Φ gentedimare Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Mehmet ÇELİK 05.02.1981 Şanlıurfa doğumluyum. Annem azeri babam rum göçmeni yani melezim . Selçuk Ünv. Hukuk fak. mezunuyum. Halen aynı ünv. yükseklisans yapmaktayım ayrıca bir özel şirkette hukuk danışmanıyım. OGAE (Eurovision fan club ) üyesiyim. Müzik,sinema,edebiyat,politika,felsefe en sevdiğim konular. Sosyal demokrat bir gencim. Ülkemdeki gerçeklere gözü kapalı bakamadığım için bunu paylaşabileceğim sizler gibi insanlarla tanışmak istedim. Ingilizce,Yunanca ve Ispanyolca biliyorum. Ama bi işe yaramıo Bu siteye 2 amaç için geldim. 1- OGAE ye üye olabilecek Eurovision tutkunu bulmaya 2- Konuşmayı paylaşmayı sevdiğim konularda fikirlerinizi bilmek ve yeni şeyler öğrenmek Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Herete Kali Diaskedasi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Herete Kali Diaskedasi bende yağmura katılıyorum yani herete kali diaskedasi (inşallah iyi bişeydır,gerçi bu kız kötü bişe yazmas) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 kıs ben kötü bişey yasarmıyım hiç Alıntı
Φ gentedimare Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 hoşbulduk beyler bayanlar , geia sou ! ola ! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.