Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Birleşmiş Milletler'in uygulamaya başlattığı güzel bir hareket var.

BM'in açlık sitesine girin ve orada göreceğiniz sarı düğmenin (Give Free Food) üzerine tıklayın. Bunu yaptığınız zaman dünyanın herhangi bir yerinde aç bir insan yiyecek yardımı alıyor. Yiyeceğin parası, logolarını görmeniz karşılığında reklam yapan sponsorlar tarafından ödeniyor.

Tüm yapacağınız bu siteye girmek ve yiyecek bağışla düğmesine tıklamak. (Sayfanın ortasındaki sarı tuş). Günde sadece bir kere bağışta bulunabiliyosunuz, onun için tanıdığınız herkese ve kalabalık gruplara bu mesajı ulaştırın ve her sabah bilgisayarınızı açtığınızda siteye girerek bu insanlara yardım etmeyi alışkanlık haline getirin.

İP numarası alınıyor, dolayısıyla sadece günde bir kere yapılabiliyor bu bağış.

http://www.thehungersite.com/

(dogru yeremı yazdım bılmıyorum ama guncel konu baslıgının altı uygun olur dıye düşündüm Moderetör arkadaşlardan özür diliyorum,Anlayışınız için teşekkürler)

Gönderi tarihi:

BM'in açlık sitesine girin ve orada göreceğiniz sarı düğmenin (Give Free Food) üzerine tıklayın. Bunu yaptığınız zaman dünyanın herhangi bir yerinde aç bir insan yiyecek yardımı alıyor. Yiyeceğin parası, logolarını görmeniz karşılığında reklam yapan sponsorlar tarafından ödeniyor.

Tüm yapacağınız bu siteye girmek ve yiyecek bağışla düğmesine tıklamak. (Sayfanın ortasındaki sarı tuş). Günde sadece bir kere bağışta bulunabiliyosunuz, onun için tanıdığınız herkese ve kalabalık gruplara bu mesajı ulaştırın ve her sabah bilgisayarınızı açtığınızda siteye girerek bu insanlara yardım etmeyi alışkanlık haline getirin.

(dogru yeremı yazdım bılmıyorum ama guncel konu baslıgının altı uygun olur dıye düşündüm Moderetör arkadaşlardan özür diliyorum,Anlayışınız için teşekkürler)

burada böyle anlamlı mesajlar görmek ne güzel

tebrikler :clover:

sevgiler

Gönderi tarihi:

sevgili mizyal,

böyle bir web sitesi çok uzun zamandir var.. ben 2000'de bir fabrikada çalisirken her sabah mutlaka ugrardim siteye.. ama adres su anki bilgisayarimda açilmiyor maalesef.. sen de sorun yasiyormusun?

ayrica bu bilgiyi tekrar vermekle çok iyi etmissin, haberdar olmayan arkadaslarin da katkisi olur insallah.

sevgiler..

Gönderi tarihi:

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER (BM)'İN UYGULAMAYA BAŞLATTIĞI GÜZEL BİR

HAREKETVAR;

BM'İN AÇLIK SİTESINE GİRİN ( << http://www.thehungersite.com/ >>) VE ORADA GÖRECEĞİNİZ

SARI BIR DÜĞME

(GIVE FREE FOOD) ÜZERİNE TIKLAYIN,

BUNU YAPTIĞINIZ ZAMAN DÜNYANIN HERHANGİ BİR YERİNDE AÇ BİR

İNSAN YİYECEK YARDIMI ALIYOR.

YİYECEĞİN PARASI, LOGOLARINI GÖRMENİZ KARŞILIĞINDA REKLAM

YAPAN SPONSORLAR TARAFINDAN ÖDENİYOR.

TÜM YAPACAĞINIZ BU SİTEYE GİRMEK VE YİYECEK BAĞIŞLA

DÜĞMESİNE TIKLAMAK (SAYFANIN EN ALT ORTASINDAKİ SARI TUŞ).

GÜNDE SADECE BİR KERE BAĞIŞTA BULUNABİLİYORSUNUZ, ONUN İÇİN

TANIDIĞINIZ HERKESE VE KALABALIK GRUPLARA LÜTFEN BU MESAJI

ULAŞTIRIN VE HER SABAHBİLGİSAYARINIZI AÇTIĞINIZDA SİTEYE

GİREREK BU İNSANLARA YARDIM ETMEY İ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİN.

TEŞEKKÜRLER...

Gönderi tarihi:

aratmadan konu açarsan böyle olur...

mailime gelmişti arkadaşlar aklıma ilk gelen sizlerle paylaşmak oldu o yüzden fark edemedim daha önce açılmış olduğunu pardon..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.