Φ xmintx Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Arkadaşlar, hani bir söz vardır ya kadınlar isterlerse bir erkeği kulu kölesi yapabilirler. Yaa bunun formülünü bilen varsa beri gelsin cidden merak ediyorum ben… Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ tatli-dilli Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 hic kimsenin isine karisip ukalalik yapmak istemem ama bir erkegi kulun köpegin yaparak eline ne gececekki? sen istermisin bir erkek seni o hale getirsin sonra yeri geldi mi en büyük darbeyi vursun? bir insan bir insani seviyorsa zaten onun onda kiymeti ve yeri tartisilmazdir illaki kul köpek mi yapmali? ben üzülüyorum ya böyle düsünceler karsisinda. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ xmintx Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 hic kimsenin isine karisip ukalalik yapmak istemem ama bir erkegi kulun köpegin yaparak eline ne gececekki? sen istermisin bir erkek seni o hale getirsin sonra yeri geldi mi en büyük darbeyi vursun? bir insan bir insani seviyorsa zaten onun onda kiymeti ve yeri tartisilmazdir illaki kul köpek mi yapmali? ben üzülüyorum ya böyle düsünceler karsisinda. Haklısın tabii kimse kulum kölem olmasın ki zaten olursa değeri kalmaz benim için. Ama ben hani etrafımızda gördüğümüz el üstünde tutulan tipler bunu nasıl başarıyor diyorum hani çoğu haketmediği halde bunun kuralı ne? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cihazcı Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 erkeğe fazlaca ilgi gösterip onu baştan çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar.. bunun formülü bu sanırım... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ xmintx Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 erkeğe fazlaca ilgi gösterip onu baştan çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar.. bunun formülü bu sanırım... Fazlaca ilgi gösterilince karşı taraf ne oldum delisi olmaz mı sence? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cihazcı Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 o tamamen erkeğe bağlı.. saf birisiyse çok kolaylıkla kanabilir böyle kişilere.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ backstreetboy Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Arkadaşlar, hani bir söz vardır ya kadınlar isterlerse bir erkeği kulu kölesi yapabilirler. Yaa bunun formülünü bilen varsa beri gelsin cidden merak ediyorum ben… bu erkegine baglı.......... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ xmintx Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 bu erkegine baglı.......... Tamam erkeğine bağlı da daha somut örneklerle açıklanamaz mı acaba? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cihazcı Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 olay somut birşey değilki somut örneklerle açıklanabilsin... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ xmintx Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 olay somut birşey değilki somut örneklerle açıklanabilsin... E PEKİ AMA AÇIKLAMAK İSTEYEN OLABİLİR DE Mİ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ emre_s Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 ya şimdi farzedin birisi şöyle bir topic açacak Arkadaşlar bizim evin karşısında sürekli farkedilen bir araba var. markası x. içindeki teypin markası y. ben bu y nin fiyatını araştırdım yaklaşık 100 ytl ediyo. benim de aşağı yukarı 100 ytl ye ihtiyacım var. acaba bu x marka arabanın kapısını anahtarsız nasıl açarım ve y marka teypi 100 ytl ye nereden okutabilirim. bence bu açtığın topicle çok farklı değil. senin istediğin şey nizami değil çünkü Kendine kul (bu tabire kesinlikle karşıyım) köle arıyorsun ve bu gayrinizami iş için bizden yardım istiyosun oldu mu sence bu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 bılmıyorum da benım de kul köpek ettıgım cok kişi var ama ben de ekul köpek olabılıryorum nası kul köpek ettım hıc deger vermıyrum onemsemıyorum senın de vardır pesınden kosan xmintx sımdıe kdr kosmustur mutlaka bırı dımı ama bak dogru ınsan dedık kul köpek olduk adam da salladı bızı. hayatın kuralı olmus bu artık Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ xmintx Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 ya şimdi farzedin birisi şöyle bir topic açacak Arkadaşlar bizim evin karşısında sürekli farkedilen bir araba var. markası x. içindeki teypin markası y. ben bu y nin fiyatını araştırdım yaklaşık 100 ytl ediyo. benim de aşağı yukarı 100 ytl ye ihtiyacım var. acaba bu x marka arabanın kapısını anahtarsız nasıl açarım ve y marka teypi 100 ytl ye nereden okutabilirim. bence bu açtığın topicle çok farklı değil. senin istediğin şey nizami değil çünkü Kendine kul (bu tabire kesinlikle karşıyım) köle arıyorsun ve bu gayrinizami iş için bizden yardım istiyosun oldu mu sence bu Merhaba Emre, Öncelikle cevabın için teşekkürler. Kendime kul-köle inan aramıyorum sadece etrafta haketmediği halde el üstünde tutulan o kadar çok kadın erkek var ki sadece nedir bu işin sırrı diyorum. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ xmintx Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 bılmıyorum da benım de kul köpek ettıgım cok kişi var ama ben de ekul köpek olabılıryorum nası kul köpek ettım hıc deger vermıyrum onemsemıyorum senın de vardır pesınden kosan xmintx sımdıe kdr kosmustur mutlaka bırı dımı ama bak dogru ınsan dedık kul köpek olduk adam da salladı bızı. hayatın kuralı olmus bu artık Çok doğrusun melişkocum. Zaten bir söz vardır ya tam böyle miydi hatırlamıyorum ama " beni isteyeni ben istemem benim istediğim de beni istemez" Aynı sallanma durumu bende de var içim yandığı için yardım alma ihtiyacı hissettim:) Emreye de dediğim gibi kul köle aramıyorum yapamam zaten öyle biriyle sadece etrafta el üstünde tutulmayı haketmeyen o kadar çok insan varken neden arada sırada da olsa sallanan biz oluyoruz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ günışığı Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 bence olduğun gibi davran..neysen o yaniii...ayrıca en güzel anahtar tatlı dil...yalansız dolansız yaklaş sevdiğine...bütün bunlar yetmiyorsa..sorun karşındaki insandadır.seninle ilgilenmiyorsa zaten uğraşmanın bir anlamı yok.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ curious_girl Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 erkekler için uğraşmaya hiç değmez !!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Arkadaşlar, hani bir söz vardır ya kadınlar isterlerse bir erkeği kulu kölesi yapabilirler. Yaa bunun formülünü bilen varsa beri gelsin cidden merak ediyorum ben… bance erkegi ole yapmak sana bir yarar getirmez cunku erkek ole olunca bunun kisiligi yok mu dersin ve SIKILIRSIN onu kendi haline birakk severse sevsin sevmesse bosver Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ curious_girl Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 erkekler için uğraşmaya değmez (çok daha önemli şeyler var) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ xmintx Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 1-) ilk önce fiziki dış görünüş (hemen spora başlamanı tavsiye ederim) 2-) parfüm 3-) giyim kuşam. yerine açık olanlarda gündelik giydiklerin fazla abartılı olmayacak. ama agırlıklı olarak kadın gibi giynmeni tavsiye ederim. şu bagcıklı roma tipi ayakkabılar var onlar favorim 4-) parfüm 5-)yürüyüşün yürürken basen altı diyeyim oranın hareketi (ama dikkat et çok ince bir hat vardır yürürken adının birden kötü kadına çıkmasında yada çıkmamasında). ve o bölgenin görünüşü bunuda spor yaparken o bölgeyi çalıştıracak egzersizle halledersin gibi 6-) parfüm 7-) makyaj (kesinlikle ve kesinlikle çok hafif olmalı) 8-) parfüm 9-) Ses tonu hitabet şekli ses tonunda da çok ince bir çizgi vardır. 10-) parfum 11-) genel görgü kuralları(yemekte sokakta partyde toplantıda) (mesela erkek olarak bayan el uzatmadan onla tokalaşmak için elini uzatamazsın gibi, yada bayan olarak geçiş öceligi sizdedir ama size elle yada kafa ile önden buyrun işareti gelmedende hareket yapılmaz... gibi) bunun kitapları var internette de çok döküman bulabilirsin. bence bir kaç tanesini okumanı tavsiye ederim. 12-) parfüm 13-) vucudunu bakım ve temizligi 14-)parfüm 15-)bakışlar(gözlerinin içine bak kimle konuşursan konuş) 16-)parfüm aklıam bunlar geldi. Sağol tavsiyelerin için ama bu dediklerinle olmuyor kanısındayım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ xmintx Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 bence olduğun gibi davran..neysen o yaniii...ayrıca en güzel anahtar tatlı dil...yalansız dolansız yaklaş sevdiğine...bütün bunlar yetmiyorsa..sorun karşındaki insandadır.seninle ilgilenmiyorsa zaten uğraşmanın bir anlamı yok.. Sanırım sorun onda.Artık uğraşmıyorum da aklıma geldikçe kahroluyorum ne yapayım:) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Arkadaşlar, hani bir söz vardır ya kadınlar isterlerse bir erkeği kulu kölesi yapabilirler. Yaa bunun formülünü bilen varsa beri gelsin cidden merak ediyorum ben… Yavrum senın pesınde kosturan ve senın bakmadıgın erkekler yokmu ???? sen ne yapıyorsun da onlara baglıyorsun bılıyomusun? arkadas gıbı yaklasıyosun ve yuz vermıyosun o arayınca aramıyosun önemsemıyosun dımı öyle.. sen de senın herıfıne öyle yap önemseme arayınca sen arama arkadas muamelesı yap iplemyo gıbı bak bakalım nasıl baglanacak. cok zor sevdıgıne soguk davranmak ama.... taktık uygulaman lazım.. gercı bıde dıger boyuttan bakarsan adam senı ıstemıyosa zorla senın olsa sonra sen onu napcan ugrasma hıc yaa degmez ıstese yanında olurdu layık olsa. wala.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ xmintx Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Yavrum senın pesınde kosturan ve senın bakmadıgın erkekler yokmu ???? sen ne yapıyorsun da onlara baglıyorsun bılıyomusun? arkadas gıbı yaklasıyosun ve yuz vermıyosun o arayınca aramıyosun önemsemıyosun dımı öyle.. sen de senın herıfıne öyle yap önemseme arayınca sen arama arkadas muamelesı yap iplemyo gıbı bak bakalım nasıl baglanacak. cok zor sevdıgıne soguk davranmak ama.... taktık uygulaman lazım.. gercı bıde dıger boyuttan bakarsan adam senı ıstemıyosa zorla senın olsa sonra sen onu napcan ugrasma hıc yaa degmez ıstese yanında olurdu layık olsa. wala.. Canımsın yaa. Çok teşekkür ederim içten ve samimi düşüncelerin için:) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.