Misafir şevval Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 MAZLUM ÇİMEN kaybolan şu benliğimi, alıp giden değil misin şu sızlayan yüreğimi yaralayan değil misin değil misin, değil misin yaralayan değil misin alıp beni ötelere, götüren sen değil misin gün oldu başıma hazır, gezer oldum diyar diyar ağustosta başıma kar, yağdıran sen değil misin değil misin değil misin, yağdıran sen değil misin ağustosta başıma kar, yağdıran sen değil misin elimde elin görmeden, eteğinden el öpmeden daha enel hak demeden, yüzdüren sen değil misin değil misin değil misin, yüzdüren sen değil misin daha enel hak demeden yüzdüren sen değil misin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 MASAÜSTÜNDE TESTİ Masa üstünde testi hoppa ninna Kemer belimi kesti şengülüm ninna Sıladaki sevdiğim hoppa ninna Şimdi aklıma düştü şengülüm ninna Acı tatlı söz eder hoppa ninna İşmar eder göz eder şengülüm ninna Oğlanın ne suçu var hoppa ninna Her ne eder kız eder şengülüm ninna Dama vurdum çatmayı hoppa ninna Çağırın gelsin Fatma’yı şengülüm ninna Fatma nerden öğreştin hoppa ninna Çarşaftan kol atmayı şengülüm ninna Birgülüm ninna, cangülüm ninna Ayşegülüm, songülüm, nurgülüm ninna badegülüm ninna mustafa özarslan valla bozuk morale bire bir...dinleyin...... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 oy oy ben deli oldum deli narino ben deli oldum deli narino tutun bağlayun beni narino tutun bağlayun beni narino oy oy gideyirum buradan narino gideyirum buradan narino kızlar ağlayun beni narino kızlar ağlayun beni narino KAZIM KOYUNCU / NArino oy oy bu dere yılan olsa narino bu dere yılan olsa narino derdumi bilen olsa narino derdumi bilen olsa narino oy oy oturup da ağlardum narino oturup da ağlardum narino yaşumi silen olsa narino yaşumi silen olsa narino oy oy bu dere akar gider narino bu dere akar gider narino taşlari yikar gider narino taşlari yıkar gider narino oy oy ne ettum sevduğume narino ne ettum sevduğume narino yuzume bakar gider narino yuzume bakar gider narino Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 KIZILIRMAK yoldas senin bir gulusun bir dostunun yarasini saramiyorsa artik sen artik kendin degilsin vur ofkeni dostuna yansin daglarca gollerce dokulmeyen gozyasimda bogulsun deryalarca yitip giden devrimler gibi dost sesin dost guluslerin simdi colde bir damla su sen artik kendin degilsin ofke caresizliktir bilirim caresizligine olurum sesinde acan bulutlara inan herseyimi veririm sanma ki bir yitiktir huzunlere sarilmam sanma ki gulum bu huzun oldugunde bitecektir bir gun mavi bulutlara biner sonsuza giderim dost sesini bulana dek karanliga gulumserim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Ayrılığın Hediyesi Şimdi saat sensizliğin ertesi Yıldız dolmuş gökyüzü ay aydın Avutulmuş çocuklar çoktan sustu Bir ben kaldım tenhasında gecenin Hiç uyumamış bir-ben Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettin Ki bu yaşlar Utangaç boynun kolyesi olsun Bu da benim sana Ayrılırken hediyem olsun Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu biliyorsun Şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum Bu son olsun, Bu son olsun.... Şimdi saat yokluğunun belası Sensiz gelen sabaha günaydın İşi gücü olanlar çoktan gittiler Bir ben kaldım voltasında gecenin Hiç uyumamış bir-ben Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin içindekilerini anlıyabilmek Ve yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öylece dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun Artık sigarayı günde üç pakete çıkardım Olsun gözüm olsun Ne olacaksa olsun ! . AHMET KAYA ŞİİR Y.HAYALOĞLU Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Hadi halaya helede grup çığ söylüyorsa teyyyyyyyy teyyyyyyyy coştum valla Ana benim aha buralarım Suya düştü kunduralarım Benim adım sarhoş baki içmem ben susuz rakı Aman imam canım imam Başın kıçın kalabalık Doldur ver içek rakıyı Belki yolda susazırık Feleğin galasıyam livanoy livanoy Dibinde lalasıyam uzun boylu çınar oy Felekten bir yar sevdim livanoy livanoy Ben onun kölesiyem uzun boylu çınar oy Dideban üstündeyim loy loy hanım Dağ boyun kastındayım loy loy hanım Erenler duan edin loy loy hanım Ben murat üstündeyim loy loy hanım Aras'a vurdum teşti vay lele vay lele Aras bulandı geçti vay lele vay lele Eğildim mendil alım vay lele vay lele Yarim yanımdan geçti vay lele vay lele Arastayam susuzam vay lele vay lele, Kaç gündür uykusuzam vay lele vay lele Girsem yarin koynuna vay lele vay lele Elim durmaz huysuzam vay lele vay lele Bağa gel bostana gel mavilim incillim yar yar Gülünü destele gel mavilim incillim yar yar Anan izin vermezse mavilim incillim yar yar Yalandan hastalan gel mavilim incillim yar yar Baban izin vermezse mavilim incillim yar yar Yalandan hastalan gel mavilim incillim yar yar Tercan erzincan yolu Masamız rakı dolu Oy desinler desinler Vay desinler desinler Senide bana versinler Erzincanlı desinler Kız çıkmış inek sağar Yar çıkmış davar sağar İşvesi beni yakar Cilvesi beni yakar Oy desinler desinler Vay desinler Senide bana versinler Erzincanlı desinler Benden potpori size ezbere yazdım yanlış yazdığım yerler varsa şimdiden özür ama çok güzel. Kolay Gelsin Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Tercan erzincan yolu Masamız rakı dolu Oy desinler desinler Vay desinler desinler Senide bana versinler Erzincanlı desinler Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Pardon yanlis topice girmisim yine Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Deli Gönül Hangi Dala Konarsın Deli Gönül Hangi Dala Konarsın Ölem Konarsın Senin Tutunacak Dalın Mı Kaldı Kardaş Dalın Mı Kaldı Ahu Feryad İle Niçin Yanarsın Ölem Yanarsın Senin Dert Çekecek Halın Mı Kaldı Gönül Halın Mı Kaldı Yerin Yok Yurdun Yok Nerde Kalırsın Gönül Nerde Kalırsın Her Güzel Yüzü Dostun Mu Sanırsın Kardaş Bunca Derdi Sen Üstüne Alırsın Gönül Alırsın Senin Dert Çekecek Halın Mı Kaldı Kardaş Halın Mı Kaldı Eller Seni Yalan İle Uyutur Gönül Uyutur Eşini Dostunu Varıp Unutur Kardaş Unutur Gider Bir Bilmeze Gülüm Unutur Gönlüm Unutur Bülbüller Ötecek Bağım Mı Kaldı Gönlüm Bağım Mı Kaldı Sivas/Divriği-Mahmut Erdal Kolay Gelsin Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Yarab Bu Ne Derttir Yarab bu ne derttir derman bulunmaz Yar bu ne yaradır merhem bulunmaz Benim garip gönlüm aşktan usanmaz Varıp yare gider hiç geri dönmez.. Aşık olan gönül aşktan usanmaz Ahiret korkusun bir pula saymaz Aşk pazarıdır bu canlar satılır satarsın bu canı hiç kimse almaz.. (dönüpte bakmaz) Döne döne binbir öğüt verirler Dünya malı ile gözün boyarlar Aşık öldü deyu sala verirler Ölen hayvan olur, Aşıklar ölmez. Yunus Emre Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Hadi halaya helede grup çığ söylüyorsa teyyyyyyyy teyyyyyyyy coştum valla Ana benim aha buralarım Suya düştü kunduralarım Benim adım sarhoş baki içmem ben susuz rakı Aman imam canım imam Başın kıçın kalabalık Doldur ver içek rakıyı Belki yolda susazırık Feleğin galasıyam livanoy livanoy Dibinde lalasıyam uzun boylu çınar oy Felekten bir yar sevdim livanoy livanoy Ben onun kölesiyem uzun boylu çınar oy Dideban üstündeyim loy loy hanım Dağ boyun kastındayım loy loy hanım Erenler duan edin loy loy hanım Ben murat üstündeyim loy loy hanım Aras'a vurdum teşti vay lele vay lele Aras bulandı geçti vay lele vay lele Eğildim mendil alım vay lele vay lele Yarim yanımdan geçti vay lele vay lele Arastayam susuzam vay lele vay lele, Kaç gündür uykusuzam vay lele vay lele Girsem yarin koynuna vay lele vay lele Elim durmaz huysuzam vay lele vay lele Bağa gel bostana gel mavilim incillim yar yar Gülünü destele gel mavilim incillim yar yar Anan izin vermezse mavilim incillim yar yar Yalandan hastalan gel mavilim incillim yar yar Baban izin vermezse mavilim incillim yar yar Yalandan hastalan gel mavilim incillim yar yar Tercan erzincan yolu Masamız rakı dolu Oy desinler desinler Vay desinler desinler Senide bana versinler Erzincanlı desinler Kız çıkmış inek sağar Yar çıkmış davar sağar İşvesi beni yakar Cilvesi beni yakar Oy desinler desinler Vay desinler Senide bana versinler Erzincanlı desinler Benden potpori size ezbere yazdım yanlış yazdığım yerler varsa şimdiden özür ama çok güzel. Kolay Gelsin haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Tercan erzincan yolu Masamız rakı dolu Oy desinler desinler Vay desinler desinler Senide bana versinler Erzincanlı desinler allah.....hoooobaaaaa ohh ohh yandan yandan kıvırım kızlar.........tey teyyyyyyyyyyyyyyy Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 kime kin ettin de giydin alları yakın iken ırak ettin yolları çok mihnetle yetirdiğin gülleri vardın gittin bir soysuza yoldurdun sen beni topla da kuşağın kuşan ayrılır mı senin sevdana düşen safa geldin diye sarıp sarmaşan niçin benden muhabbeti kaldırdın. senin gönlün olsa beni arardın zülüflerin tel tel eder tarardın eğer gene ayrılmaksa muradın niçin beni ateşlere yandırdın. karac-oğlan der ki bakın hâlime değirmenler döner çeşmim seline hiç inanmam yârin yalan diline ben gönlümü savsalaya bildirdim Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 bugün benim efkarım var zarım var değme felek değme telime benim gül yüzlü cananı elden aldırdım ecel oku değdi gülüme benim değme felek değme telime benim lokman hekim gelse sarmaz yarayı hilebaz dostunan açtık arayı ne köşkümü koydu ne de sarayı baykuşlar tünedi dalıma benim değme felek değme telime benim özlemi'yem başım dumanlı dağlar gözlerim yaşlı da içim kan ağlar güz ayları geldi bozuldu bağlar hazan yeli değdi gülüme benim değme felek değme telime benim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Talihim yok Bahtım kara Böyle hayat batsın yere Sine sine vura vura Ölen varmı benim gibi heyyy Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Denizde k'ararti var bu gelen k'ayik midur Ben ozledum yarumi ağlasam ayip midur Oy dumanlar dumanlar hep dağlari sardunuz Yureğumun derdini bilsenuz ağlardunuz K'arardi K'aradeniz taşti bu yana taşti Haber verun yarume gyozlerum doldi taşti Gemi mil ilen olur sevda dil ilen olur Guzeller çok var ama meyil birine olur Söz ve müzik: Anonim kazım koyuncu.... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 ...Yürüdüler en ön safta Adımlayarak ölümü Dimdikti başları yiğit yoldaşları Güller,kızıl karanfiller içinde... G.EKİN.....METİN'in sesinden daha bir güzel oluyormuş... Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 ARDA BOYLARINDA KIRMIZI ERİK, ELİM ELİN ARDINDA ON YEDİ BENİ. AH ANNECİĞİM AH ANNECİĞİM YAKTIN YA BENİ BU GENÇ YAŞTA DENİZLERE ATTIN YA BENİ. ALIVERİN FERACEMİ ANNECİM DİKSİN, O GIYMATLI İSMAİL’E KENDİSİ GİTSİN. UYAN UYAN A RECEB'İM SENİN OLAYIM, ARDA'LAR ALDI YA NERDE BULAYIM. ARDA BOYLARINA BEN KENDİM GİTTİM, DALGALAR VURDUKÇA CAN TESLİM ETTİM. AH ANNECİM AH ANNECİM YAKTIN YA BENİ, BU GENÇ YASTA DENİZLERE ATTIN YA BENİ. harika ya..... simdi dinliyorum da..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahim Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahim, Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama. Göklere Erişti Figânım Ahım, Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama. Bir Gülün Çevresi Dikendir Hardır, Bülbül Har Elinde Ah İle Zardır. Ne Olsa Da Kışın Sonu Bahardır, Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama. Daimi'yem Her Can Ermez Bu Sırra, Gerçek Aşık Olan Erer O Nûra. Yusuf Sabır İle Vardı Mısır’a, Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama. Asik Ismail Daimi Yöre: Erzincan... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Nereden Bileceksin Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nerden bileceksiniz Bir fidandım devrildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok yoruldum Siz benim neler çektiğimi Nerden bileceksiniz Taş duvarlar yıkıp geldim Demirleri söküp geldim Hayatımı yıkıp geldim Siz benim neden kaçtığımı Nerden bileceksiniz Gökte yıldız söner şimdi Annem beni arar şimdi Sevdiğim var kanar şimdi Siz benim niye içtiğimi Nerden bileceksiniz Bir pınardım kan oldum Yol kenarı han oldum Yanıldım ah ziyan oldum Siz benim neden sustuğumu Nerden bileceksiniz Ben ardımda yaş bıraktım Ağlayan bir eş bıraktım Sol yanımı boş bıraktım hey Siz benim kime küstüğümü Nerden bileceksiniz AHMET KAYA Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 neşet ertaş cahildim dünyanın rengine kandım hayale aldandım boşuna yandım seni ilelebet benimsin sandım ölürüm sevdiğim zehirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin sözüm yok şu benden kırıldığına gidip başka dala sarıldığıma gönülüm inanmıyor ayrıldığına gözyaşım sen oldun kahirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin garibim can yıkıp gönül kırmadım senden ayrı ben bir mekan kurmadım daha bir gönüle ikrar vermedim batınım sen oldun zahirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Üşüdüm Biraz Sokaklar ıssız sayfalar bembeyaz Ucu yırtık bir mektup üşüdüm biraz Ve deniz kokusu rüzgarın sırtında Kimi zaman kendimdeyim Kimi zaman kendi koynumda Aşkı unut sevmeyi unut Geceyi unut, unut herşeyi Aşkı unut sevmeyi unut Geceyi unut Unut unutabilirsen yavuz bingöl Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Zeytin Yağlı Yiyemem Zeytin Yağlı Yiyemem Aman, Basma Da Fistan Giyemem Aman. Senin Gibi Cahile, Ben Efendim Diyemem Aman. Kaldım Duman İçi Dağlarda, Sevgili Yarim Nerelerde. Asmadan Üzüm Aldım, Sapını Uzun Aldım. Verin Benim Yarimi, Annemden İzin Aldım. Kaldım Duman İçi Dağlarda, Sevgili Yarim Nerelerde. Kara Üzüm Asması, Yeşil Olur Yazması. Ben Yarimden Ayrılmam, Kara Yazı Yazması. Kaldım Duman İçi Dağlarda, Sevgili Yarim Nerelerde. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 şimdi Ruhi su çalıyordu ekin idim oldum harman ordan esti böyle bir baslık acıyım dedim düşürdün aşkın narına karıstırdın küle beni atın yolun kenarına yar geçtikçe göre beni kırda meleşir kuzular derdim çok yarem sızılar gönül sevdigin arzular götürsünler yare beni ecel gelir haktan ferman can çekilir kalmaz derman ekin idim oldum harman savursunlar küle beni sevgiler SEVGİLİ ŞEVVAL BAK NE GÜZEL ORTAK NOKTALARIMIZ VAR. BEN DE BİR TÜRKÜ HAYRANIYIM. RUHİ SUDAN MÜKEMMEL BİR TÜRKMEN TÜRKÜSÜ. BOZAN SEVGİYLE KAL, ŞEVVAL. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 YAVUZ BİNGÖL mor kuşaklı karlı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin "yardan ayrılalı tutmuyor elii" leyli leyli, leyli leyli yar yardan ayrı benim gönlüm hergün sonbahar... kuşlar uçup yaylalarda ararsa beni ay ışığı gecelerde sorarsa beni anam çıkıp yollarıma bakarsa benim deyin "yardan ayrılalı tutmuyor elii Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 dağlar Yardan ayrı düşen senden bilir oy Gurbet elde gezen sana çatar oy Sana gebe günler, aylar, yıllar oy Dağlar senden ne isterler bilemedim oy Türkülerde senin adın Hasret dolu hep yolların Tanırsın sen sevdamı Dağlar, dağlar, dağlar, dağlar senden ne isterler oy? Dara düşen sana koşar seni bilir oy Yuvasızlar mesken tutar sana gelir oy Bağrı yanan seni suçlar sana çatar oy Dağlar senden ne isterler bilemedim oy Türkülerde senin adın Hasret dolu hep yolların Tanırsın sen sevdanı Dağlar, dağlar, dağlar, dağlar senden ne isterler oy? edip akbayram Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.