Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl MERHABALAR, ARANIZA YENİ KATILDIM, DİLERİM İYİ VAKİT GEÇİRİRİZ...
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Hoşgeldiniz.... Bende umarım,ama avatarındaki gibi uçmayı öğretmen gerekir... İyi paylaşımlar.... Teşekkür ederim. Tabi, bildiklerimi paylaşmaya hazırım ama uçmayı henüz bende öğrenemedim
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl MERHABALAR, ARANIZA YENİ KATILDIM, DİLERİM İYİ VAKİT GEÇİRİRİZ... hoşgeldin iyi vakit geçireceğine eminim diyebilirim
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl MERHABALAR,ARANIZA YENİ KATILDIM, DİLERİM İYİ VAKİT GEÇİRİRİZ... hoşgeldinnnnn
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Nerdesin karmaşık duygular içindemesin,bi bak sayfana... ???
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar hoşgeldin iyi vakit geçireceğine eminim diyebilirim Hoşgeldin Hoşgeldin.. Hoşgeldin aramıza hoşgeldin... Hoşgeldin hoşgeldin.. Sanemavi hoşgeldin senemavi hoşgeldin hoşgeldinnnnn ÇOK HOŞBULDUM... Teşekkür ederim hepinize...
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl kimse bana hoş geldin demedi bari ben kendi kendime hoş geldin diyeyim
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar kimse bana hoş geldin demedi bari ben kendi kendime hoş geldin diyeyim HOŞGELDİN
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl Yazar SANEMAVİ, BENDE YENİ ÜYEYİM HATTA SENDEDE YENİ, MERHABALAR Merhaba, sende hoşgeldin o zaman...
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl hoşgeldin bizde seni beklıyorduk nerelerde kaldın.................
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.