Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Canim dejavu, dogum günün kutlu ve mutlulugun daim olsun, Allah seni hem ailene hem sevdigine bagislasin.... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN ARKADAŞIM.. HERŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLSUN.. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Mutlu yıllar sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Doğum günün kutlu olsun.... Allah hayırlı ömür versin.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 sevgili doğum günü arkadaşım..burçtaşım..seninde doğum günün kutlu olsun.... saygılar..........ayrıca bugün doğum gününü kutlayan diğer arkadaşada sevgilerimi gönderiyorum.... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 doğum günün kutlu olsun, iftardan sonra pasta isteriz, karçiçeği de çay demlesin... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 ayıp ettiniz demlerim çayıda dejavu yarına kadar yok ama biz pastamızı yiyelim onun gelmesini bekleyemem valla.kimse kınamasın beni çok açım çoook:))) DEJAVU DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 doğum günün kutlu olsun burçtaşım dejavu..sağlıklı mutlu seneler.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUU Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 eh dogum günü cucuu hala yok ortalikta.... bence dejavu pasta yapmaktan kaytarmak istio Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 inanmıyorum ya arkadaşlar çok tuhaf oldum herkese çok çok teşekkürler.. emin olun çok duygulandım.bende siteye bi girip bakayım dedim haftanın konuguydum ya bakalım egzantirik sorular gelmiş mi diye ya hala şoktayım tekrar tekrar okuycam mesajlarınızı bir daha ondan sonra tek tek teşekkür edicem.aslında bu akşam da olmayacaktım arkadaşımda kalacaktım ama erken bitti yürüyüş eve geleyim bari dedim iyi ki gelmişim annemlerde pasta almışlar hadi hep beraber bize gelin çayları ben demlerim ne demek Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 ben de kutlarım doğumgününü. herşey gönlünce olsun. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Bizde sürprüz parti hazirlaymistik , ii oldu geldigin yoksa bi ise yaramayacakti Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 hepinizin ismini yazmama gerek yok sanırım.inanın bana süpriz parti oldu.alaturkam dediğin gibi :)iyi ki sizleri tanımışım iyi ki bu siteyi keşfettim.kader gel de inanma Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 yaaa su kader dedigin sey beni de sasirtti ... iyi dostlar, güzel paylasimlar ve birde askimi buldum bu forumda ... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 bende çok begendim bu siteyi alaturkam Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 hemşerimede Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 saol hemşehrim bu dogum günümde çiçek almamıştım ama sayende aldım. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 slm dejavu,bugün öğrendim dün d.günün olduğunu,nice mutlu senelere ben bi yaşımdan sonra kutlamıcam hiç d.günü valla....insan yaşlandığını kutlamaz ki Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 slm dejavu,bugün öğrendim dün d.günün olduğunu,nice mutlu senelere ben bi yaşımdan sonra kutlamıcam hiç d.günü valla....insan yaşlandığını kutlamaz ki bende öyle diyodum ama olmuyor yine de ya Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Dejavu ve made in her ikinizinede mutlu yıllar dilerim ( geç oldu biraz kusuruma bakmayın ) Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Dejavu ve made in her ikinizinede mutlu yıllar dilerim ( geç oldu biraz kusuruma bakmayın ) saol arman yo ne demek geç önemli olan kutlaman ve düşünmen. Alıntı
Φ harivarman Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 selam dejavu doğum günün kutlu olsun ... sen şimdi bu kim diyeceksin ... google da barakuda diye yazdım bu site çıktı sonra siteyi mıncıklarken siteye üye oldum sonra siteyi tararken doğum günün olduğunu gördüm Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 selam dejavu doğum günün kutlu olsun ... sen şimdi bu kim diyeceksin ... google da barakuda diye yazdım bu site çıktı sonra siteyi mıncıklarken siteye üye oldum sonra siteyi tararken doğum günün olduğunu gördüm hımm evet dogum günüm-dü. 4gün önce.olsun geç olsun güç olmasın saol kardeş Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 gecmiş dogum gununuz kutlu olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.