Φ halilim Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 bu ülkede tarikatlerin yasak olduğu doğrudur ama yüzlercede tarikat vardır.. ondan geçtim cemaatle namaz korkunç birşeymiş gibi en baş sayfada ibare konmuş kimse kimsenin ibadetine karışamaz..biz bu ülkede kaç tane solcu gördük sahili kapatıp kendi zevki için yatlarda katlarda gezen...örnek vereyim tarık akan bunlar toplum mühendisi olmuş kendilerinden olmayanlar tu kaka kardeş...yalandan yalandan yok plajları böyle yapmışlar yok şöyle yapmışlar geçin bunları artık yeter midelerimizi bulandırdığınız... Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Türkiye'de yaşayan herkes mevcut yasalara riayet etmek zorunda. Kimse kendini hukukun ve yasaların üzerinde göremez. Ülkemizde maalesef din(ya da genel olarak inanç) konusunda bir eğitim eksikliği ve başı bozukluk sözkonusu. İnsanlarımız çeşitli nedenlerle birtakım ehil olmayan ya da yasa dışı olarak ifade edilebilecek akımlara ait tarikatlara üye olmaktalar. Evet ülkemizde neye hizmet ettiği belli olmayan çok sayıda "tarikat" olarak ifade edebileceğimiz ancak başka adlar altında faaliyet gösteren yapılanmalar sözkonusu. Bunlar arasında elbette başında makbul insanların bulunduğu istisnalarda mevcut. Ama halkın insanımızın manevi duygularını sömürmeye hazır olanlarda çok. İşte böyle bir tehlikenin önüne geçmek için "Laiklik" ilkesi mevcut. Diyanet İşleri Başkanlığı halkı inanç ile ilgili konularda bilgilendirmek ve doyurmak için var. Peki neden insanlar bu tip yapılara katılıyorlar? Bunun çok çeşitli sosyo-kültürel ve sosyo-psikolojik nedenleri var elbet...... Eğitim Düzeyimiz,toplum bilincimiz ve kültürel yozlaşma en önde gelen nedenler.....ve dahası... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 bu ülkede tarikatlerin yasak olduğu doğrudur ama yüzlercede tarikat vardır.. ondan geçtim cemaatle namaz korkunç birşeymiş gibi en baş sayfada ibare konmuş kimse kimsenin ibadetine karışamaz..biz bu ülkede kaç tane solcu gördük sahili kapatıp kendi zevki için yatlarda katlarda gezen...örnek vereyim tarık akan Tarikatlar Atatürk tarafından yasaklanmıştır. Cemaatler Atatürk tarafından yasaklanmıştır. Sloganlarla Atatürkçü olunmaz. Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Tarikatlar Atatürk tarafından yasaklanmıştır. Cemaatler Atatürk tarafından yasaklanmıştır. Sloganlarla Atatürkçü olunmaz. mason locaları da kapatılmıştı... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.