Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Kankim kaç aydır burdasın sana bi anı defteri açmak nasip olmadı be.. canım seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun.. cellcuktan çok eminim de.. kankim sana hayatta herzaman başarılar diliyorum..kendimede öyle.. umarım tüm isteklerin, dileklerin gerçekleşir kankim.. sevgiyle kal canım benim.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Bu topici kim açmış bu çatlak kıza bilmiyorum ! zaten açanıda sevmem Bidakika bu anı defteri kiminmiş bakalımda ! ona göre yazalım belki tanıdık biridir yok yok yabancı değilmiş bu bizim şıpsevdininniş denizimu senmiydin o gerçekten sevdiğim ve espirileri ve güler yüzüyle etrafına neşe saçan , ve büyüklerine saygılı bir kardeşimdir . sen hayata bakış açısı ve karekteriyle değerli ve saygı duyduğum birisin hep böyle kal olur mu ! hayatta ve okulunda başarılar .herzaman mutlu kalman dileğiyle . Aşk sırdaşın Sevgi yoldaşın olsun Herzaman sevdiğinle ol Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 ya gder ayak gördüm yazılanları yeşim canımsn sen benim kankim biliyosunn murti sen de saol abicimm şıpsewdiliğim hiç değişmiycek ewet çok saolun ya..yanlız olmadığımı bilmek güzel.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Bu topici kim açmış bu çatlak kıza bilmiyorum ! zaten açanıda sevmem murti sen dayak mı istiyon.. sanki ben seni çok seviyom he.. ya gder ayak gördüm yazılanları yeşim canımsn sen benim kankim biliyosunn murti sen de saol abicimm şıpsewdiliğim hiç değişmiycek ewet çok saolun ya..yanlız olmadığımı bilmek güzel.. kıs ne yalnızlığı gün geçtikçe sevildiğini daha da çok anlıcaksın.. canım benim.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 murti sen dayak mı istiyon.. sanki ben seni çok seviyom he.. wattt dayak sen mi atacan gelsende tozunu güzelce silkeleyeyim sen sevmesende olur Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 hoop hop kavga etmein yf ben sewiyom ikinizide siz de sewiyonuz birbirinizide bakma Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 ben kavga etmem korkma ! Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 wattt dayak sen mi atacan gelsende tozunu güzelce silkeleyeyim bişey demedim abi ya.. sen sevmesende olur şaka deyoz be.. ben kavga etmem korkma ! ben ederim.. tmm susuyorum..konuşmucam.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ben susmadım konuşuyoruz kankinin sesi kesildi suspus oldu seni çok seviyormuş baksana Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 heralde sewiyo murtii.. bende sewiyom canemii.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ben susmadım konuşuyoruz kankinin sesi kesildi suspus oldu seni çok seviyormuş baksana sevmekle benim susmamın ne alakası var şimdi murti.. heralde sewiyo murtii.. bende sewiyom canemii.. kıs bu söz konusu bile olamaz.. sevginiz daim olsun tşkler murti.. seni de seviyoruz kıskanma şimdi.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 ikisimin kankisi olduğuna gore eminim çooooooooooooooooooooook iyi biridir. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 ikisimin kankisi olduğuna gore eminim çooooooooooooooooooooook iyi biridir. evet erkek ikisim.. çok iyi bir kızdır benim kankim.. forumlarda bir deniz birde sen en iyi dostlarımsınız.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 sende benim en iyi dostlarımdansın kankinle biras muhabbetimis olursa belkim onunla da çok ii dost olurus. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Sesim geliyürmü... Kankiiimm.. Bir gittin gidiş o gidiş.. Anladık msn var tel var ama forum da var dimi.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.