Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 PAKISTAN DEPREMI 8 Ekim günü yerel saatle 09.25 te Pakistan'da meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremde resmi kayıtlara göre 40.000 ancak açıklanmayan gayri resmi kayıtlara göre 70.000 civarında insan hayatını kaybetti. Sadece Pakistan'da evsiz kalanların sayısı 2,5 milyon, yaralı sayısı ise 120.000den fazla. Birçok okul yıkılmış ve küçücük çocuklar bu makineler olmadığından halen enkaz altındalar, seslerine ulaşılabiliyor kendilerini duyuruyorlar fakat bedenlerine ulaşmak imkânsız. Okullarda ilaç ve ilk yardım malzemeleri kampanyalarının başlatılması gerekiyor. Kurtuluş savaşı yıllarında Pakistanlı kadınlar kollarındaki bilezikleri Türkiye'ye gönderiyorlardı. Şimdi ise onların yardıma ihtiyacı var. Yardım etmek için tüm bankaların 2868 nolu hesaplarına para yatırılabilir, tüm gsm operatörlerinden 2868 e sms atılabilir. İrtibata geçmek isteyenler için -0212 233 58 00- Pakistan Başkonsolosluğunun numarası. Okuma duyarlılığını gösterdiğiniz gibi bu maili forwardlama duyarlılığını da göstereceğiniz için tekrar teşekkür ederim. Bu mail, 10 kişiye yollarsan şansın açılacak, 20 kişiye yollarsan koca bulacaksın gibi maillere benzemiyor, forwardlamak yada silmek size kalmış ancak biraz duyarlıysanız zaten insanlık görevi olarak bunu diğer insanlara iletirsiniz. Unutmayın ''ne oldum dememeli, ne olacağım demeli...'' Alıntı
Φ azashthedrunk Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 PAKISTAN DEPREMI 8 Ekim günü yerel saatle 09.25 te Pakistan'da meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremde resmi kayıtlara göre 40.000 ancak açıklanmayan gayri resmi kayıtlara göre 70.000 civarında insan hayatını kaybetti. Sadece Pakistan'da evsiz kalanların sayısı 2,5 milyon, yaralı sayısı ise 120.000den fazla. Birçok okul yıkılmış ve küçücük çocuklar bu makineler olmadığından halen enkaz altındalar, seslerine ulaşılabiliyor kendilerini duyuruyorlar fakat bedenlerine ulaşmak imkânsız. Okullarda ilaç ve ilk yardım malzemeleri kampanyalarının başlatılması gerekiyor. Kurtuluş savaşı yıllarında Pakistanlı kadınlar kollarındaki bilezikleri Türkiye'ye gönderiyorlardı. Şimdi ise onların yardıma ihtiyacı var. Yardım etmek için tüm bankaların 2868 nolu hesaplarına para yatırılabilir, tüm gsm operatörlerinden 2868 e sms atılabilir. İrtibata geçmek isteyenler için -0212 233 58 00- Pakistan Başkonsolosluğunun numarası. Okuma duyarlılığını gösterdiğiniz gibi bu maili forwardlama duyarlılığını da göstereceğiniz için tekrar teşekkür ederim. Bu mail, 10 kişiye yollarsan şansın açılacak, 20 kişiye yollarsan koca bulacaksın gibi maillere benzemiyor, forwardlamak yada silmek size kalmış ancak biraz duyarlıysanız zaten insanlık görevi olarak bunu diğer insanlara iletirsiniz. Unutmayın ''ne oldum dememeli, ne olacağım demeli...'' ben izmitliyim, dünyanın 7 kıtasından insan geldi bize yardıma o zamanlar anlatılamaz bir duygu.yeme içmeden çok maneviyata ihtiyaç duyuyo insan korkuyo çünkü oturduumuz yerden forward yapmak bile olsa bişiler yapmak lazım Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 haydi arkadaşlar el verin, çok zor değil, cep telefonlarınızla 2868 e mesaj gönderin. 5 YTL tutarında bağış yapın, damlaya damlaya göl olur. Belki Pakistan halkının yaralarının sarılmasına bir yardımımız dokunmuş olur. Dünyanın başka bir yerindeki insanların şu an insan kardeşlerinin yardımına ihtiyacı var. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 sevgili asterix, thedrunk.... çok tesekkürler.. umarim bu e-mail bir an önce yayilir ve herkes üzerine düseni yapar. maddi gücü olan kimse için 5 ytl nedir ki? Başbakan Erdoğan, Türkiye’nin şimdiye kadar 12 nakliye uçağıyla deprem bölgesine yardım ulaştırdığını hatırlatarak, "Yardımlarımızı ara vermeden sürdüreceğiz" dedi. Erdoğan, Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, Başbakan Şevket Aziz ve Dışişleri Bakanı Murşit Kasuri ile görüşeceğini söyledi. Hürriyet Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 bende bu kampanyaya destek veriyorum. 2868 bir mesaj attım. diğer arkadaşlarında ilgi göstermesi dileğiyle... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.