Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl yemyeşim en aşık benim yorumumuda başkası yapsın En iyi takip suheda..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Valla Ağustos ayının enini boyunu bilmem ama.. Şuan en canı sıkkın üye benimdir..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Valla Ağustos ayının enini boyunu bilmem ama.. Şuan en canı sıkkın üye benimdir.. böyle diyerek benimde canımın sıkıldığını bilmiyormusun..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Ne şekermişim ben yaa Herkeş bana şekey ödülü veyiyio Tsk ederim suheda kararmış şeker
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl böyle diyerek benimde canımın sıkıldığını bilmiyormusun.. Hala en canı sıkkın benim..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Hala en canı sıkkın benim.. hay Allahım ya..ne yapsak senin için aşkısıııııııııııı.....anlatmıyorsun da..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl ağusto ayının değilde forumun en leri olsaydı daha güzel olurdu başlık,benim gözlemlediğim en ler şöyle geceyağmuru en pozitif the boss en karmaşık kralx en sevgi dolu berceste en hanımhanımcık bekir en bilgili bozan en hatib natali en şeker mineu en sevimli sedelina en espirili aysum en tatlı cadı cyrano en muhalif yamyam en çetin ceviz yemyeşim en aşık sessizliğin kızı en romatik martı name en güzel hikayeleri yazan arman en cesur erbay en hemşo ilbey en ağır abi clod en yardım sever halilim en keskin cevap Şimdilik aklıma gelenler eee bana ne kaldı neyse benim yorumumuda başkası yapsın tşk ederim Şewal-EN ÇOK ÖZLENENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl ağusto ayının değilde forumun en leri olsaydı daha güzel olurdu başlık,benim gözlemlediğim en ler şöyle geceyağmuru en pozitif the boss en karmaşık kralx en sevgi dolu berceste en hanımhanımcık bekir en bilgili bozan en hatib natali en şeker mineu en sevimli sedelina en espirili aysum en tatlı cadı cyrano en muhalif yamyam en çetin ceviz yemyeşim en aşık sessizliğin kızı en romatik martı name en güzel hikayeleri yazan arman en cesur erbay en hemşo ilbey en ağır abi clod en yardım sever halilim en keskin cevap Şimdilik aklıma gelenler eee bana ne kaldı neyse benim yorumumuda başkası yapsın Ayyy teşkür ederim suhedacım gerçi araya cadı girmiş ama Bence en kibar insanı da sensin
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl en duygusalı ve romantiği benim bu arada çok teşekkür ederim suheda
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl kararmış şeker Sen araya maydanos gibi girmesen olmas dimi Ağustos ayını EN OBURU
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Sen araya maydanos gibi girmesen olmas dimi Ağustos ayını EN OBURU sen benim maydonoz olduğumu bilmiyomuydun... ağustos ayının en çirkinide sensin...
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl sen benim maydonoz olduğumu bilmiyomuydun... ağustos ayının en çirkinide sensin... maydonoz 2 yakında maydonos show kurcas
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl maydonoz 2 yakında maydonos show kurcas Mydonose showland.. Erbay and Murti
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Mydonose showland.. Yok öle diince kopya oluo Erbay and Murti Araya senle ben bide geceyle mine girersek al sana tam maydonos krallığı
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yok öle diince kopya oluo Araya senle ben bide geceyle mine girersek al sana tam maydonos krallığı Kıs kopya olmasın mı diosun O zaman şey olsun Salata uygarlığı olsun.. Baş maydanoslar ( vezirler ) Erbay ve Murti Domates ( kadı (n) ) Gece ve Mine Limon kralları Aysum ve Natalia Bu arada hıyar aranmaktadır hala..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl salata muhabbetiyle topicin formatını bozmayalım lütfen... ağustos ayının en özleneni azizilturco....
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl salata muhabbetiyle topicin formatını bozmayalım lütfen... sanane yaf maydonos
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ağustos ayının en şımarığı.... Kendini begenmişi En diyemiyciiim.. Senden önce daha kendini begenmişler var..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.