Φ Taha_6F Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 4 saat önce, Halil_6E dedi: Kolay Kolay hereye kanmayarak Güçlü şifre yaparsak(büyük harf,küçük harf,sayılar,noktalama işaretleri Adamlar Profosyenel Hackerler Şifreleri Güvenli Büyük Harf Kullansakda Yinede Buluyolar Ben SANA Katılmıyorum Alıntı
Φ Eda 6/G Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 Bence Sosyal medyanın yararlarına göre zararları daha fazla etki eder. ZARARLARI: Yüz yüze iletişim kurmamımızı engeller Fazlası bizim gözlerimizi bozabilir Bizleri sosyal ortamlardan uzaklaştırabilir. Arkadaşlarımızla olan samimiyetimiz eskisi gibi olmaz Derslerimize önem veremeyebiliriz Gördüğümüz her bilgi doğru olmayabilir. YARARLARI: Bilmediğimiz bilgileri öğrenebiliriz Alışveriş yapmamıza yarar Kolayca,( yüz yüzede olmasada)iletşimi kolaylaştırır 1 Alıntı
Φ hakan i.6F Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2018 evet sana katılıyorum eda Alıntı
Φ hakan i.6F Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2018 bence sosyal medyanın zararları az bunu zaten dile getirmiştim ama faydaları azda olsa bize günlük hayatta çok fazla katkı sağlıyor Alıntı
Φ Nehiryılmaz Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2018 sosyal medyanın zararları Sağlımızı bozabilir, yanlış bilgi edinebiliriz, aile içi iletişimizi engeller. sosyal medyanın yararları. Bilgiye kolay ulaşmayı sağlar, alışveriş imkanı kolaylaşır, e-ticaret gelişir. 1 Alıntı
Φ Nehir_6f Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2018 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2018 Bence yararları da zararları da aynı miktarda .Yararlarindan biri de onbinlerce kişiye istihdam sağlaması.Tabii bir şeyin artısı varsa eksisi de oluyor.Zararları ise,yetişmekte olan bizleri fazla kullanımda gerçek sosyal hayattan uzaklaştırıyor. Alıntı
Φ Halil_6E Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2018 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2018 Tarih 30.04.2018 at 16:46 , hakan i.6F dedi: bence sosyal medyanın zararları az bunu zaten dile getirmiştim ama faydaları azda olsa bize günlük hayatta çok fazla katkı sağlıyor Mesela?? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.