Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
4 saat önce, Halil_6E dedi:

Kolay Kolay hereye kanmayarak Güçlü şifre yaparsak(büyük harf,küçük harf,sayılar,noktalama işaretleri

Adamlar Profosyenel Hackerler Şifreleri Güvenli Büyük Harf Kullansakda Yinede Buluyolar Ben SANA Katılmıyorum

• Cevaplar 56
  • Görüntü 8,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Zararlarından bir kaçı şunlardır ZARARLAR === Aile içi muhabbeti engeller  Sosyalleşmemize engel olabilir.  Sağlığımızı bozar.  Ulaştığımız her bilgi doğru olmayabilir. 

• Günümüzün bir parçası haline gelen "sosyal medya" nın birey üzerindeki etkisi nedir? Kişiler kendi ürettikleri sosyal medyanın esiri mi oldular? Yoksa sadece bir eğlence aracı mı?

• Yararları – Sosyal medya pek çok iş kolunun oluşmasına öncülük etmiş ve birçok işsize iş istihdamı sağlamıştır. – Çok hızlı bir iletişim kaynağı olduğundan daha masrafsız ve kolay bir şekilde b

Gönderi tarihi:

Bence Sosyal medyanın yararlarına göre zararları daha fazla etki eder.

ZARARLARI:

Yüz yüze iletişim kurmamımızı engeller 

Fazlası bizim gözlerimizi bozabilir

Bizleri sosyal ortamlardan uzaklaştırabilir.

Arkadaşlarımızla olan samimiyetimiz eskisi gibi olmaz 

Derslerimize önem veremeyebiliriz 

Gördüğümüz her bilgi doğru olmayabilir.

YARARLARI:

Bilmediğimiz bilgileri öğrenebiliriz 

Alışveriş yapmamıza yarar 

Kolayca,( yüz yüzede olmasada)iletşimi kolaylaştırır 

Gönderi tarihi:

evet sana katılıyorum eda

Gönderi tarihi:

bence sosyal medyanın zararları az bunu zaten dile getirmiştim ama faydaları azda olsa bize günlük hayatta çok fazla katkı sağlıyor 

Gönderi tarihi:

sosyal medyanın zararları                        Sağlımızı bozabilir, yanlış bilgi edinebiliriz, aile içi iletişimizi engeller.      sosyal medyanın yararları.                   Bilgiye kolay ulaşmayı sağlar, alışveriş imkanı kolaylaşır, e-ticaret gelişir. 

Gönderi tarihi:

Bence yararları da zararları da aynı miktarda .Yararlarindan biri de onbinlerce kişiye istihdam sağlaması.Tabii bir şeyin artısı varsa eksisi de oluyor.Zararları ise,yetişmekte olan bizleri fazla kullanımda gerçek sosyal hayattan uzaklaştırıyor.

Gönderi tarihi:
Tarih 30.04.2018 at 16:46 , hakan i.6F dedi:

bence sosyal medyanın zararları az bunu zaten dile getirmiştim ama faydaları azda olsa bize günlük hayatta çok fazla katkı sağlıyor 

Mesela??

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.