Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 toprağım doğum günün kutlu olsun Allah sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir hayat nasip etsin seni seviyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 toprağım doğum günün kutlu olsun Allah sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir hayat nasip etsin seni seviyorum Aaa açmış bile Tsk ederim canım.. İnşallah cümlemisin Ben de seni seviorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 eeee kaç oldun kıss toprağım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 eeee kaç oldun kıss toprağım Eöööm sölesem mi acaba Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 kıss yoksa söleyemiyceğin bi yaşta mısın söle söle çekinme Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 amaaan nataliamın doğum günü .. Canım benim doğum günün kutlu olsun ... Hep en az bugünkü kadar neşeli ol seni seviyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 kıss yoksa söleyemiyceğin bi yaşta mısın söle söle çekinme 18 amaaan nataliamın doğum günü .. Canım benim doğum günün kutlu olsun ... Hep en az bugünkü kadar neşeli ol seni seviyorum Çok teşekkür ederim hayatım Sizin gibi iyi dostlarım oldugu sürece mutlu olacagımdan emin olabilirsin.. Ben de seni seviorum ufaklık Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 dogum gunun kutlu olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Teşekkür ederim jön İçkiyi sen iç Çikolatayı ben alıyım olur mu Bi de pasta yaptım size afiyet olsun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Bi de pasta yaptım size afiyet olsun kıs bu pastayı bisim senin için yapmamıs gerekmiyormuydu Neyse yaptın bikere hmmm ilk çatalı ben alcam .. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 kıs bu pastayı bisim senin için yapmamıs gerekmiyormuydu Neyse yaptın bikere hmmm ilk çatalı ben alcam .. Öyle duracagına kalkıp yapsaydın ya Biraz daha bekleseydik diğer misafirler bizi yiycekti Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Öyle duracagına kalkıp yapsaydın ya Biraz daha bekleseydik diğer misafirler bizi yiycekti Kıs bugün senin doğumgününmüş haa neden anasayfada yok o zaman Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 anaaaa daha 18 mi oldun aysuma ufaklık diyo kendi çok büyük sankim Bi de pasta yaptım size afiyet olsun eline sağlık kıss as sabırlı olsaydın yapcaktık herhalde pasta Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu nice nice doğum günleri diliyorum sana şeker kız Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 anaaaa daha 18 mi oldun aysuma ufaklık diyo kendi çok büyük sankim vala yaa bu konuya parmak bastığın için teşekkür ederim minecim as sabırlı olsaydın yapcaktık herhalde pasta yani natalia sende az bekleyemedin .. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 vala yaa bu konuya parmak bastığın için teşekkür ederim minecim yani natalia sende az bekleyemedin .. bişey değil ufaklık bekleyemes ki sabırsıs nolcak Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 bişey değil ufaklık Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu nice nice doğum günleri diliyorum sana şeker kız Tsk ederim canım vala yaa bu konuya parmak bastığın için teşekkür ederim minecim yani natalia sende az bekleyemedin .. Sen sus ufaklıksın daha Hem ben diil jön bekleyemedi.. Obur nolcak Nice Yıllara Natalia çiçeğim sanki sokaktan toplanmış gibi yeşil duruyo ama her yer kapalıydı bu saatte Tsk ederim düşünmen yeterli Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Sen sus ufaklıksın daha Hem ben diil jön bekleyemedi.. Obur nolcak ii de bu pasta kuru kuru gitmiyor ki Sende ufaklıksın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 ii de bu pasta kuru kuru gitmiyor ki Onu da sen getirsen diorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 yaylada akan sular ne soğukdur soğukdur oy uşaklar habugün natalia'nın doğum günüdur.... girmiş 18 yaşına ekız sen büyüdün mü pastanı yemeden önce ananı babanı öptün mü..... daha çok ufaktur oy habu kızun yaşi beyazdan gözükmüyor natalia nun başi.... sevgili çekirgem doğum günün kutlu olsun ALLAH hayırlı ömür versin.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Allah razı olsun hocam.. Teşekkür ederim Sana bi dilim pasta ayırdım ha.. Afiet olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 demek bir dilim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 demek bir dilim... Hepsini jön yedi.. Bunu zor ayırdım yaa Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Herkese bu sıcakta içmeleri için buzzzz gibi bir kokakola ( reklama girmio dimi ) Minecim sen diyetteymişsin galiba ahhh canım sana özel de aldım bak... Bunun kime olduğu belli zaten ama pastanın yanında nasıl olur bilemem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.