Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar istemeden de olsa burada tatsız bir tartışmaya alet edildim ve hiçte tarzım olmayan şeyler yazdım.Bu foruma girdiğimden beri özellikle insana insan gibi davranılmasından yana bir tavır sergiledim.

Dili, Dini , Mezhebi her ne olursa olsun ama insan olsun bir avuç insanız ve burada tartışmalara giriyoruz elbette ki tartışmalar olacak bunlar hayatımızın içinde olan şeyler ama daha fazla bana karşı söylenen bu çirkin kelimeleri hazmedemem kendimden düşüncelerimden ödün vermek istemiyorum kürdüm dedim pkk lısın dendi insanı sevelim dedim ayrım yapmayalım dedim ayrımcı durumuna düştüm hiç yazı yazmadığım bir postta yakıştırmalara maruz kaldım neden şunu anlayamıyor bazı insanlar her kesin farklı karakter yapısı vardır.Benimde Kendime göre düşüncelerim var yaftaları ve yakıştırmaları sevmem

Buyur arman bey gidiyorum umarım rahata erersiniz yeriniz genişler umarım, beni hamur yapıp şekil vermek sizin haddinize düşen bir olay değil ve bu yazılardan sonra da burada bulunmam imkansız bir hal aldı

Klavye başında posta koyabilrsiniz bir insana, helede erkekliğinizi çok ta net bir ifadeyle üzerimde uygulamaya çalışabilirsiniz bunda başarılı olamazsınız o ayrı mesele tabiki ama katlanın azıcık sizin gibi düşünmeyen insanlara, bu forum kimsenin tapulu malı değildir.Herkes gelir ve gider önemli olan nasıl geldiğiniz değil nasıl gideceğinizdir.

Sevgiyle kalın , ayrımsız , dostça, barış içinde yarınlar dileğiyle Hoşçakalın

Gönderi tarihi:

Yapma pandora ne gitmesi..

Ona kalırsan ben 100 kere gitmeliydim..

Arman iyi bir arkadaştır, onu yanlış anladın..

Senin duygularına insaf gözüyle bakan ve vicdanı olan herkes katılır...

Dilin, dinin, ırkın, milletin ne olursa olsun sen insansın..

Benim çok kürt arkadaşım oldu..

İnanın hala görüştüklerim ve unutamadıklarım var..

Lütfen kürtlüğü bu işe katma, seni başka bir milletten yada ırktan görmüyoruz..

Göremeyiz de zaten..

Bütün insanlar eşit haklara sahiptirler..

Bu forum ne onun ne bunun ne benim ne senin...

Herkes yazacak, fikrini savunacak..

Eğer gidersen çok yanlış şeyler düşüneceğim..

Senin bu tür ortamları omuzlayabilmen lazım..

Çünkü akıllı, kültürlü ve sağlam bir karaktere sahipsin..

Şu forumda atışmadığım insan kalmadı gibi birşey..

Ne yaptım gittimmii..

Bence armanla barışın ve bitsin bu kavga..

Dost olalım, sevelim..

Fani dünya için değmez arkadaşım ya..

Lütfen aklı selim düşünün ve her söylenene de kulak asmayın..

Gitmeni istemiyorum..

Sevgiler..

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar istemeden de olsa burada tatsız bir tartışmaya alet edildim ve hiçte tarzım olmayan şeyler yazdım.Bu foruma girdiğimden beri özellikle insana insan gibi davranılmasından yana bir tavır sergiledim.

Dili, Dini , Mezhebi her ne olursa olsun ama insan olsun bir avuç insanız ve burada tartışmalara giriyoruz elbette ki tartışmalar olacak bunlar hayatımızın içinde olan şeyler ama daha fazla bana karşı söylenen bu çirkin kelimeleri hazmedemem kendimden düşüncelerimden ödün vermek istemiyorum kürdüm dedim pkk lısın dendi insanı sevelim dedim ayrım yapmayalım dedim ayrımcı durumuna düştüm hiç yazı yazmadığım bir postta yakıştırmalara maruz kaldım neden şunu anlayamıyor bazı insanlar her kesin farklı karakter yapısı vardır.Benimde Kendime göre düşüncelerim var yaftaları ve yakıştırmaları sevmem

Buyur arman bey gidiyorum umarım rahata erersiniz yeriniz genişler umarım, beni hamur yapıp şekil vermek sizin haddinize düşen bir olay değil ve bu yazılardan sonra da burada bulunmam imkansız bir hal aldı

Klavye başında posta koyabilrsiniz bir insana, helede erkekliğinizi çok ta net bir ifadeyle üzerimde uygulamaya çalışabilirsiniz bunda başarılı olamazsınız o ayrı mesele tabiki ama katlanın azıcık sizin gibi düşünmeyen insanlara, bu forum kimsenin tapulu malı değildir.Herkes gelir ve gider önemli olan nasıl geldiğiniz değil nasıl gideceğinizdir.

ben dideceğim zaman made in kızılırmağın bir şlarkısından alıntı yapmıştı çok hoşuma gitmişti

sevmesem öyle kolay ki çekip gitmek yaralı bir kuş gibi

anlatmak istediklerini bende zamanında anlatmaya çalıştımki bu baya bir zor işti herkez kendine bir yol çizmiş gözlerinede at gözlüğü takmış kendileri başka tarafa bakmak istemezken ama karşısındaki insanı kendine benzetmeye çalışmamak burada hepimizin ilk anlayacağı şey olmalı burada anlıyacağımız ikinci bir şey de bir gün kendimizinde saygıya ihtiyaç duyacağımızdır herkezin kendi demokrasisi var derlerya inanmak istemesem de burada insanlar bir dantel örer gibi tekrar beynine işliyorlar. dediğim gibi bende ilk başlarda bazı bölücülüğe kızıp bölücülüğün provakatörlüğün alasını yapan inanlara birşeyler anlattmaya çalıştımki hata yaptığımı anladım bir insanın karşına onun tam zıttı değerleri savunarak çıkarsan onu militanlaştırmaktan başka birşey yapmazsın yobazsa daha yobaz olur solcuysa daha solcu sağcıysa daha sağcı önemli olan o insanın fikirlerini kendinin değiştirmesi bunu yapabilmesi içinde sen onun kafasında soru işaretleri bırakman o kendi gideceği yolu kendi bulur hangimiz bulmadık ki ilk başlarda ki uslubun insana yaklaşımın bir insan daha kazanma yolunda güzel adımlar attın bu yüzden bu forumun asterix ve senin gibi insanlara ihtiyacı var ama illa gideceğim diyorsan da kimse seni zorla burada tutamaz yolun açık olsun dan başka bir kelime düşmez bize..

kolay gelsin çünkü yaşamak zor zanaat..

Gönderi tarihi:

Pandora: Dön bakim geri her insan dokuz ay on günlük kimse kimseden üstün değildir, burda fikir teatisi yapıyoruz bağzı tatsızlıklar olması doğaldır bu sevilmemek anlamı taşımaz. Bu kadar duygusal olma bakiğim bak seni sevdiğimiz açıkça belli ricağmızı geri çevirme.

BEKLİYORUZ

Gönderi tarihi:

Pandora: Dön bakim geri her insan dokuz ay on günlük kimse kimseden üstün değildir, burda fikir teatisi yapıyoruz bağzı tatsızlıklar olması doğaldır bu sevilmemek anlamı taşımaz. Bu kadar duygusal olma bakiğim bak seni sevdiğimiz açıkça belli ricağmızı geri çevirme.

BEKLİYORUZ

teati nedemek diye sorsam kızmassın yada dalga geçmezsin değilmi abi walla bilmiyorum :blushing: ama alışveriş gibi bişi mi çıkıyor üstteki kullanış tarzına göre

Gönderi tarihi:

Canımın içi Pandoram

biz buraya üç arkadas beraber geldik hepmizin ortak noktası vardı reel yasamdaki sıkıntılarımızı içimizde biriktirdiklerimizi ifade etmek biraz gülümseyebilmek biraz eglenebilmek belki biraz ögrenebilmek sonucta

bunların hepsini burda yapabildik birlikte

ama sen de biliyorsunki kimse günün 24 saati birbirine uyum gösteremiyor bunlar cok normal degilmi sana seni hamur gibi yogurdugunu söyleyecek zayıflıga sahip bir insanı neden bu kadar ciddiye alıp gitme kararı alıyorsun anlamıyorum herkes kendine deger kattıgı ölçüde ilşkilerinede deger katar bu anlamıyla herkese agırlıgı kadar deger fazlası degil

biz herkesi herkesde bizi yeni yeni tanımaya baslıyor taslar yavas yavas yerine oturuyor bekleyelim sabırlı olalım bakalım bu kırıcı hakaret dolu sözleri söyleyen kimse sonuclarını burda nasıl yasayacaklar

hep konusuruz ya ne demişler yaşamda en acı şey sabır diye

ben sana yarım saat yokum dedim maşallah yarım saatte ne kararlar almıssın eferin sana

sana hoscakal demiyorum :clover:

Gönderi tarihi:

Eski istanbul şivesi, fikir tartışması anlamında.

teşekkür ederim ilk defa böyle bir cevap aldım hep dalga geçildim hep itildim hep horlandım abi :unsure:

bu arada sevval çok haklı emily

Gönderi tarihi:

merhaba emily

gidecek biri varsa o kendini biliyor zaten emily umarım kararını degişirsin

tartışmanında bı sınırı vardır ama bazıları bu sınırı taşırıyor. kırıcı laf söyluyorlar

amcamın bi lafi vardır kolayı herkes başarır önemli olan zoru başarmak

sevgilerle sewalın dedigi gibi hoscakal demiyorumm :clover:

Gönderi tarihi:

Pandora dejavudan özür dilerse bende ondan dilerim ve konu kapanır... Kimseyi bilinçli kırmak istemem ama herkes ektiğini biçer bu forumdaki en tatlı arkadaşlarımızdan bir bayanı hafifmeşreplikle suçlamanın haksızlığını anlayan ve o arkadaşımdan özür dileyen vicdandan bende özür dilemesini bilirim...

Gönderi tarihi:

ŞİMDİ BAKALIM BUNU ŞEVVAL TGT'CİLER İÇİN YAZMIŞTI ''yani ne yapmaya çalısıyorsunuz bu kadar ajitasyon bu kadar demogoji bu kadar tehdit insanları afişe ederek korkutup sindirmeye calısmak ve en ilginç yanı yazıp kaçıyorsunuz her yerde her durumda oldugu gibi kaçıyorsunuz bence siz maraton kosularına katılın çon sansınız olur diye düşünüyorum

BUNU DA PANDORA İÇİN YAZMIŞ ''neden bu kadar ciddiye alıp gitme kararı alıyorsun anlamıyorum '' ADAMINA GÖRE MUAMELE YANİ. BU ARADA KUSUSRA BAKMAYIN BOZAN GİBİ YAZAMIYORUM. KENDİSİ PANDORANIN AYRILMA KARARINDAN DOLAYI ÇOK MÜTEESSİR. KİMSEYLE KONUŞMUYOR, HAYATA KÜSTÜ. HER NE İSE SEVGİLİ PANDORA BEN BOZANA İNAT KAÇIŞ KARARINI DOĞAL KARŞILADIM, KENDİNE BUNDAN SONRAKİ YAŞAMINDA MUKAYYET OLDU. SEVGİYLE KAL.

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar ağır konuşmak istemiyorum ve bu konuya öyle yada böyle adımı bir daha karıştıracak her kim olursa çok ağır ithamlarla karşılacak uyarmadı demeyin bir takım kişliler adımızı burada çıkarmak adına oyunlarmı düzenliyor acaba ama şuna inanın böyle basit oyunlara düşmeyecek kadar zeki olduğumu düşünüyorum ve ben sanal aşklara inanan bir insan değilim kaldıki reel de bile aşklar saniyelik yaşanırken burada bir aşkı bir sevgiyi paylaşabiliyorlarsa bütün samimiyetleriyle buna da saygı duyarım ama bana göre değil bu rezilliği ve iftirayı ortaya atan içimdeki deniz nerdesin gel bakalım her kesi kendinmi sanıyorsun bazı arkadaşların postlarının altında cilveler yapıp sonrasında başka insanların isimlerini bir takım dedikodulara karıştırıyorsun çok yazık bir hemcinsin olarak bunu sana yakıştıramadım dedikoduların ve sen umurumda da değilsin Ben burada aşkımı paylaşmak için bulunmuyorum farklı kültürden farklı düşüncelerden bir şeyler alıp vermek fikirlerimi sunmak fikir almak için bu forumdayım dedikodularınızı benim dışımda yaparsanız sevinirim

------------------------------------------------

topic'i bastan sona okudum. orda herkes birbirine yakistirildi çünkü bu bir oyundu. hepimiz hakkinda yorumlar yapildi fakat kimse böyle tepki vermedi.

pandora bu kadar rahatsiz olduysan komplo teorileri kurmak yerine, dejavu/içimdeki deniz, ben böyle seylerden hoslanmiyorum sakasi bile kötü benim adimi bu tür topiclerde kullanmayin diye uyarsaydin bunlar olmazdi. sen uyardiktan sonra hala devam etseydi o zaman yakistirmalarinda hakli çikardin fakat direkt olarak oyunlar düzenleniyor lafi gerçekten gereksiz olmus. kendince uyari yapiyorsun, hakarete devam ediyorsun, arkasina tekrar uyarida bulunuyosun......

dejavuya söyledigin laf çok ama çok agir. böyle bir ithamda bulunmaya hakkin yok. kimseyi tanimiyorsun, kimseye uyarida bulunmadin, direk saldiriya geçtin. karsi saldiri gelince de olay büyüdü ve sen çareyi çekip gitmekte gördün. bence de gitmen en iyisi olmus. dejavudan bir özür dileme inceligini bile göstermemissin.

Yolun açik olsun

:clover:

Gönderi tarihi:

insanların bu foruma bakış açısı ve geliş amaçları önem taşıyor şimdi eğer emily buraya sırf havadan sudan konulara yazmak için gelmiş olsaydı ki orada sizden daha güzel dururdu onun espiri kapasitesini biliyorum çünkü ara sıra chatte konuşuyoruz emin olabilirsiniz o bir cevher komedyenlik konusunda.. hemde derdini senle paylaşan iyi bir dost asıp kesmeden yargılamadan önce onu tanımanızı isterdim kaldıki ben birkaç kere konuşmamıza rağmen adını dahi bilmiyorum ama onun iyi biri olduğunu biliyorum.

dejavuyla bir sorunu varsa kendi aralarında halledecek kapasitede bir insan. orasını da siz bence hiç dert etmeyin

bu arada bakıyorumda kadro tamamlanmış bir iki eksik var ama onlarda geç kalmazlar sanırım :P

Gönderi tarihi:

insanların bu foruma bakış açısı ve geliş amaçları önem taşıyor şimdi eğer emily buraya sırf havadan sudan konulara yazmak için gelmiş olsaydı ki orada sizden daha güzel dururdu onun espiri kapasitesini biliyorum çünkü ara sıra chatte konuşuyoruz emin olabilirsiniz o bir cevher komedyenlik konusunda.. hemde derdini senle paylaşan iyi bir dost asıp kesmeden yargılamadan önce onu tanımanızı isterdim kaldıki ben birkaç kere konuşmamıza rağmen adını dahi bilmiyorum ama onun iyi biri olduğunu biliyorum.

dejavuyla bir sorunu varsa kendi aralarında halledecek kapasitede bir insan. orasını da siz bence hiç dert etmeyin

bu arada bakıyorumda kadro tamamlanmış bir iki eksik var ama onlarda geç kalmazlar sanırım :P

Eminim iyi hoş konuşuyorsun gerçektende pandora iyi biri olsun senin dediğin gibi peki ama dejavu kötü biri mi? Bizi yargısız infazla suçlayan sen sorarım sana dün pandoranın deja ya yaptığı neydi... Ayrıca kadrolu atamalarla ilgilenmeye başlamışsın hayırdır?

Gönderi tarihi:

GEL HOŞGELDİN. NEYDİ MESELE. YUKARIYI HİÇ OKUMADAN ATLIYORUZ HERALDE. SEVGİYLE KAL.

Gönderi tarihi:

bizden daha güzel duruyor olsaydi dururdu zaten emin.. konuyla hiçbir alakam yok fakat okudugumda kendimi yazmaktan ali koyamadim. hayat yeterince ciddi zaten. ufacik bir sakayi bu hale getirmenin hiçbir mantigi yok.

insanlar kendilerini yanlis tanitirlarsa bizimde tepki vermemiz çok dogal olur. pandoranin iyi bir insan olmus olmasi, hiçbir uyarida bulunmadan dejavuya hakaret ettigi gerçegini örtmüyor. kimse asilip kesilmedi, pandora bir bayana yakismayacak sekilde hemcinsini suçladi. herkes 2. bir sansi hakeder. fakat pandora dejavuya hiç sans tanimadan direk asti ve kesti.. kendinle çeliskiye düsme emin.. kimin yargisiz infaz yaptigi açikça ortada. dejavu ile arasindaki problemi halledecek olsaydi herkesin okudugu bir topicte böyle laflar kullanmaz özelden uyarirdi.

forumun amaci açilan topiclere yorum yapmaktir. tipki simdi senin gelip yaptigin gibi. O yüzden herkesin gelmeye hakki var..

Gönderi tarihi:

Eminim iyi hoş konuşuyorsun gerçektende pandora iyi biri olsun senin dediğin gibi peki ama dejavu kötü biri mi? Bizi yargısız infazla suçlayan sen sorarım sana dün pandoranın deja ya yaptığı neydi... Ayrıca kadrolu atamalarla ilgilenmeye başlamışsın hayırdır?

yok o işe tayyip bakıyor :P

bizden daha güzel duruyor olsaydi dururdu zaten emin.. konuyla hiçbir alakam yok fakat okudugumda kendimi yazmaktan ali koyamadim. hayat yeterince ciddi zaten. ufacik bir sakayi bu hale getirmenin hiçbir mantigi yok.

insanlar kendilerini yanlis tanitirlarsa bizimde tepki vermemiz çok dogal olur. pandoranin iyi bir insan olmus olmasi, hiçbir uyarida bulunmadan dejavuya hakaret ettigi gerçegini örtmüyor. kimse asilip kesilmedi, pandora bir bayana yakismayacak sekilde hemcinsini suçladi. herkes 2. bir sansi hakeder. fakat pandora dejavuya hiç sans tanimadan direk asti ve kesti.. kendinle çeliskiye düsme emin.. kimin yargisiz infaz yaptigi açikça ortada. dejavu ile arasindaki problemi halledecek olsaydi herkesin okudugu bir topicte böyle laflar kullanmaz özelden uyarirdi.

forumun amaci açilan topiclere yorum yapmaktir. tipki simdi senin gelip yaptigin gibi. O yüzden herkesin gelmeye hakki var..

dedim ya onu dejavuyla kendi aralarında hallederler die o konuda da yorum yapmadım farkındamısın ;)

Gönderi tarihi:

baba o değilde sen gidersen olmaz

Gönderi tarihi:

Arkadaşlarıma ;

Hepinize sonsuz teşekkürler ve ne diye bilirimki sevilmek gerçekten çok güzel.

Öncelikle hepimizin kendine göre ilkeleri vardır. Benimde kendime çizdiğim bir çizgim ve kendime göre kurallarım var.Bu kurallarımı ne çiğnerim nede çiğnenmesine izin veririm.

Benim tepkim çok açık ve netti oyun için açılmış bir post olabilir belki ama ben o oyuna iştirakçi bile değilken böylesine şahsımı inciten bir şaka nın içerisinde olmayı tercih etmedim ve ne olursa olsun birileri eylenecek diye de şaklabanlık yapamam bunun için burada bir kaç arkadaşımın tepki göstermesi yersiz dir.

Ancak sert bir çıkış yaptığım bende farkındayım üzgünüm benim karakter yapımda böylesi yakıştırmaların yeri yok.

Arkadaşlarım için buradayım buraya yazan bir çok arkadaşımın kalbini kırmak istemedim.

Artık her ne yazılırsa yazılsın bu konu ile alakalı asla yanıt vermeyeceğim.Beni anlaması gereken insanların anladığından eminim ve herkesinde beni anlamasını beklemiyorum zaten.Bir kaç kişinin bu konuyu pişirip pişirip taze olarak servis yapacağını biliyorum ve bende arkadaşlarımdan şunu istiyorum her ne konuşulursa konuşulsun bu konu ile alakalı lütfen cevap yazmayın.

Kolay Gelsin

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.