Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 7 yıl 4 saat önce, Halil_6E dedi: Kolay Kolay hereye kanmayarak Güçlü şifre yaparsak(büyük harf,küçük harf,sayılar,noktalama işaretleri Adamlar Profosyenel Hackerler Şifreleri Güvenli Büyük Harf Kullansakda Yinede Buluyolar Ben SANA Katılmıyorum
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2018 7 yıl Bence Sosyal medyanın yararlarına göre zararları daha fazla etki eder. ZARARLARI: Yüz yüze iletişim kurmamımızı engeller Fazlası bizim gözlerimizi bozabilir Bizleri sosyal ortamlardan uzaklaştırabilir. Arkadaşlarımızla olan samimiyetimiz eskisi gibi olmaz Derslerimize önem veremeyebiliriz Gördüğümüz her bilgi doğru olmayabilir. YARARLARI: Bilmediğimiz bilgileri öğrenebiliriz Alışveriş yapmamıza yarar Kolayca,( yüz yüzede olmasada)iletşimi kolaylaştırır
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2018 7 yıl bence sosyal medyanın zararları az bunu zaten dile getirmiştim ama faydaları azda olsa bize günlük hayatta çok fazla katkı sağlıyor
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2018 7 yıl sosyal medyanın zararları Sağlımızı bozabilir, yanlış bilgi edinebiliriz, aile içi iletişimizi engeller. sosyal medyanın yararları. Bilgiye kolay ulaşmayı sağlar, alışveriş imkanı kolaylaşır, e-ticaret gelişir.
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2018 7 yıl Bence yararları da zararları da aynı miktarda .Yararlarindan biri de onbinlerce kişiye istihdam sağlaması.Tabii bir şeyin artısı varsa eksisi de oluyor.Zararları ise,yetişmekte olan bizleri fazla kullanımda gerçek sosyal hayattan uzaklaştırıyor.
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2018 7 yıl Tarih 30.04.2018 at 16:46 , hakan i.6F dedi: bence sosyal medyanın zararları az bunu zaten dile getirmiştim ama faydaları azda olsa bize günlük hayatta çok fazla katkı sağlıyor Mesela??
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.