Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 sizce bunlardan hangisi farklidir? balta , kurek , kutuk , testere Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 harf sayısına bakarsak testere ama dış görünüşe bakmamak lazım bence içi önemli Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Bence kürek.. Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 kutuk farklı: diğer hepsi alet kütük alet değil. testere farklı: diğer hepsi 5 harf testere 7 harf kurek farkli: diğer hepsi buyuk unlu uyumuna uyuyor kurek uymuyor. kurek farkli: diğer üçü birbiriyle ilgili ama küreğin diğerleri ile ilgisi yok. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 kutuk farklı: diğer hepsi alet kütük alet değil. testere farklı: diğer hepsi 5 harf testere 7 harf kurek farkli: diğer hepsi buyuk unlu uyumuna uyuyor kurek uymuyor. kurek farkli: diğer üçü birbiriyle ilgili ama küreğin diğerleri ile ilgisi yok. Arkadasim,kurek buyuk unlu uyumuna uygundur,benim klavyem uygun degil maalesef Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 kutuk farklı: diğer hepsi alet kütük alet değil. Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Arkadasim,kurek buyuk unlu uyumuna uygundur,benim klavyem uygun degil maalesef he valla yaa yazanlara ole bi konsantre olmusum ki aslinda nasil yazildiklarina dikkat etmemisim ama diger 3 soyledigimin dogru olmasi lazim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Kürek farklı çünkü diğer 3'ünü bir ağaç ev yapımında kullanabiliriz.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 bence kürek çünkü testereyle kütük ilişkisi ola bilir.veye balta kütük ilişkiside olabilir. ama kürek bir işe yaramaz en büyülleri kütükle keserim diğerlerini baltayla . Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 kürek olabilir mi? kütük testereyle de baltaylada parçalanabilir ancak kürekle parçalanmaz Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 veneris te benim söylediğimi söylüyorsa gerisini boşver birde soruyu soran katılsa iyi olacak ama neyse. Alıntı
Φ lvl_lSTAFA662 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 küreğin demirli kısmıyla kütüğü parçalayabiliriz ama Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 elinde diğerleri varken bunu yapma gülerler. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 daa yirmi ileti bile olmamis.. Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 veneris te benim söylediğimi söylüyorsa gerisini boşver birde soruyu soran katılsa iyi olacak ama neyse. Benimle dalga geçiyorsun di mi ? Alıntı
Φ lvl_lSTAFA662 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 kahin sonuçta yapabiliyorum kürekle parçalamayı o zaman senin cevap yanlış olmaz mı sen kürekle yapılmaz diyorsun Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 kütük olabilir tersten yazılışı aynı veya kelime içinden diziliş farkıyla yeni kelime oluşturma yöntemiyle(sanırım anagram deniliyor) tabla ürkek ama kütük vaya testere de bişey bulamadım. düşünmeye devam ediyorum ama pek bişey bulabileceğimi sanmıyorum Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 veneris estağfurullah öğle şey olurmu. baksana yanlış diyorlar o zaman şöyle söyliyeyim.hepsinin ya ham maddesi yada bir kısmında kütük veya tahta tarzı birşey var . ama testerede yok testere saf demirden oluyor bildiğime göre mazot vidonunu ve bir kaç yerini saymazsan. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 veneris estağfurullah öğle şey olurmu. baksana yanlış diyorlar o zaman şöyle söyliyeyim.hepsinin ya ham maddesi yada bir kısmında kütük veya tahta tarzı birşey var . ama testerede yok testere saf demirden oluyor bildiğime göre mazot vidonunu ve bir kaç yerini saymazsan. Senin dediğin motorlu testere arkadaşım,burada sanırım el testeresi kasdediliyor.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Katilanlara tesekkur ediyorum,Yanlis cevabi yok bu sorunun. Soyle ki: kurek diyenler(mantigi dahil)dogu tarzinda dusunuyorlarmis. kutuk diyenler de bati..digerleri alet diye dusunuyormus onlar da..ben de onlardanim ve kurek de cok mantikli geldigi halde,kutukten vazgecemiyorum. Testere diyenlere gelince,onlar artik kutuplari mi guneyi mi bilmem ama soruyu icad edenin aklina gelmemis bir mantik urettiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.