Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl nice mutlu yıllara natalia ii ki varsın ii ki forumdasın Ayy sana da tsk ederim.. Sizler de iyiki varsınız
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Bak burada da kutlamazsam çatlarım,iyiki doğdun canım benim.. :clover: :clover:
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl iyiki doğdun natalicim fıstık iyi ki burdasın şekercim sevgiler herşey gönlünce olsun tatlım
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl Bak burada da kutlamazsam çatlarım,iyiki doğdun canım benim.. Dedecim Saolasın, Allah seni başımısdan eksik etmesin iyiki doğdun natalicim fıstık iyi ki burdasın şekercim sevgiler herşey gönlünce olsun tatlım Tsk ederim kusencik nice mutlu senelere. Tsk ederim Cyrano
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl canimin ici bir tanem mutlu yilar seni cokkk seviyorum hersey gönlünce olsun bir,tanesin sen öptümmm
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl canimin ici bir tanem mutlu yilar seni cokkk seviyorum hersey gönlünce olsun bir,tanesin sen öptümmm Ayy tsk ederim Seda ablacıııııım Hepiiiii börtteyyyyyyyy tu yuuuuuuu Nice senelere Natali Tsk ederin Namık abeeeee
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl geçmiş dogumgünün kutlu olsun canım ben sana yaşlı diodumda inanmıodun gördünmü bi yaş daha yaşlanmışsın
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl geçmiş dogumgünün kutlu olsun canım ben sana yaşlı diodumda inanmıodun gördünmü bi yaş daha yaşlanmışsın Eh bayagı geç oldu Selin Tsk ederim yine de
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl Eh bayagı geç oldu Selin Tsk ederim yine de heber werseydin sende bişi deel
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.