Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

*dejavu*

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Canim dejavu, dogum günün kutlu ve mutlulugun daim olsun, Allah seni hem ailene hem sevdigine bagislasin.... :sorcerer::wub::clover:

Gönderi tarihi:

eh dogum günü cucuu hala yok ortalikta....

bence dejavu pasta yapmaktan kaytarmak istio :P

Gönderi tarihi:

inanmıyorum ya arkadaşlar çok tuhaf oldum herkese çok çok teşekkürler.. :wub: emin olun çok duygulandım.bende siteye bi girip bakayım dedim haftanın konuguydum ya bakalım egzantirik sorular gelmiş mi diye :D ya hala şoktayım tekrar tekrar okuycam mesajlarınızı bir daha ondan sonra tek tek teşekkür edicem.aslında bu akşam da olmayacaktım arkadaşımda kalacaktım ama erken bitti yürüyüş eve geleyim bari dedim iyi ki gelmişim annemlerde pasta almışlar hadi hep beraber bize gelin çayları ben demlerim ne demek :sorcerer:

Gönderi tarihi:

Bizde sürprüz parti hazirlaymistik :D, ii oldu geldigin yoksa bi ise yaramayacakti :P

Gönderi tarihi:

yaaa su kader dedigin sey beni de sasirtti ... :wub:

iyi dostlar, güzel paylasimlar ve birde askimi buldum bu forumda ... :clover:

Gönderi tarihi:

selam dejavu doğum günün kutlu olsun ...

sen şimdi bu kim diyeceksin ...

google da barakuda diye yazdım bu site çıktı sonra siteyi mıncıklarken siteye üye oldum :) sonra siteyi tararken doğum günün olduğunu gördüm :D

hımm evet dogum günüm-dü.

4gün önce.olsun geç olsun güç olmasın saol kardeş <_<

• 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.