Φ fantastico Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 İsrail ile amerika bilindiği üzere yıllardır siyonizmin hamiliğini yapan iki ülke olmakla beraber,stratejik ortak olarakta dünyada ve ortadoğuda 21.yüzyıl sömürgeciliği yapan ,kan ve gözyaşı akıtan birer devlet.. Amerikanın keşfinden bu yana süre gelen tapınak şövalyeleri ve kabala öğretisi yillardır bir kehanetin peşinde koşan ve bir ölçüde bunu gerçekleştiren sistemleri sayesinde dünyayı halen sömürmeye devam ediyorlar.Bu sistemin içinde zenginler klubü olarak adlandırılan,ellerindeki ekonomik güç sayesinde dünyanın en ucra köşesine kadar mallarını satan bu masonik grup acaba daha ne kadar ileri gidecek.Dünya petrol rezervinin azaldğı şu günlerde su savaşlarının sinyallaeri verilirken acaba türkiye ve orta doğuda neler oluyor... Türkiye orta doğuda barışı sağlamaya çalışırken acaba israil ve amerika ne yapmak istiyorlardi ve ne yaptılar . <geçenyıl abd ve israil Lübnandaki Suriye askerlerini ve tanklarını çektirirken herşeyi nceden planlamışlardı.Bu yıl israil lübnana girdi ve birşekilde barış gücünü sınıra koydurarak kendini hizbullahın saldırılarından korudu.Ve şu günlerde Filistindeki evlere girerk cinayet işliyorlar..Daha birçok menfaatleri var bu işten,daha nelere gebe olduğunu ilerleyen günlerde göreceğiz.. İsrail lübnanı bombalarken İslam konferansı istanbulda toplanacaktı dışişleri seviyesinde..Fkat islam ülkeleri bu konferansa pek ilgi göstermediler..Çünkü zaten biliyorlardı plan hizbullahı devre dışı bırakmaktı.Peki Türkiye gerçekten barışamı hizmet edecek lübnanada? alet mi oluyoruz bunu ileride göreceğiz..Sıra bizede gelecek diye beklemeye gerek yok çünküğ zaten sıra bizde,küzey ırak pkk zaten bunlar sıranın bize geldiğinin bir göstergesi..Türkiye öyle kolay yem olacak bir ülke değil bunun farkındalar ve acele etmiyorlar..Yavaş yavaş parçalıyorlar..bölmeye çalışıyorlar nasılmı forumları okuyun görün..Sağcılık solculuk-kürt türk-dinci laikci-atatürçü milliyetçi-türban müstehcenlik alıp başını gidiyor..Türkiyede heryıl ramazan ayında orucu ne bozar ne bozmaz diye tartışılıyor ,bu millet aptalmı ki heryıl aynı şeyleri tartışıyorlar.Bunların amacı dini islamı bozmak ve şiddeti tırmandırmak...İnsanları birbirine düşman edecek fikir sömürgeciliği yaparak insanlarımızı kutuplaştırmak istiyorlar.. Türkiye politik oyunlara gelebilir,yada bazı şeyler için mecbur olabilir.Burda hükümetleri suçlamıyorum çünkü o koltuğa oturupta her dediğini yapan bir hükümet geldimi daha ?hayır..neden çünkü lozan var ama az kaldı ...Ama biz siyasetçi değiliz ve biz bu oyunlara gelmemeliyiz.Bizler hepiniz vatanını ve milletini seven insanlarız insanlarsınız..Atatürkçülğü dinden ağır basan olabilir..Yada milliyetçiliği ağır basan olabilir.Liberal yada sosyalist olabiliriz..Hippi de olabiliriz ama unutmayalım ki aynı gemideyiz.. Bu gemi batarsa hepimiz batarız unutmayalım ve sahip çıkalım bu güzel vatana ...didşmeyelim.. saygı ve sevgilerimi sunarım Alıntı
Φ yalnız ağaç Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 yazdıklarının hepsi noktası noktasına doğru dostum Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 yazdıklarının hepsi noktası noktasına doğru dostum Sevgili arkadaşım yazılarını takip ediyorum.Ellerine sağlık fakat dikkatini bir yere çekmek istiyorum,forumlarda insanların uslübu bazen can sıkıcı olabiliyor..Çok değerli arkadaşlar da var hangi görüşü savunsalar bile seviyeli ve uzlaşma uğraşı içindeler onlara da burdan teşekkür ediyorum.. Umarım bu oyunlara ülke olarak gelmeyiz saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.