Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
:) arkadaşlar godfather oyununu aldım!ama oynda gecemdşgşm yer var...adam dovme bolumu(kişiyi tasarladıktan sonra)yapamıyom! :( adamı dovuyom dovuyom olmuyor.bilen biri varsa lutfen yardımcı olun.acele cevap bekliyom! :unsure:
Gönderi tarihi:

Luca Brassi nin olduğu bölüm mü ?

yoksa ilk kısım mı. ilk kısımsa yani arka sokakta tek başına bir adamı dövdüğün kısımsa orayı oynamak zorunda değilsin. yeni bir oyuna başlarken, sana o kısmı oynamak isteyip isyemediğini soruyor no dersen geçer orayı.

Luca Brassi'nin olduğu bölüm de ise. adamı kafa göre değil. Luca'nın istediği şekilde döveceksin. yani şu tuşa bas bu tuşa bas gibi.

Ben tüm mavi ve turuncu görevleri bitirdim. Şehirdeki her dükkanın haracını alıyorum. Ve şu an Don oldum. Don of NYC olmak için uğraşıyorum.

ha bu arada , arabadan inme diye bir sorun var oyunda. çözdün mü onu ?

Gönderi tarihi:

hayır ben daha yeni yukledim oyunu...cocugun babasını öldurduler en başta sonra bi adam şekillendirdim..ardından gelen gorev...uç kişi var beni dovuyor!sonra adam geliyo birini ölduruyo birinide tutuyor sende birtanesiyle dovuşuyon.oyunun ilk bölumu gibi birşey!adamı şekilendirdikten sonraki ilk yer.sana farenin sol tuşuna bas shıft+L yap yazıyor falan... :unsure:

Gönderi tarihi:

hımm bence ilk önce arabadan inme sorununu çöz. o oyunun cd sinde yada dvd sinde bulunan crack işe yaramıyor. Herhangi bir araca bindiğinde inemiyorsun.

o dediğin bölümü oynamak zorunda değilsin, yeni oyun dedikten sonra bir şey sorucak şu oyunu oynamak istermisiniz vs diye, no de.

Gönderi tarihi:

ya orada no diyorum sonra adam tasarlama yeri cıkyor ondan sonra bi kadın gotfathera bişeyler diyor falan !new game diyom no diyorum adama sac burun vb yapma yeri geliyor...sonra videolar cıkyor işte dedigim gibi ama orada adamı dovuyom dovuyom gecemiyom orayınasıl cıkacam oraan kapı kilitli etrafta kapalı duvarlar la!L+SHIFT yap diyo yapıyom bişey olmuyo!nasıl o adamı gececem...

Gönderi tarihi:

eğer cd nin içindeki cracki kullandıysan space e basınca arabadan inemiyorsun işte :)

oyunu crack dosyasısını copy paste ederek değil, cure rom, ya da deamon kullanarak sanal disk yöntemiyle craclemen gerekiyor.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.