Φ senses Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2017 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2017 Selam.. buraya gelmemi istenildi, geldim. P.S.: beni buraya çağıran burada üye olan bir arkadaşım. nickini söylememi istemediği için eklemedim. iyi forumlar herkese. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2017 Admin Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2017 Ne diyelim. Hoş geldin Alıntı
Φ senses Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2017 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2017 Ne diyelim. Hoş geldin Teşekkürler Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2017 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2017 tabi insan forumun @@Admin i olunca pek merak etmiyor ama biz forumun sade üyeleri bu gizemli arkadaşı merak edebiliriz neyse efenim burası pek güzeldir güzel paylaşımlara diyelim hoş gelmişsiniz 1 Alıntı
Φ senses Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2017 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2017 tabi insan forumun @@Admin i olunca pek merak etmiyor ama biz forumun sade üyeleri bu gizemli arkadaşı merak edebiliriz neyse efenim burası pek güzeldir güzel paylaşımlara diyelim hoş gelmişsiniz Söz verdim ama söylemeyeceğim diye Hoş bulduk, umarım güzel deneyim olur burası. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.