Φ hircin Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 İlk öncelikle hepinize merhebalar arkadaşlar bende buraya yeni üye oldum Adım Sedef ve 15 yaşındayım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Hoşgeldin Sedef Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 hOŞ BULDUK arkadaşlar,bende sizleri tanımak istiyorum lütfen adınızı ve yaşınızı yazarmısınız?? Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Hoşgeldin.... Türkçeyi biraz değiştirdin merhebeler sanada... Hiç sevmediğim kelimeyide başlık attın ne milleti.??? onuda düzgün yazamadın MiLIEt.. Burayı okuyunca biraz şaşırdım Biri mi kayboldu yardımcı olayım... Adım AĞA MAHMUT yaşım askere gitmeden önceki halim bol şanşlar... hahahahahahaha çok komiksin....... Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 hoşbulduk arkadaşlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.