Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Eloglu sevdalardan dem tutar, ask büyütür yildizlardan; senin ise düslerin yasak, dokunamazsin... Birini sevmissindir geçen yillarda. Açik bir yara gibidir hâlâ. Hâlâ ne çok özlersin onu, aglayamazsin… Sonra vakt erisir, toprak gülümser sana; upuzun bir ömrün ortasinda ne hayata ne ölüme yakisamazsin… . bır of çeksem karşıki dağlar yıkılır misali Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Ben senin, sana kalan satırlarından geldim sevgili... Sadece sana ait olan satırlarından...Yine de, çok uzakta olsan da, hala yaşadiğını ve uzaklarda da olsa, bir yerlerde nefes aldigını bilmek; küçük seylerden mutlu olan Polyanna misali ısıtıyor içimi... Yoklugunda varlığın gibi sevgili... Hiç fark yok... Ve ben yoklugunu da varlığını sevdiğim gibi seviyorum... Ama sen ne olur, ne olur gülüşlerinle alkişla beni... Çünkü seni sevdiğimi bilen ve bilecek olan satırlarından geldim... Ben seni yürekten sevmiş olduğumu bilen satırlarından geldim...! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 ne denırki mahvetti beni bu satırlar Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 ne denırki mahvetti beni bu satırlar Belki bir bahar sabahı MAVİ nin içinde eriyen su olursun. saygılar.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 bır of çeksem karşıki dağlar yıkılır misali içimden geldi .... Unut dediğin kolay değil sorma Sanırım aldandım yıllar sonra Yalan ölürüm inanmam buna Bulurum dedin benden sonra Kaç yıl gerek bana dönmen için Kavruldu kalmadı yandı içim İnan bana canım sen de özleyeceksin Hoşçakal aşkların güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim Sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar ayrılmam Alıntı
Misafir zates2003 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 I.Zehir Zakkum Zamanlar . ömrüme zarar veren erkekler sevdim cam kiriklariyla sundular bana tenlerini sevistikçe çogalan ellerine inandim uzun...çok uzun ayriliklardan sonra sabirsiz bir çarmih gibi açilan kollarina çarmih sarmasigiydim usul usul dolandim bana nazli ölümler korsan ürpertiler bana bana akli çelinmis geceler kaldi ömrüme zarar veren siirler sevdim aska ait bir damar kesilmis gibi kizil atlar bosandi içimin aynasindan kanadim sözlerde gözlerde pihtilandim infilakti ihtilaldi laneti üstümeydi sözlerin yalanindan yilanindan gözlerin bana düs bana gizem bana zehir zakkum zamanlar kaldi ömrüme zarar veren sehirler sevdim yikilmayi sevdim hep o enkaz halimi bir depremi tek basima karsilayabilmek için bosaltilmis sehirleri bekledim harçsiz kuleler örüp kaldirim taslarindan gençligimi felaket müjdesinde denedim bana çig bana boran ve umarsiz aysari ah! bunca zararina sevmenin neresinden dönsem geçmis zamandi . Nilay Özer . . Alıntı
Misafir zates2003 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Yüz Havlusu . Çarmiha gerildigi yasta Isa'nin avuçlarimdan tutan iki çocukla çiviliyim yasama ask bardagini çalkaladigim su olmak kirilacak esya tasiyan bir kamyon gibi gidiyor Agrima Kendi kendime konustugum saniliyor hep yanimdadir oysa giderken biraktigin yüz havlun bozdun saklambaç oyununu ama bana gizlendigim yerden çik demeyi unuttun Her gece yatmadan okudugum bir kitap olmani isterdim kirardim isiklari söndürmeden yarim kalan sayfanin ucunu ki sen buna tenim kirisiyor yaslaniyorum derdin Yoklugundan geri kalan çölde attigim her adimda gözlerimden dökülür hörgücümde tasidigim sular sevgilisinin gölgesinden uzak çölde aglayan deve ölür Hava kararirken usulca bir zenci olup kaliyorum Salacak kiyisinda ve Kiz Kulesi Ku Klux Klan gibi duruyor karsimda . Sunay Akin . . Alıntı
Misafir zates2003 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Çalmayin Kapilari - SESLI- . Her kadinin kisa saçi Makas uçlarinda uzuyor akillari Ve sabun kokmuyor artik sandiklari Deltalara takiliyor aklim Su damliyor bir yerlerden Parafin kokusu segirtiyor burnuma Henüz sönmüs bir mum olmali Parmaklarim garip bir gel git oyununda Sessiz ve yankili Ne zaman yagacak yagmur Ne zaman korlasacak tasima degen aynur Çocuklar gördüm cesedimi yol yapiyorlardi Saçlarimi tariyorlardi Bozuk paralardan göz yapiyorlardi Kulaklarimi kapi tokmagi Kimse yok Çalmayin kapilari Ben kimse/sizim Sizdenim Kaldir kafani ve bak cehenneme Üsüyen etini çek kemiklerine Dügürcük çorbasina akitilan salçanin Suçu yoktu en az benim kadar Ayni kâseye sallaniyordu kasiklar Ve kestane kizariyordu sobanin yanaginda Ne sicakmis ellerim Tipki sariya bakan hüzün kadar Bak düsüyor günes Altina ser çadiri yanmasin cani Simit atiyordum güvercinlere Sarhostular Çarpiyordular eteklerime Korkuya elbise biçiyordular Inadina kipirdamiyordum Sarhostular En az bizim kadar âsiktilar Üzüm sarap olmak için doguyordu Kuslarin gagalarina ve ölüyordu Sabun kokmuyordu sandiklari Ve kisacikti her kadinin saçi Evinde ar Yataginda har oluyordu kadinlar Yine de sakliyorlardi ketene ucube taraflarini Sana ask getirdim solumda sakat dogan Sana ben getirdim benden ayrisan Içimde kal Içimde Kal. Filiz Kilinç Alıntı
Misafir zates2003 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Igne . geldim, bin sen ötesinden dilimin bile dilemedigi bir sesim simdi batik yüzlerin gölgesine çevirdim yüzümü sidikli vedalar kaçar yatagima heceleri kirli çocuklar tepinir sirtimda sinirlari linç edilmekte kirpigimin firarlara siginmis baskentler hasretiyim ardina dek açmaya durdu dizelerim zamaniyim ilgit zamanin haydi durma kesecekmissin gibi es…. ….. sagmaya gelir birazdan ikindiler kengerimi dilini mayala koltuk altinda sökük cümlelerim var abla..! diyor musun hala? kamçisini yedin bir yol rüzgarin sirtimi biçer de gider misin yara..! bilirim, eksidi gayri sarkilar de hadi gözünü sevdigim kabugu aglar nice tirnaklarin bagrimda bögrü yirtik tebessümler uyutuyorum ve yamaliyorum tüm çocuk öykünmelerini agzima agzinin çukurundayim esecekmissin gibi kes… geldin mi, pörsümüs bakislar otagi bele gözlerimi,kurban olayim, bele bagdaç kur dilimin göbegine sevincimi tükür yellere döküldü eski bakracim, nicedir yasli bir türküye aglar bacim… sitilim yeni, eskidir acim tut memelerini temmuzun/ küskünüm sagalim bebemizi …..geldim desene, iki virgül arasina kul etme beni bin ben berinden senin el’ligimle geldim,desene… inkari semahlar zülfüm boynun öteye bi dolu kahkaha ölüsü etegimde ellerinden ver az yaz yalnizligi siritkan belimde lebim elimde, ask, seni kahretsin bende kendimi sevecegim biraz… ..........................akdeniz............. . Keziban Arpaci . Alıntı
Misafir zates2003 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Yasak Sarilacaksin! . Bir düs soracaksan az ötede tüm sokaklari geç ellerime varana kadar aksak dolanacaksin bir sevda olacaksan çok içerde çingene çerkez cenk kalbime sigana kadar yasak sarilacaksin! . Nursel Türkemis Alıntı
Misafir zates2003 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 **Adalet..Herkes Için.. . 1- Bir solukta söylemistir babasi durmadan ve düsünmeden Siyah kartona kirmiziyla yazili 'adalet...kimin için? ' Pankartini almaya gelen ögrenciye kapi araliginda: Sen gelme sen durma bin bir kisragin kuyruguna Boz dengesini bin bir korku sal soluguna bakisini kir Bir Bükres Dogu Berlin bir Varsova Gör ki nakdi vahsetler neleri yasaklamis Bir Havana suskun Pekin bir Moskova Gör ki düsümüz canini nerelere saklamis Bir trampa beynelmilel tahakküm bir aura Bu degildi elbet afitabimiz.. Bir solukta söylemistir babasi yine durmadan ve düsünmeden Kirik dökük bir pankarti teslim aldiginda Siyah üzerine kirmizi giyinmis kirik dökük bir ögrenciden: Bu degildi elbet afitabimiz... Ve tam üç kez tekrarlamistir elyazisiyla: Adalet..kimin için? Adalet..kimin için? Adalet kimin için? 2- Askale'de bir çiftçinin dillenmemis tesbitidir: Kiraginin çözülmesiyle bagi nedir Sirtimiza bu suyun dizilmesinin? Ki yillardir ayrilmaz tenimizden... 3. Beseriyet basarisi üzre hekatlarin asli gibidir Ve savas çocuklarinin kocaman ve yegane sorusudur: Adalet..denen alet Dakikada kaç mermi atabilir? Ve kaç yerde birden felaket..yaratabilir? 4- Bir adam beynine ve ranzasina kazidigi siiri okumaktadir demirleri kovarak Uyku tutmamistir yine gazeteler basilirken ve yalanlar söylenirken: Gözlerinin isiginda okudugum son ders Yillar var ki ayrilmaz belleginden tenimin Içimi kurcalar durur bikmadan ve biktirmadan Son bakisindaki o çetin bilmece.. 5- Hacer Ana'nin otuz yildir duyulmamis agididir Bir otuz yil daha duyulmayacagi kesin degilse de ona yakindir: Oy ki Hasan'imi dört yigit omzuyla getirdiler Oy ki o kara çagda sevincimden agladim Elini öpmeden ellere vermedim için Oy ki Hasan'imi düzenden kaçarken gösterdiler.. 6- Bir ögrencinin buldugu tek ve geçerli yoldur bu Notlar ve afisler arasinda sikismis bir hayatin fiskirmasidir: Oysa sen ne kolay degisirsin kör tarih Bir çok halk birkaç kez haykirdiginda: -Demokles! ! kilicin kana bulanmis! ! -Demokles! ! kilicin kana bulanmis! ! -Bizim yeni ve bütün temiz çeligimiz var kilicimizi asacak hem -Ustaligindan daha parlak ve keskin duygularimiz.. 7- Toplanan kitaplarin arasindan düsmüstür karakola bir siir Bir ögrencinin panosundan sökülmüstür..raptiyesi kayip: Baskasinin düsüne akan yalan ve yapma hayatlar gördüm ben Bir omuz askisina baglanmak için Yazilmis siirler kadar çirkin yazilmis siirler kadar bayagi Ki bazi memeler ölüdür Yazi degismis,siir devam etmistir: Kendi düsünü görmeye uyanmis kivilcimlar bildim simdi Herkes için siir adalet..herkes için Tüm duyulari ve kaslari atesleyen Ki bizim memelerimiz oluk oluk kan.. Ki bizim memelerimiz agiz agiz süt... 8- Adalet.. Gelecek elbet Gelecek herkes için.. Bir tohumun uygun atmosferi beklemesi kadar zorunlu ve bilinçli Birini anlamakta geç kalmisligin acisi ve öfkesi kadar yikici Zaman ve su kadar yorgun ve taze gelecek Adalet.. Herkes için.. 09.06 . Osman Kiliç . Alıntı
Misafir zates2003 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Sogudu Her Yeri . Acilasti agzinda ekmek Uymadi üstüne yasam Kötülügün karanliginda Mekân tuttu yüzler Yorgun düstü savasmak Içinde hep bir agri Kulaklarinda Dipsiz kuyunun çagrisi Derin bir bosluk Sogudu... Sogudu her yeri Göz kapaklarinda Asili sözcükler Hatice Bediroglu Alıntı
Misafir zates2003 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Asklar Siirle Kanar . Kimse tasiyamaz ask acisini Yürege saplanan bir siir kadar Insanoglu içindeki yangini Söndüreyim derken daha çok yanar Yalansiz her askta sair kani var Asklar siirle kanar Ve kimse kitleyemez yüregini Ölümcül askina olsa da gaddar Siirin yazgisi düssel intihar Onun en hasini, en güzelini Aciya bulanmis sairler yazar Asklar siirle yanar Ask midir her isin basi ve sonu Siir mi her gizi çözen anahtar Kirik bir hayatin ask oldugunu Dile getirsen de bu neye yarar Odur anilara yagan sicak kar Asklar siirle kanar . Ahmet Necdet Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Sessizliği dinliyorum şimdi ve soluğunu Sustuğun yerde bir şeyler kırılıyor Bu kentin künyesi bellidir artık ve susuşun İsyan olur milyon kere, hiç bilmez miyim.. Sığındığım her yer adınla anılır Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 teşekkürler arkadaşlar.. … DEĞİL! Biraz değiştim, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar… Değiştim, Unutamadığım sözlerinin arasında sıkışıyorum, Bir yanım kendimi kolluyor bir yanım seni Ben benimle savaşıyorum, Seninle değil! Sonucu kılıcı kuşananından belli olan bir savaşın Ne kazanabileni ne de kaybedeniyim, Sorun değil! Elbet alışırım, Biraz alıştım, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar, Alıştım, Varlığını istemediğim tüm eksik yanlarıma, Ve çokluğunu da yokluğunu da istemediğim bu iki arada bir derede duyguya alışıyorum, Bir yanım bırak diyor bir yanım –ma, Kesin değil! Henüz tanıştım, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar, Tanıdığımı sandığım bana daha da yakınım artık, Duvarlara anlatırken öğrendiklerim kendi hakkımda, Ve aynalara ağlarken gördüklerim kendi tarafımda… Bir yanım memnun oldum diyor, bir yanım tanıyamadım daha, Samimi değil! Bir hayli kırıldım, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar, Canıma batan her halin felç gibi indi bedenime, Gözlerimden tut da ciğerime kadar kırgınım! Aslında ne sana, ne olanlara… Kendime kırgınım… Maziye hiç değil, an’a kırgınım. Anlatamadığım, anlayamadığım masalların bana yaptıklarına, Dinlediğim şarkılarda bana seni anlatan şarkıcılara, Beni anlamadığın kelimelerin bana her şeyi anlatıyor gibi geliyor oluşlarına… Bir hayli kırgınım… Beni ben kırdım oysa, İyi değil! Galiba yoruldum, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar, Kendime kalbimi kanıtlamaktan, Ve kanıtladığıma kendimi inandırmaktan, Ve dahası kocaman bir sahada tek başına koşmaktan yoruldum! Aslında ne pişmanım ne de pes ediyorum, Sadece beni kaybettikçe seni kaybediyorum, Şu kalp denen, beni bana sorgulatıyor artık, Ki seni sorgulamamasını nasıl beklerim, Toprağa bakan yanım senden zaten ayrı, Sana bakan yanımsa toprakla aynı, Ne yaparsan yap gördüğünün seni görmesini bekleyemezsin, Gözlerim yorgun, dudaklarım hissiz, Dokunulmadan geçen yıllar bana ağır, Sarılmadan geçip giden uğurlamaların kavuşmaları hep beklentisiz, Söyleyemediklerini söylesen de şimdi, sesine aşina yanım onca sessizlikten sonra artık sağır! İsteyerek değil! Çok çalıştım, Paylaştığımız hayatımızda bıraktığın onca üstü kapalı “git” izine, Beni yerle bir eden kendince açık olan her tepkine, Ve bence bana tanımadığım bir adamı göstermene rağmen, Gitmek için, bitmek için, sana huzur vermek için çok çalıştım, Daha önce de gitmiştim, kendi isteğimle! Anladım ki daha önce sevmemiştim, Çok çalıştım inan, Değişen yanımın aslında hep aynı olduğunu göstermeye, Her defasında daha da tozlaşan canımı kırmadan korumaya, Ve alışmaya kendime, bu göz gözü görmez dumanlı halime, Çok alışmaya çalıştım hem de, Tanıştım seninle doğan yanımla da ölen yanımla da, Birini yaşattım, yaşatıyorum da hala ama diğerinin ölmesine engel olamıyorum da! Yorulmak dinlenmekle geçmiyor, An be an çöküyor insanın içindeki güç, Işığı sönüyor, beyaza dönüyor rengi gitgide, hissizleşiyor, Ne yormak istedim seni ne de yormak kendimi, Çok çalıştım, Gitmeye de kalmaya da, İkisi de aynı acı, Kolay değil! ÇiselOnat ’07 İstanbul Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 BAZILARININ ZAMANI HİÇE SAYDIĞINI GÖRMEK GÜZELDİ... Siz hiç hayal kırıklığı yaşadınız mı? Çok komik bir soru değil mi? Bunun aksi mümkün mü? Mümkün olmamasını isterdim ben, Doğrularım doğru,yanlışlarım yanlış olmalıydı... Doğrularımın yanlış çıkışlarını izlemek; mezarlıktaki kimsesiz bir ölünün yaşadığı acıdan daha beterdi. ve bir ölü kadar çaresiz hissettirirdi bana kendimi.. İki yüzlülük...Zor olsa gerek! Aynı anda iki farklı karaktere bürünme ihtiyacı neden duyar insan.. "insan"derken üstüne alınmasın bu kimseler... ama bazılarının zamanı hiçe saydığını görmek güzeldi, Kışın ortasında bahardan çalan güneşli bir günü yaşamak gibi.. Kavram kargaşalarından sıyırmak istedim hayatı...OLMADI! Belki de hayat onun karşımıza çıkardıklarıyla iyi geçinmek oyunuydu, bize sunduklarını elimizin tersiyle geri çevirmemek sanatıydı. Evet...Yaşamak zehirli birşeydi. İnsan bir yaştan sonra sıkılıyordu. Arkamızda çok fazla yıkılmış hayal bıraktığımızda, aletin düğmesini usulca kapatıyorduk. Gençken en küçük titreşime açık olan antenlerimiz, belleğin kirli donlarını asmaya yarayan iki direğe dönüşüyordu böylece... alıntı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Tanıştım seninle doğan yanımla da ölen yanımla da, Birini yaşattım, yaşatıyorum da hala ama diğerinin ölmesine engel olamıyorum da! Çok çalıştım, Gitmeye de kalmaya da, İkisi de aynı acı, Kolay değil! ÇiselOnat ’07 İstanbul Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Bu topice çok önceden uğramalıymışım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 hep bekleriz aysum ben sendeki sevgiyi sevdim. yaşamayı, ayrılığı ve hüznü vererek hüznüyle umutlarıyla hem de, hem var hem yok olan sevgini. ben sendeki çaresizliği sevdim. gülerken ağlamayı ağlarken istemeyi, terkederken... ayrılırken birleşen çaresizliğini ben sendeki seni sevdim. yılların suskunluğunu yaşanmamış aşkıma katıp seni sevdim.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 hep bekleriz aysum ben sendeki sevgiyi sevdim. yaşamayı, ayrılığı ve hüznü vererek hüznüyle umutlarıyla hem de, hem var hem yok olan sevgini. ben sendeki çaresizliği sevdim. gülerken ağlamayı ağlarken istemeyi, terkederken... ayrılırken birleşen çaresizliğini ben sendeki seni sevdim. yılların suskunluğunu yaşanmamış aşkıma katıp seni sevdim.... beni mi geldim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Frozen mi gelmiş ÜÇ VAKİT...ÜÇ HECE...ÜÇ TAŞ Falcının anlattığı kadar cümle kurabiliyorum karşında. Hep aynı şeyler… Küle dönme zamanı üç vakte kadar… Zamanı parçalar halinde önüne seriyorum.Bütünlüğü yakalamak mümkün değil, olmadı , olmasını diliyorum.Hayırsızlığımı hatırlatıyor kahvenin telvesi… Kara üstüne karalar bağlıyorum, kararsızca…Acabadan kümelenmiş yüreğimin kabarması…İki parmağımla tutunduğum kahve fincanı, çaresizliğimi savunur zararsızca… Firari gecelerimde ay ışığına ortak olan fikrimin penceresi, susuzluğumu fısıldar kulağıma. Fincanımın ters-düz edilmiş halinden kaçamak sabahlar biriktiririm. Uçurumlar konar göz bebeklerime, uzaklığımı tırmanırım, parmaklarım kırmızıya bulaşır, toprağa ve taşa yeminlerim ulaşır.İnfaza yakın bu halim okunur kahvenin telvesinde, bendeki ne varsa, ve ne olmamışsa tüter buram buram… İki parmağımla tutunduğum sigara dumanı, hasretimi heceler, du-ra-mam… Ruhumun kayıt bilmezliğinden hovarda zamanlarımı kovalıyorum.Dudağımın kenarından yorgun sular süzülüyor, elimin tersiyle siliyorum. Fiyakası askıya alınmış acılarımı kullanıyor beli hayata bağlanmış hayatın kuklası…Ne yazık! Onu da yazıyorum.Gölgesi gölgeme vurmuş yaratılanlardan öğrenirim sevmeyi, gülüşüme perde olan hüzünleri tanırım, her zamanda… Her meclis duygularımın pazar yeri.Düşüncemi satarım köşesi belli olmayan dilenciye... İmdat dilendiğim anımda, yanımda ne pazaryeri ne köşesi belli olmayan dilenci… Ne acı! Bunu da yazıyorum… İki parmağımla tutunduğum kalem, huzurumu döküyor eteklerime, taş(lan)ıyorum… Üç vakit…Üç hece…Üç taş… Üç vakit kaldı kıyamete… Yer, yüzüme imkansızı kör bıçakla öğretiyor. Konuşma ne olur! Benim dudaklarım kanıyor.Rüyamda ismini öğrettiler üç defa… Dünyamda sana yer bırakmadılar.Konuşma ne olur! Uykuma misafirim ol ve yüreğime… Taşı kesmeyen kalemin sahibi benim.Görgüsüzlüğümü bağışla… Sevgisizlikten seviyesizleşti azalarım…Sorgusuzca çirkinliğimden bahsettiğim gün…Gülümsediğimin resmini çizeceğim… Gül Akman Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 radyam canem sende hoşgeldin senide sevdim deniz kızı.. bu şiirde bu iki güzel bayan için olsun dayanamam dayanamam seni sormalara ben buradayım bir çığlık, bir çocuk yüzü gibi camlardayım her daim yar biliyorum sana inandığım gibi inanıyorum bu bahar yalancı bahardı aldandık sessizce çünkü hala bacalardan duman tütmekte kış hala kapıda bir kuş üşüyen bedeninin görüştüsünü bıraktı kıyıda biraz önce, şimdi akşam oluyor yeryüzü zulüm, gökyüzü işkence dokunuyor bu halim kendi kendime sen görme görme istemem biliyormusun yoksul zamanlarımızdan geçmeyecektik güzeller güzeli ömrüm bir hançer gibi saplandı yüreğime şimdi yokluğun... alıntı.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 radyam canem sende hoşgeldin senide sevdim deniz kızı.. bu şiirde bu iki güzel bayan için olsun dayanamam dayanamam seni sormalara ben buradayım bir çığlık, bir çocuk yüzü gibi camlardayım her daim yar biliyorum sana inandığım gibi inanıyorum bu bahar yalancı bahardı aldandık sessizce çünkü hala bacalardan duman tütmekte kış hala kapıda bir kuş üşüyen bedeninin görüştüsünü bıraktı kıyıda biraz önce, şimdi akşam oluyor yeryüzü zulüm, gökyüzü işkence dokunuyor bu halim kendi kendime sen görme görme istemem biliyormusun yoksul zamanlarımızdan geçmeyecektik güzeller güzeli ömrüm bir hançer gibi saplandı yüreğime şimdi yokluğun... alıntı.. bundan daha güzel bir hediye olabilir mi ? bende seni sevdim frozen Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 sen bir ozan kızısın..bu kadarını anlarsın artık..sevmek ve sevilmek, neyi sevmek üzerine soru sormamanın..seni çok seven bir erkekle geçirdiğin binlerce geceden önemlidir de, senin o çok sevdiğin erkekle geçirdiğin bir tek geceyi unutamazsın nedense..ve eğer hem sevmez, hem sevilmez, hemde katlanırsanız birbirinize, cehennem koynunuzda öyleyse..daha neleri unutamazsın..karlı kış geceleri içinde çıtırdayan ısıyı, sobanın üstünde yanan bir limon kabuğunun kokusunu.. biliyorum sen hala sevgiyi ve tiksintiyi soruyorsun bana..erkekler çağlarboyu geneleve gittiklerine göre onlarda yoktur bu duygu..namuslu karılarından iğrenirler pek çoğu..çağdaş ve gündelik bir dille anlatmak gerekirse, çapkın erkek, çapkın kadın arar eğlenmek için de..çapkın kadın, saf ve mahçup erkeklerin renklendirir yaşamını nedense..yani kadın ve erkek zaman zaman bir kerelik, zaman zaman da bir oyuncak gözüyle bakarlar birbirlerine.. sen böyle bakma kızım.. sen bir ozan kızısın..insan yüzmeyi öğrenirken boğulmayı da tanır yakından iyice..sende biraz sev de herhangi bir şeyi, ama nefretiyle, iğrenmeyi, kazanmayı ve yitirmeyi ve sevmenin içindeki kılcal hazzı dene.. ve tümüyle ana olduktan sonra konuşalım seninle kızım..sen bir ozan kızısın..bu kadarını anlarsın artık..anlarsın. alıntı.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 beton ormanın avcı ruhLarı kapıLar ardında açLık kodLarının şifresini daha çözememiş ama sürtünüyor birbirine, yağmaLıyorLar hayat bizi büyüttüğü gibi budayabiLir de yarımız toprağın içinde örtüneLim biraz bir kiLit bize az unutmak koLay, karta on taksit sakLama çürüyor kaLbin burada beton ormanın avcı ruhLarı kapıLar ardında açmış koLLarını hikmetini daha çözememiş ama yasLanıyor geçmişine, taşLaşıyorLar hayat bizi büyüttüğü gibi budayabiLir de yarımız toprağın içinde düşüneLim biraz bu ışık bize az arsız kargaLar payLaşıyorLar şarkı-mor ve ötesi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.