Φ maviistanbullu Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 selamlar aranınza yeni katıldım bu sebepten ilk mesajımı yanlış yere yazdım kusuruma balkmayın normalde forum ardıgımı bulunca çıkardım am bu forumda sanırım başka bir şey var evet tek kelimeyle başka bişey ne dwland edebilirsiniz ne sizdekini upland burda bi arkadaşlık bir sevgi titreşimleri var bu yuzden bu tanışma platformuna yazıyorum inş guzel arkadaşlıklar kurabilirim herhese selam Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 selamlar aranınza yeni katıldım bu sebepten ilk mesajımı yanlış yere yazdım kusuruma balkmayın normalde forum ardıgımı bulunca çıkardım am bu forumda sanırım başka bir şey var evet tek kelimeyle başka bişey ne dwland edebilirsiniz ne sizdekini upland burda bi arkadaşlık bir sevgi titreşimleri var bu yuzden bu tanışma platformuna yazıyorum inş guzel arkadaşlıklar kurabilirim herhese selam hoşgeldin dostluk konusunda emin olabilirsin,burda çok sıcak bi ortam,saygı sevgi ve de dostlukların en güzeli var Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Hoşgeldin Aramıza Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.