Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Mehmet ÇELİK

05.02.1981 Şanlıurfa doğumluyum. Annem azeri babam rum göçmeni yani melezim . Selçuk Ünv. Hukuk fak. mezunuyum. Halen aynı ünv. yükseklisans yapmaktayım ayrıca bir özel şirkette hukuk danışmanıyım.

OGAE (Eurovision fan club ) üyesiyim. Müzik,sinema,edebiyat,politika,felsefe en sevdiğim konular. Sosyal demokrat bir gencim. Ülkemdeki gerçeklere gözü kapalı bakamadığım için bunu paylaşabileceğim sizler gibi insanlarla tanışmak istedim.

Ingilizce,Yunanca ve Ispanyolca biliyorum. Ama bi işe yaramıo :) Bu siteye 2 amaç için geldim.

1- OGAE ye üye olabilecek Eurovision tutkunu bulmaya :)

2- Konuşmayı paylaşmayı sevdiğim konularda fikirlerinizi bilmek ve yeni şeyler öğrenmek

Gönderi tarihi:
Herete ;) Kali Diaskedasi :D:clover:

bende yağmura katılıyorum

yani herete kali diaskedasi :D:lol: (inşallah iyi bişeydır,gerçi bu kız kötü bişe yazmas)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.