Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bu ülkede tarikatlerin yasak olduğu doğrudur ama yüzlercede tarikat vardır..

ondan geçtim cemaatle namaz korkunç birşeymiş gibi en baş sayfada ibare konmuş

kimse kimsenin ibadetine karışamaz..biz bu ülkede kaç tane solcu gördük sahili kapatıp kendi zevki için yatlarda katlarda gezen...örnek vereyim tarık akan

bunlar toplum mühendisi olmuş kendilerinden olmayanlar tu kaka kardeş...yalandan yalandan yok plajları böyle yapmışlar yok şöyle yapmışlar geçin bunları artık yeter midelerimizi bulandırdığınız...

Gönderi tarihi:

Türkiye'de yaşayan herkes mevcut yasalara riayet etmek zorunda. Kimse kendini hukukun ve yasaların üzerinde göremez. Ülkemizde maalesef din(ya da genel olarak inanç) konusunda bir eğitim eksikliği ve başı bozukluk sözkonusu. İnsanlarımız çeşitli nedenlerle birtakım ehil olmayan ya da yasa dışı olarak ifade edilebilecek akımlara ait tarikatlara üye olmaktalar. Evet ülkemizde neye hizmet ettiği belli olmayan çok sayıda "tarikat" olarak ifade edebileceğimiz ancak başka adlar altında faaliyet gösteren yapılanmalar sözkonusu. Bunlar arasında elbette başında makbul insanların bulunduğu istisnalarda mevcut. Ama halkın insanımızın manevi duygularını sömürmeye hazır olanlarda çok.

İşte böyle bir tehlikenin önüne geçmek için "Laiklik" ilkesi mevcut. Diyanet İşleri Başkanlığı halkı inanç ile ilgili konularda bilgilendirmek ve doyurmak için var. Peki neden insanlar bu tip yapılara katılıyorlar? Bunun çok çeşitli sosyo-kültürel ve sosyo-psikolojik nedenleri var elbet...... Eğitim Düzeyimiz,toplum bilincimiz ve kültürel yozlaşma en önde gelen nedenler.....ve dahası...

Gönderi tarihi:

bu ülkede tarikatlerin yasak olduğu doğrudur ama yüzlercede tarikat vardır..

ondan geçtim cemaatle namaz korkunç birşeymiş gibi en baş sayfada ibare konmuş

kimse kimsenin ibadetine karışamaz..biz bu ülkede kaç tane solcu gördük sahili kapatıp kendi zevki için yatlarda katlarda gezen...örnek vereyim tarık akan

Tarikatlar Atatürk tarafından yasaklanmıştır. Cemaatler Atatürk tarafından yasaklanmıştır.

Sloganlarla Atatürkçü olunmaz.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.