Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ölecek insanların duası kabul olur derler -_- bol bol insanlık için dua ederdim <_<

• Cevaplar 139
  • Görüntü 10,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bende abdestsiz dua ederdim.Kötülerinde kabul oluyormuş...

sen öyle zannet -_- hem kötü hem de abdestsiz...

Gönderi tarihi:

Allah hortlatmasın kimseyi derdim ...

Gönderi tarihi:

eşime doya doya sarılırdım :(

Gönderi tarihi:

uzağımda olan sevdiklerimi arar, son bi kez seslerini duyardım :(

Gönderi tarihi:

azraılın benı bulamayacagı bır yere saklanırdım eger bulursa olu numarası yapardım buda olmazsa azraıle espırı yapardım :grin:

Gönderi tarihi:

azraılın benı bulamayacagı bır yere saklanırdım eger bulursa olu numarası yapardım buda olmazsa azraıle espırı yapardım

adama bak yaaa :lol: yarın ölceksin diyolar ahmetde saklanırdım, ölü numarası yapardım, espiri yapardım diyo yaa halaaa :D ahmetcim ölüyosun kardeşim <_< boru diil :P

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

usttekini öldürürdüm :devil:

Gönderi tarihi:

bugünü gene normal geçirirdimde yarın habu üsttekini kandırıp yanına sığınırdım malum azrail için en güvenli yer :)

Gönderi tarihi:

eşimle, annemle, babamla, kardeşimle, arkadaşlarımla çok güzel bir gün geçirip , sonra ölümü beklerdim -_-

Gönderi tarihi:

Son bir umutla meşhur olabilmek için Sinan amcamı arardım :crying:<_< Ama biliyorum ki en iyi sanatçıların kıymeti ölünce anlaşılır -_- Ama ben bunu göremiyecem :unsure:<_<:lol::P

Gönderi tarihi:
Son bir umutla meşhur olabilmek için Sinan amcamı arardım :crying: Ama biliyorum ki en iyi sanatçıların kıymeti ölünce anlaşılır -_- Ama ben bunu göremiyecem

kıss kankim belkim sisin sokağa da adını verirler sen ölünce :crying: :crying: ( Allah gecinden versin :wub: )

Gönderi tarihi:
kıss kankim belkim sisin sokağa da adını verirler sen ölünce :crying: :crying: ( Allah gecinden versin :wub: )

Hıııı belkim çocuk parkı falanda yaparlar ismimi verirler <_<:lol::crying::D ( Amin..Ecmain :wub: )

Gönderi tarihi:

hah bak bu daha mantıklı olur :D:lol:

Gönderi tarihi:

Kıs bunun ne mantığı var <_< Yarın öleceğimi bilseydim bugün Ankaraya geler senide beraberimde götürdüm zaten <_<:devil::w00t::lol::crying::grin:

Gönderi tarihi:
Kıs bunun ne mantığı var <_< Yarın öleceğimi bilseydim bugün Ankaraya geler senide beraberimde götürdüm zaten

kısım parkda ismin daha güsel durur :) daha çok yakışır dimek istedim :lol:

ama reservasyon tek kişilik kankim :( ben seni yolcu ederdim -_-:P:D

Gönderi tarihi:

Yolcu mu :huh::crying:<_<

Kankime ösel helva yapardım :rolleyes: Mutlaka ye ama olarmı kankim :huh::lol::shifty:<_<

Gönderi tarihi:

helvayla pek aram yok kankim -_- tşk ederim <_<:P

Gönderi tarihi:
Yolcu mu

Kankime ösel helva yapardım :rolleyes: Mutlaka ye ama olarmı kankim :huh::lol::shifty:<_<

kıs ben yerim :grin: senin hatırına mavi yeşil kırmızı demem yerim :laughing: un helvası yap ama olurmu :hug:

Gönderi tarihi:
helvayla pek aram yok kankim , tşk ederim

Reca ederim <_<:lol:

kıs ben yerim, senin hatırına mavi yeşil kırmızı demem yerim , un helvası yap ama olurmu

Kıs sen niye yiyon :huh:<_< Kankimin yemesi lasım :unsure::lol: Hııı un helvası yaparam <_<:lol::hug:

Gönderi tarihi:
kıs ben yerim , senin hatırına mavi yeşil kırmızı demem yerim ,un helvası yap ama olurmu

kıss kankim bana suikast düsenliycekti :huh: sakın yime o helvadan :o

Kıs sen niye yiyon ,Kankimin yemesi lasım ,Hııı un helvası yaparam

gördün mü güselim yasım <_<

Gönderi tarihi:

Kim ben mi suikast düsenleyecektim :huh: Hemde sana :unsure: Cık cık hiç yaparmıyım eyle şeyler bebişim -_-:shifty::w00t::lol:<_<

Gönderi tarihi:

tabe daha faslasını yaparsın çünkü <_<:P:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.