Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl Bu resimde tarihte kullanılan en eski messenger görünüyor. Tabi hangi versiyonu kullanılıyor tam emin değilim. En fazla 5 kişi eklenebiliyor listeye. O şekilde ayarlanmış. 1 numara ile gösterilen yerde messenger listesindeki kişileri görüyorsunuz. 2 numaralı ile gösterilen yerde yeni bir mesaj geliyor onu görüyorsunuz. Bu resimde de messenger hack olayı dikkati çekiyor. Demekki o devirde de hack varmış.
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar bizim live messinger'dan iyidir dimi gıı... :lol: Evet iyidir
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Bi velet çıkıpta kuşları sapanla indirirse hat kopuyor herhalde
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl kuşun gözünü bağlayınca da o kişiyi engellemiş oluyorsun bideee
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl kuşun gözünü bağlayınca da o kişiyi engellemiş oluyorsun bideee
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kuşun gözünü bağlayınca da o kişiyi engellemiş oluyorsun bideee :lol:
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Naticim resimler çok güzel ayrıca çok komik Arkadaşlar yorumlarınız da bi harika yani öldüm gülmekten
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 17 yıl kuşun biri diğerinin üstüne cıkınca ne oluyo onu anlamadım :grin:
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl Özellikle hack esprisi süüper hacklerin ruhunda var bir numara olmak. arkadaşlar yorumlarınız harika
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl Arkadaşlar ben yeni üye oldummm. Bulduğumuz bilgileri nasıl sunuyoruz yardımcı olursanız sevinirim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.