Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Slm futbol sever forum arkadaslarim. dün fenerbahce - schalke 04 karsilasmasini izledim, ve sok oldum! fenerbahce nasil kendi sahasinda, bu kadar defansa sikistirilabilir? ilk golden sonra, schalke 04 öyle baski yapti`ki fenerbahceli oyuncular kendilerini deplasmanda zannettiler. istanbul`da böyle oynarsak, almanya`da neler olur kim bilir? Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 MAÇTAN ÖNCE BERABERE BİTER DEMİŞTİM, MAÇTAN SONRA BERABERLİĞE SEVİNDİM...AMA ALMANYA'DA Kİ MAÇI RAHAT KAZANIRIZ... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 MAÇTAN ÖNCE BERABERE BİTER DEMİŞTİM, MAÇTAN SONRA BERABERLİĞE SEVİNDİM...AMA ALMANYA'DA Kİ MAÇI RAHAT KAZANIRIZ... neden böyle düsünüyorsun kardes? evde kazanamadigin maci, almanyada neden kazansinki fenerbahce? Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 neden böyle düsünüyorsun kardes? evde kazanamadiginmaci, almanyada neden kazansinki fenerbahce? çünkü; almanya'da schalke muhakkak kazanmak zorunda...yani saraçoğlunda ki gibi, önde pres yapayım kaptıgım toplarla hızlı atak yaparım şeklinde oynayamayacak...hatta bunu fener yapacak...set atak kuracaklarki; bu oyun tarzı fener in defansını çok fazla zorlamaz...ayrıca alex in oynamaması da ayrı bi avantaj, böylece önde nobre ve tuncay arka da anelka ( en iyi oynayacağı bölge) olacak...anelka ve tuncayla ani çıkışlarla (kontra) pozisyon bulma ihtimalimiz çok yüksek...nobre gibi savaşan bir oyuncu da schalke defansını oyuna sokmayacaktır...ancak burda en önemli iş orta 3 lüye düşecek...orta sahada yapacakları pres ve sıkıştırmayla schalke orta sahasını oyundan düşürmek zorundalar...velhasıl biz bu maçı kazanırız...tabi daum maça malatyada ki onbirle başlarsa (alex- nobre değişikiliğiyle) işler farklılaşır ama yine de kazanırız...bi de maçın başında gol yememek lazım... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Kardes ben almanyada yasadigim icin, schalke 04`ü yakin takip ediyorum. schalke 04 - fenrbahce maci, schalke`nin son sansi. bu maci ne yapip edip alimak zorundalar. yoksa sampiyonlar ligine simdiden elveda diyebilirler. birde kendi seyircisinin destegiyle pres yapip offensif oyanayacaktir diye düsünüyorum. ama insallah biz kazaniriz........ Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Kardesler ben demistim bu mac zor olacak diye. schalke ilk yarida fenerbahce`yi ezip gecti. "tek" bir gol atmalarina ragmen fb`yi soke ettiler. ikinci yari zaten felaket. 11 kisi 9 kisiye karsi. bu durum iyi sonuclanmaz derken, fb daha iyi oynadi. hem öne hemde arkaya cok caba gösterdi. keske 11 kisi oynarken yapsalardi. cok üzgünüm, ve bugün almanlarin agzindan düsmeyiz. mac ile iletilleri bekliyorum.............. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 MAÇTAN ÖNCE BERABERE BİTER DEMİŞTİM, MAÇTAN SONRA BERABERLİĞE SEVİNDİM...AMA ALMANYA'DA Kİ MAÇI RAHAT KAZANIRIZ... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 benden`de yermi elin hakemi o hareketleri??? onlar sadece türk hakemlere söker.. simarikliklari diz boyuydu zaten, alisinca orda da yaptilar gördüler 2 tane kirmizi karti.... yine elle atilan gol.. yine 3 puan.. sampiyon olsaniz da gam yemem yaa, kendimi paramla saydiracagima, parasiz olmayi ve sayilmamayi tercih ederim. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 bana güleceğine git de 'tromsö ye elenirsek bu ülkeyi terkederiz' diyen yöneticine gül... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 bana güleceğine git de 'tromsö ye elenirsek bu ülkeyi terkederiz' diyen yöneticine gül... tromso maçini biz göz göre göre kaybettik. çok şiştik, çok şişirildik.. sallamadan çiktik maça ve sonucuna da katlandik.. ben kendi yöneticime de gülerim. kimse büyük konuşmamali. ama sen de fazla içerlemişsin.. kabul edin ya fener avrupada bişe yapamaaaaaaaz Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 fenerin sampiyonlar ligindeki gidisati hic iyi degil arkadaslar. yanlis anlamayin, kötülemek istemiyorum. ama sonuclar ortada. schalke 04 fener karsilasmasindan önce bundesliga`nin 17.sine karsi (Frankfurt) 6:0 yenilmisti. ama fener`i yeniyorlar. bunu ben nasil anlayim? Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 fenerin sampiyonlar ligindeki gidisati hic iyi degil arkadaslar. yanlis anlamayin, kötülemek istemiyorum. ama sonuclar ortada. schalke 04 fener karsilasmasindan önce bundesliga`nin 17.sine karsi (Frankfurt) 6:0 yenilmisti. ama fener`i yeniyorlar. bunu ben nasil anlayim? ya herşey bi anda olmaz öle değilmi sabredin biraz inşallah başarırız Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 ya herşey bi anda olmaz öle değilmi sabredin biraz inşallah başarırız simdi insallah oldu.... 1 ay önce fener sampiyonlar ligi sampiyonu olcakti.. allam yaaa Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 sabir sabir yaaa sabir! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.