Φ cihazcı Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 üye olmadan bakıyodum foruma.. sonra yazmadan olmaz artık dedim.. ve aranıza katılayım dedim.. hepinize selam yurdumun güzel insanları... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 üye olmadan bakıyodum foruma.. sonra yazmadan olmaz artık dedim.. ve aranıza katılayım dedim.. hepinize selam yurdumun güzel insanları... hoşgeldin cihazcı... umarım iyi vakit geçirirsin.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Hoşgeldin :.....! Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Hoşgeldin... iyi eğlenceler Alıntı
Φ yethisemen Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 hoşgeldin cihazci kardeşim bende geldim yiheheheyt. ne alakası varsa şimdi Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 hoşgeldin iyi vakit geçirirsin umarım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.