Φ mizyal Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Birleşmiş Milletler'in uygulamaya başlattığı güzel bir hareket var. BM'in açlık sitesine girin ve orada göreceğiniz sarı düğmenin (Give Free Food) üzerine tıklayın. Bunu yaptığınız zaman dünyanın herhangi bir yerinde aç bir insan yiyecek yardımı alıyor. Yiyeceğin parası, logolarını görmeniz karşılığında reklam yapan sponsorlar tarafından ödeniyor. Tüm yapacağınız bu siteye girmek ve yiyecek bağışla düğmesine tıklamak. (Sayfanın ortasındaki sarı tuş). Günde sadece bir kere bağışta bulunabiliyosunuz, onun için tanıdığınız herkese ve kalabalık gruplara bu mesajı ulaştırın ve her sabah bilgisayarınızı açtığınızda siteye girerek bu insanlara yardım etmeyi alışkanlık haline getirin. İP numarası alınıyor, dolayısıyla sadece günde bir kere yapılabiliyor bu bağış. http://www.thehungersite.com/ (dogru yeremı yazdım bılmıyorum ama guncel konu baslıgının altı uygun olur dıye düşündüm Moderetör arkadaşlardan özür diliyorum,Anlayışınız için teşekkürler) Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Birleşmiş Milletler'in uygulamaya başlattığı güzel bir hareket var. BM'in açlık sitesine girin ve orada göreceğiniz sarı düğmenin (Give Free Food) üzerine tıklayın. Bunu yaptığınız zaman dünyanın herhangi bir yerinde aç bir insan yiyecek yardımı alıyor. Yiyeceğin parası, logolarını görmeniz karşılığında reklam yapan sponsorlar tarafından ödeniyor. Tüm yapacağınız bu siteye girmek ve yiyecek bağışla düğmesine tıklamak. (Sayfanın ortasındaki sarı tuş). Günde sadece bir kere bağışta bulunabiliyosunuz, onun için tanıdığınız herkese ve kalabalık gruplara bu mesajı ulaştırın ve her sabah bilgisayarınızı açtığınızda siteye girerek bu insanlara yardım etmeyi alışkanlık haline getirin. İP numarası alınıyor, dolayısıyla sadece günde bir kere yapılabiliyor bu bağış. http://www.thehungersite.com/ (dogru yeremı yazdım bılmıyorum ama guncel konu baslıgının altı uygun olur dıye düşündüm Moderetör arkadaşlardan özür diliyorum,Anlayışınız için teşekkürler) burada böyle anlamlı mesajlar görmek ne güzel tebrikler sevgiler Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Birleşmiş Milletler'in uygulamaya başlattığı güzel bir hareket var. BM'in açlık sitesine girin ve orada göreceğiniz sarı düğmenin (Give Free Food) üzerine tıklayın. Bunu yaptığınız zaman dünyanın herhangi bir yerinde aç bir insan yiyecek yardımı alıyor. Yiyeceğin parası, logolarını görmeniz karşılığında reklam yapan sponsorlar tarafından ödeniyor. Tüm yapacağınız bu siteye girmek ve yiyecek bağışla düğmesine tıklamak. (Sayfanın ortasındaki sarı tuş). Günde sadece bir kere bağışta bulunabiliyosunuz, onun için tanıdığınız herkese ve kalabalık gruplara bu mesajı ulaştırın ve her sabah bilgisayarınızı açtığınızda siteye girerek bu insanlara yardım etmeyi alışkanlık haline getirin. İP numarası alınıyor, dolayısıyla sadece günde bir kere yapılabiliyor bu bağış. http://www.thehungersite.com/ (dogru yeremı yazdım bılmıyorum ama guncel konu baslıgının altı uygun olur dıye düşündüm Moderetör arkadaşlardan özür diliyorum,Anlayışınız için teşekkürler) sevgili mizyal, böyle bir web sitesi çok uzun zamandir var.. ben 2000'de bir fabrikada çalisirken her sabah mutlaka ugrardim siteye.. ama adres su anki bilgisayarimda açilmiyor maalesef.. sen de sorun yasiyormusun? ayrica bu bilgiyi tekrar vermekle çok iyi etmissin, haberdar olmayan arkadaslarin da katkisi olur insallah. sevgiler.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 bende her hangı bır sorun yasanmıyor sıteye cok rahat gırıs yapabılıyorum... belkı o an ıcın fazla yuklenme vardı???????? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 bende her hangı bır sorun yasanmıyor sıteye cok rahat gırıs yapabılıyorum... belkı o an ıcın fazla yuklenme vardı???????? evden açildi ama isyerinde açilmamisti sanirim güvenlik duvarindan dolayi.. Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 umarım o para gercekten yoksullara gidiyordur kızılay olayına donmesinde Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 BİRLEŞMİŞ MİLLETLER (BM)'İN UYGULAMAYA BAŞLATTIĞI GÜZEL BİR HAREKETVAR; BM'İN AÇLIK SİTESINE GİRİN ( << http://www.thehungersite.com/ >>) VE ORADA GÖRECEĞİNİZ SARI BIR DÜĞME (GIVE FREE FOOD) ÜZERİNE TIKLAYIN, BUNU YAPTIĞINIZ ZAMAN DÜNYANIN HERHANGİ BİR YERİNDE AÇ BİR İNSAN YİYECEK YARDIMI ALIYOR. YİYECEĞİN PARASI, LOGOLARINI GÖRMENİZ KARŞILIĞINDA REKLAM YAPAN SPONSORLAR TARAFINDAN ÖDENİYOR. TÜM YAPACAĞINIZ BU SİTEYE GİRMEK VE YİYECEK BAĞIŞLA DÜĞMESİNE TIKLAMAK (SAYFANIN EN ALT ORTASINDAKİ SARI TUŞ). GÜNDE SADECE BİR KERE BAĞIŞTA BULUNABİLİYORSUNUZ, ONUN İÇİN TANIDIĞINIZ HERKESE VE KALABALIK GRUPLARA LÜTFEN BU MESAJI ULAŞTIRIN VE HER SABAHBİLGİSAYARINIZI AÇTIĞINIZDA SİTEYE GİREREK BU İNSANLARA YARDIM ETMEY İ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİN. TEŞEKKÜRLER... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 DUYARLILIĞINDAN ÖTÜRÜ KUTLUYORUM SENİ Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 bide deli emin diyorlar gercekten güzel bi kampanya herkesın takılmasını bekliyorum sevgilerle Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Mizyal arkadasimiz ayni konuyu LÜTFEN DİKKAT........... Birleşmiş Milletler'in uygulamaya başlattığı güzel bir hareket var diye bir topic'te açmisti... ama tekrar açman iyi olmus çünkü fazla okunmamis. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 aratmadan konu açarsan böyle olur... mailime gelmişti arkadaşlar aklıma ilk gelen sizlerle paylaşmak oldu o yüzden fark edemedim daha önce açılmış olduğunu pardon.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.