Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl ölecek insanların duası kabul olur derler bol bol insanlık için dua ederdim
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Bende abdestsiz dua ederdim.Kötülerinde kabul oluyormuş... sen öyle zannet hem kötü hem de abdestsiz...
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl uzağımda olan sevdiklerimi arar, son bi kez seslerini duyardım
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl azraılın benı bulamayacagı bır yere saklanırdım eger bulursa olu numarası yapardım buda olmazsa azraıle espırı yapardım
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl azraılın benı bulamayacagı bır yere saklanırdım eger bulursa olu numarası yapardım buda olmazsa azraıle espırı yapardım adama bak yaaa yarın ölceksin diyolar ahmetde saklanırdım, ölü numarası yapardım, espiri yapardım diyo yaa halaaa ahmetcim ölüyosun kardeşim boru diil
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 18 yıl sen ona bakma ahmet denemekte fayda var öylede öleceksin böylede kaybedecek bişe yok
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl bugünü gene normal geçirirdimde yarın habu üsttekini kandırıp yanına sığınırdım malum azrail için en güvenli yer
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl eşimle, annemle, babamla, kardeşimle, arkadaşlarımla çok güzel bir gün geçirip , sonra ölümü beklerdim
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl Son bir umutla meşhur olabilmek için Sinan amcamı arardım Ama biliyorum ki en iyi sanatçıların kıymeti ölünce anlaşılır Ama ben bunu göremiyecem
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl Son bir umutla meşhur olabilmek için Sinan amcamı arardım Ama biliyorum ki en iyi sanatçıların kıymeti ölünce anlaşılır Ama ben bunu göremiyecem kıss kankim belkim sisin sokağa da adını verirler sen ölünce :crying: ( Allah gecinden versin )
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl kıss kankim belkim sisin sokağa da adını verirler sen ölünce :crying: ( Allah gecinden versin ) Hıııı belkim çocuk parkı falanda yaparlar ismimi verirler ( Amin..Ecmain )
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl Kıs bunun ne mantığı var Yarın öleceğimi bilseydim bugün Ankaraya geler senide beraberimde götürdüm zaten
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl Kıs bunun ne mantığı var Yarın öleceğimi bilseydim bugün Ankaraya geler senide beraberimde götürdüm zaten kısım parkda ismin daha güsel durur daha çok yakışır dimek istedim ama reservasyon tek kişilik kankim ben seni yolcu ederdim
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl Yolcu mu Kankime ösel helva yapardım Mutlaka ye ama olarmı kankim
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl Yolcu mu Kankime ösel helva yapardım Mutlaka ye ama olarmı kankim kıs ben yerim senin hatırına mavi yeşil kırmızı demem yerim un helvası yap ama olurmu
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl helvayla pek aram yok kankim , tşk ederim Reca ederim kıs ben yerim, senin hatırına mavi yeşil kırmızı demem yerim , un helvası yap ama olurmu Kıs sen niye yiyon Kankimin yemesi lasım Hııı un helvası yaparam
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl kıs ben yerim , senin hatırına mavi yeşil kırmızı demem yerim ,un helvası yap ama olurmu kıss kankim bana suikast düsenliycekti sakın yime o helvadan Kıs sen niye yiyon ,Kankimin yemesi lasım ,Hııı un helvası yaparam gördün mü güselim yasım
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl Kim ben mi suikast düsenleyecektim Hemde sana Cık cık hiç yaparmıyım eyle şeyler bebişim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.