Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl ark. mrb benim problemim server a bağlı bir bilgisayarım var bu bilgisayardan interneti engellemek istiyorum. denetim masası ekle kaldır admin şifreli kaldıramıyorum. dosyası korumalı silinmiyor ne yapmam lazım bir şekilde interneti engellemem lazım yardımcı olursanız çok memnun olurum...
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl Masa üstünde "ağ bağlantılarım" simgesine sağ tıkla.. Sonra "Özellikler'e" tıkla Orada "yerel ağ" bağlantısı var sağ tıkla.. "Devre dışı" bırak seçeneğinden devre dışı bırak.. Bu işini görmediyse haber ver başka yöntemle hallederiz.. Kolay gelsin..
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl Yazar mrb dediğin şekilde yaptım ama olmadı yerel ağ dan özellikleri tıkladığımda bir mesaj çıkıyor admin konrolünde yani başka gbir çözüm önerirsen çok memnun olurum tşkler...
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl bilgisayarını güvenli kip de başlat o zaman silerken bi sorun çıkmaması lazım
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Yazar arkadaşlar bu lanet bilgisayarda internete girişi nasıl engelleyebilirim kökten yok etmek istiyorum yani exporer a birşeyler yapmam lazım bu arada admin değilim tüm ekle kaldır vs. işlemler engelli acil cevap verirseniz çok memnun olurum... izah etmek isteyen ark.lar varsada [email protected] şimdiden tşkler...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.