Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kutuk farklı: diğer hepsi alet kütük alet değil.

testere farklı: diğer hepsi 5 harf testere 7 harf

kurek farkli: diğer hepsi buyuk unlu uyumuna uyuyor kurek uymuyor.

kurek farkli: diğer üçü birbiriyle ilgili ama küreğin diğerleri ile ilgisi yok.

Gönderi tarihi:

kutuk farklı: diğer hepsi alet kütük alet değil.

testere farklı: diğer hepsi 5 harf testere 7 harf

kurek farkli: diğer hepsi buyuk unlu uyumuna uyuyor kurek uymuyor.

kurek farkli: diğer üçü birbiriyle ilgili ama küreğin diğerleri ile ilgisi yok.

Arkadasim,kurek buyuk unlu uyumuna uygundur,benim klavyem uygun degil maalesef :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Arkadasim,kurek buyuk unlu uyumuna uygundur,benim klavyem uygun degil maalesef :sweatingbullets:

he valla yaa :D yazanlara ole bi konsantre olmusum ki aslinda nasil yazildiklarina dikkat etmemisim :D ama diger 3 soyledigimin dogru olmasi lazim :P

Gönderi tarihi:

Kürek farklı çünkü diğer 3'ünü bir ağaç ev yapımında kullanabiliriz.. :)

Gönderi tarihi:

bence kürek çünkü testereyle kütük ilişkisi ola bilir.veye balta kütük ilişkiside olabilir. ama kürek bir işe yaramaz en büyülleri kütükle keserim diğerlerini baltayla .

Gönderi tarihi:

kütük olabilir tersten yazılışı aynı veya kelime içinden diziliş farkıyla yeni kelime oluşturma yöntemiyle(sanırım anagram deniliyor) tabla ürkek ama kütük vaya testere de bişey bulamadım. düşünmeye devam ediyorum ama pek bişey bulabileceğimi sanmıyorum

Gönderi tarihi:

veneris estağfurullah öğle şey olurmu. baksana yanlış diyorlar o zaman şöyle söyliyeyim.hepsinin ya ham maddesi yada bir kısmında kütük veya tahta tarzı birşey var . ama testerede yok testere saf demirden oluyor bildiğime göre mazot vidonunu ve bir kaç yerini saymazsan.

Gönderi tarihi:

veneris estağfurullah öğle şey olurmu. baksana yanlış diyorlar o zaman şöyle söyliyeyim.hepsinin ya ham maddesi yada bir kısmında kütük veya tahta tarzı birşey var . ama testerede yok testere saf demirden oluyor bildiğime göre mazot vidonunu ve bir kaç yerini saymazsan.

Senin dediğin motorlu testere arkadaşım,burada sanırım el testeresi kasdediliyor..

Gönderi tarihi:

Katilanlara tesekkur ediyorum,Yanlis cevabi yok bu sorunun.

Soyle ki: kurek diyenler(mantigi dahil)dogu tarzinda dusunuyorlarmis.

kutuk diyenler de bati..digerleri alet diye dusunuyormus onlar da..ben de onlardanim ve kurek de cok mantikli geldigi halde,kutukten vazgecemiyorum.

Testere diyenlere gelince,onlar artik kutuplari mi guneyi mi bilmem ama soruyu icad edenin aklina gelmemis bir mantik urettiler :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.