Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl en şekeri en gamzelisi==>independece en sıcakkanlısı==>yumote saol gamzelim canım benim teşekkürler
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl En iyiside benim ha bu arada en romantiğide sessizliğin kızı galiba
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl En iyiside benim ha bu arada en romantiğide sessizliğin kızı galiba Sen en sessiz Trabzonlususun
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Sen en sessiz Trabzonlususun Benmi en sessizim nati sen birde dini konularla güncel konulardakilere sor sende en şekerisi
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl ağustos ayının en güsel gelini olmakla şeref duyarım ahanda kim gelmiş hoşgelmiş evet en güzel gelinide sensin
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Benmi en sessizim nati sen birde dini konularla güncel konulardakilere sor sende en şekerisi Evet oralarda yazıların oldukça uzun Sende en sevdiklerimdensin
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Evde kalmışların evde kalmış olma bahanesi olarak, bulamadıklarını öne sürdükleri En güzel insan şekli bennn....
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Bide insan kalbine giden en kestirme yolu benn...... Allahım bu tevazu bu alçakgönüllülük beni kahrediyor nasıl başarıyorsun bu kadar mutevazi olmayı
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Teş.ederim... anlaşılır olsak sıradan olurduk...Ağalık Zor iş...NATİ... Zoruna gelen işten en iyi NATALIA sıvışır, ama yemek olsa en iyi NATALIA girişir.. Recaa ederim Ağam Yemek deme acıkıorum
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Yemeklerin en iyisini yapmak senden,masrafları benden olsun... İşte en güsel yemek..Ben dayanamayacağım
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Sana da bişe begendiremiorus.. Ağa mıısn nesin.. En begenmes: Ağa
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl vala onu bunu bilmem en tartışmalı geçen ay bu ay oldu en milliyetçilerini de ekliyim listeme: vatan rockipsiz osman TURK ...
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl ağusto ayının değilde forumun en leri olsaydı daha güzel olurdu başlık,benim gözlemlediğim en ler şöyle geceyağmuru en pozitif the boss en karmaşık kralx en sevgi dolu berceste en hanımhanımcık bekir en bilgili bozan en hatib natali en şeker mineu en sevimli sedelina en espirili aysum en tatlı cadı cyrano en muhalif yamyam en çetin ceviz yemyeşim en aşık sessizliğin kızı en romatik martı name en güzel hikayeleri yazan arman en cesur erbay en hemşo ilbey en ağır abi clod en yardım sever halilim en keskin cevap Şimdilik aklıma gelenler eee bana ne kaldı neyse benim yorumumuda başkası yapsın
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Ne şekermişim ben yaa Herkeş bana şekey ödülü veyiyio Tsk ederim suheda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.