Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl kedi mağrur kedi gururlu kedi küstah kedi arsız kedi yorgun kedi yılgın kedi sessiz kedi kimsesiz kedi kendi ama istanbulda
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl hoşgeldin kedicik ne iyi ettin de geldin burayı seveceğine eminim,hem biz kedileri çok severiz iyi eğlenceler
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl kedi mağrur kedi gururlu kedi küstah kedi arsız kedi yorgun kedi yılgın kedi sessiz kedi kimsesiz kedi kendi ama istanbulda Hoş geldin kedicik,ben kedileri çok severim.Kedimde var benim, istersen seni kedimle tanıştırayım,iyi anlaşırsınız SaYgIlArImLa...................
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Hoşgeldin Ağustos... Ben de Eylül... Şaka yaptım sanar şimdi bu......... Yalnız senin süren doldu.... Ben;Eylül geldi... İlk damlalarını akıttı bile bugün...
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Hoşgeldin Ağustos... Ben de Eylül... Şaka yaptım sanar şimdi bu......... Yalnız senin süren doldu.... Ben;Eylül geldi... İlk damlalarını akıttı bile bugün... Hoşbulduk Eylül, Sen de hoşgeldin, ama benimki gibi senin de süren dolmak üzere... Artık Ekimi bekliyoruz dört gözle.
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Eylül dolar mı hiç.... Onun hüznü var... Kayıpları ve mücadelesi var... Kitabı var... Aha da sahicisi var... Ekim halt etmiş.......
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Herşey biter herkez unutulur , ama üzülme seneye gene geleceğiz 30 gün hüküm süreceğiz
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl Yazar arkadaşlar bu güzel karşılama için hepinize çok teşekkür ederim. tek tek hepinize tekrar hoşbuldum diyor küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden, yaşıtlarımın da yanaklarından öpüyorummm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.