Φ agustos Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 kedi mağrur kedi gururlu kedi küstah kedi arsız kedi yorgun kedi yılgın kedi sessiz kedi kimsesiz kedi kendi ama istanbulda Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 hoşgeldin kedicik ne iyi ettin de geldin burayı seveceğine eminim,hem biz kedileri çok severiz iyi eğlenceler Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 kedi mağrur kedi gururlu kedi küstah kedi arsız kedi yorgun kedi yılgın kedi sessiz kedi kimsesiz kedi kendi ama istanbulda Hoş geldin kedicik,ben kedileri çok severim.Kedimde var benim, istersen seni kedimle tanıştırayım,iyi anlaşırsınız SaYgIlArImLa................... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 hoş geldin kedicik... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Hoşgeldin Ağustos... Ben de Eylül... Şaka yaptım sanar şimdi bu......... Yalnız senin süren doldu.... Ben;Eylül geldi... İlk damlalarını akıttı bile bugün... Alıntı
Φ agustos Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Hoşgeldin Ağustos... Ben de Eylül... Şaka yaptım sanar şimdi bu......... Yalnız senin süren doldu.... Ben;Eylül geldi... İlk damlalarını akıttı bile bugün... Hoşbulduk Eylül, Sen de hoşgeldin, ama benimki gibi senin de süren dolmak üzere... Artık Ekimi bekliyoruz dört gözle. Alıntı
Φ agustos Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 hoşgeldin........ hoşbuldum Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Eylül dolar mı hiç.... Onun hüznü var... Kayıpları ve mücadelesi var... Kitabı var... Aha da sahicisi var... Ekim halt etmiş....... Alıntı
Φ agustos Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Herşey biter herkez unutulur , ama üzülme seneye gene geleceğiz 30 gün hüküm süreceğiz Alıntı
Φ agustos Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 arkadaşlar bu güzel karşılama için hepinize çok teşekkür ederim. tek tek hepinize tekrar hoşbuldum diyor küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden, yaşıtlarımın da yanaklarından öpüyorummm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.