Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl sadece erkekelerr mi aldatır?Toplumumuz bunu erkek yaptığında sıradan kadın yaptığında ise garip karşılıyor neden??????
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl sadece erkekelerr mi aldatır?Toplumumuz bunu erkek yaptığında sıradan kadın yaptığında ise garip karşılıyor neden?????? Kimse öyle karşılamıyor ya... _ ?!
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl erkek ve kadin da aldatir bu karsilikli olan bisey ve ben bunu iki taraf icinde normal karsilamiyorum ama demiyorum ben yapmadim bir bayan olarak yaptim hemde kac kez iyi degil kotu bisey karsindakinin gururunu kirmak uzucu kendine istemedigin seyi baskasina yapma derler ama sen yaparsin aldatmagi eksiklik dogurur ama kadinlar aldatmaya daha acik genel olarak ben bole goruyorum altadan esi suclamamak lazim aldatilan kendinede bakmùali acaba ben nerde yanlis yaptim diye ahmet altani okudunuzmu belki bir cogunuza sacma geldi ama orda guzel anlatilmisti bu temaa
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma.....
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl benim gözümde aldatan kadinda aldatan erkek de aynidir ve asla bu kavramlarda olan insanlara saygim olmaz, bir insan kendine ne yakistiriyorsa onu yapar, bunlar cirkin seyler ve ben cirkin seylerden uzak durmaya hep özen gösterdim, kendine saygisi olmayan insana ben asla saygi duymam...
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl sadece erkekelerr mi aldatır?Toplumumuz bunu erkek yaptığında sıradan kadın yaptığında ise garip karşılıyor neden?????? ikisinide ayıplarlar fakat erkeklere bakıldığı gibi kadınlara bakmazlar daha kötü bakarlar doğrudur buda kadın erkek eşitsizliğinin bir göstergesidir
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl ikisinide ayıplarlar fakat erkeklere bakıldığı gibi kadınlara bakmazlar daha kötü bakarlar doğrudur buda kadın erkek eşitsizliğinin bir göstergesidir aldatan kadınlara kötü gözle bakılmasının sebebi bence kadınların doğurganlıklarından kaynaklanıyor...da kısır bi kadın aldatınca noluyo ozaman
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl aldatan kadınlara kötü gözle bakılmasının sebebi bence kadınların doğurganlıklarından kaynaklanıyor...da kısır bi kadın aldatınca noluyo ozaman eşitsizliktir doğurmakla ne alaka birde bu kadına kötü erkeğe biraz daha iyi bakma biraz göreceli sanırım ben şansen önce kişiliğine sonra yediği naneye bakarım ona göre notunu veririm erkek yada kadın ayırmam
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl eşitsizliktir doğurmakla ne alaka birde bu kadına kötü erkeğe biraz daha iyi bakma biraz göreceli sanırım ben şansen önce kişiliğine sonra yediği naneye bakarım ona göre notunu veririm erkek yada kadın ayırmam erkekler doğurmuyoya şindi ozaman meydana getircek bi veled-i zina da yok tabi...ondan demiştim ben, niye bağırıyonki
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl hangi taraf daha rahat aldatabilir değilki konu hem bağırdığımıda nerden çıkardın gayet sakinim korkma
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Ataerkil bir toplumda olduğumuz için bayanın aldatması hoş karşılanmıyor erkek üstün bir toplum bayanın bir erkegı ezebılecegını onu hor görebılecegını algılayamıyoruz genel olarak sindirilemıyor. Hoş , aldatmak gayet saçma ve yersiz bir durum. Ama olmuşsa erkegı kadını olmaz aldatmak aldatmaktır. Artık bu raddeden sonra kadın erkek dıye ayırınca eşitsizliğe giriyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.