Φ UnforgivenII Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 2 Yıllık tecilim olmasına rağmen geçtiğimiz Haziran ayında askerlik şubesine “Askere gitmek istiyorum” diye bir dilekçe verdim. Askerlik şubesi de bana Kasım ayında asker olacağımı söyledi. Kamu kurumunda geçici işçi olarak çalışmaktayım. Sorum şu ki; Başbakanlık tüm geçici işçileri kadrolu yapıyor. Ben de bir geçici işçi olarak kadrolu olmaya hak kazanıyorum ancak kadrolar Aralık ayında verilecek ve ben ise kasım ayında askerim : ( Askerliğimi 1-2 ay ertelemem için ne yapmam gerekir? Erteleyebilir miyim? Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 imkansız bişi diil...bu tip yardımlar yapılıyor.askerlik şubesindeki komutana gidip derdini anlatırsan bi sorun çıkacağını sanmıyorum..ama gidip memurlarla konuşma.askerlik şubesindeki oradan sorumlu olan komutana git derdini anlat.buna benzer şeyler yapılıyor. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 kasımda gel mi dediler ? yoksa son muyane ni falan yapılar mı. kasımda gel dedilerse, bir şey olmaz sadece dönem kaybedersin. bir sonraki yıla kadar bakaya durumuna düşmezsin. Alıntı
Φ deniz1870 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Ben dovizli yapiyroum askerligi. Telefon ettim dovizli askerlik dairesine, telefonla ertelediler. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Ben dovizli yapiyroum askerligi. Telefon ettim dovizli askerlik dairesine, telefonla ertelediler. o ne demek yaa ? Alıntı
Φ SouL Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 sanirim arkadas parali askerlikten bahsediyor ama bilmiyor ki parali askerlik bitti. sallarken bir kez daha dusunmek lazim Alıntı
Φ Ayışığı Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 dövizli askerlik yurtdışında kalan yada yaşayanlarla ilgili bir durum. çift vatandaşlığı olanlar yada yurt dışında çalışanlar çin geçerli bi durum. türkiyede yaşayan türk vatandaşlar için paralı askerlik kalktı ama yurt dışı ayrı . hatta ücreti 5120 dolar yada euro yanlışım olmasın. yakın bi arkadaşım böyle yapacak askerliğini oradan biliyorum. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 kaçıcan başka yolu yok Alıntı
Φ vaga Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 kaçıcan başka yolu yok cehenneme kacsan da askersin:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.