Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

KADINLARIN ERKEKLERİ REDDETME BAHANELERİ:

10-Seni ağabeyim gibi severim.(Saz heyetinde 14. keman)

9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (Babam yaşındasın)

8-Seni düşünemiyorum. (Çirkinsin)

7-Hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek,olay çıkacak)

6-Bir başkasını seviyorum. (Evde kedimi okşar,pasta börek yerim)

5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (Aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam)

4-Sorun senden değil,benden kaynaklanıyor. (sorun senden kaynaklanıyor)

3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim.(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç)

2-Sözlüm var. (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim)

1-Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun)

--------------------------------------------------------------------------------

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

7-Hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek,olay çıkacak)

5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (Aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam)

3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim.(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç)

1-Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun)

--------------------------------------------------------------------------------

eeeeeeee...hani erkeğin nerede... :unsure: ..

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaşlar bu bahanelerin altında yatan anlamların doğruluğunu bilemiyeceğim fakat biz kadınlar bir erkeği reddederken onu rencide etmekten üzmekten kaçınırız. tabi düzgün bir erkekse. aksi halde zaten karşısında dimdik durup gerekeni yaparız. ama sonuçta bu bahaneler bile göstermiyor mu belli ölçüde bir değer verdiğimizi ?

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

çok aşık olduğum ve sadece konuşmak için en az 10 kere türkiyenin bir ucundan başka bir ucuna yolculuk yaptığım biri son konuşmamda bana HERŞEYİMİ PAYLAŞABİLECEĞİM BİRİ VAR AMA NEDEN BAŞKA BİRİ OLMASIN demişti.o gün bugundur o kızdan 10 kat güzel kızlarla çıktım ama hiç birine aşık olmadım.aslında iyi de oldu. birine aşık olmak çok kötü bişey.bana aşık olmama özelliği kazandırdığı için o arkadaşa bir çiçek alıp gidip teşkkür etmeliyim.

Gönderi tarihi:
eeeeeeee...hani erkeğin nerede... :unsure: ..

erkeklerin red etme bahanesi yok.çünkü doğada tüm canlı türlerinde eşleri dişiler seçer.erkekler seçilir.o yüzden de erkeğin ne hissettiğinin teorik olarak önemi olsa da, pratik olarak hiç önemi yoktur.çünkü erkek talep gören değil talep eden taraftır.(erkek olaqrak doğmanın belki de ne kötü tarafı budur)

kadınların 1 haftada gördüğü ilgiyi biz 1,5 yılda görürüz.kimi bulucaz da red edicez.kadın zaten kendinden hoşlanan adamı şıp diye anlar.hoşlanmıyorsak zaten bize gelmez ki red edelim.sadece bazı çok hırslı ve her istediğiyle çıkmış kızlar gelir (bu senede 1 veya 2 kere karşılaştığım bişey) onlar da zaten çekici kızlardır hiç de hayır demeyiz.

ama milyonda bir de olsa red etme durumu olduğunda, kızla mailleşirken çok sayın iş arkadaşım gibi cümller kurarım.

ya da şakalaşırken geyik yaparken bacım bacım diye hitap ederim , yüz ifadeleri çok kötü olur.ama kalbini kırmadan arkadaşça red ederim. ne yani hep biz mi red edilicez.

Gönderi tarihi:

ay hepsi doğru wallaa :) :) :D:lol:

bazen yüzüne bakıp '' ıyyyyyy '' diyoruz o seçeneklere katılmamış :P

Gönderi tarihi:

red eden kadına karşı diyalog sırasında BACIM BACIM şeklinde bi hitap tarzı geliştirmek nasıl olurdu acaba.denemek lazım.en azından red ettin ama bu saatten sonra yedek klubene bile alamazsın bas git tavrı fena olmaz heralde.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.