Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl bir süredir, internet üzerinde Ali Kırca'nın bir otel odasında, bir kadınla fuhuş yaparken gizlice çekilen görüntüleri dolaşmaktadır. Ancak Medya yaklaşık 10 gün boyunca bunu haber yapmadı. Taaki Vatan gazetesinin, manşetten haberi vermesine kadar. Peki ben Bir kişinin özel hayatının haber malzemesi yapılmaması gerektiği yorumunun altına imzamı kesinlikle atarım. Ancak Daha yeni Şerefcan vakasındaki gibi, Kadının kocasını nasıl aldattığını vs, kadına, kocasına, aşığına soran. Ana haber bülteninin on dakikasını buna ayıran ATV söz konusu Ali Kırca olunca bunun haberini yapmıyorsa. Bu başka bir şeydir. Yani Kendi anchormen inin özel hayatının haber malzemesi olmasını etik bulmadığını söyleyen ATV başkalarının özel hayatını, fazlasıyla haber malzemesi yapabilmektedir. Vatan'ın bunu haber yapmasına ateş püsküren ATV grubu, acaba kendi spikeri söz konusu olunca mı habercilik etiğini hatırlamaktadır. Yoksa haberci habercinin haberini yapmaz, mantığına mı sığınmaktadır. Bu aslında çok sevindirici bir şeydir. Gerçekten. Yıllarca bu tür seks kasetlerinin, bilmemnelerin üstünü balıklama atlayıp. Ana haber bülteninin yarısını buna ayıranlar, bunun bir sektör haline gelmesini sağladılar. Şimdi aynı sektör onlardan birisini yuttu. Şimdi merak ediyorum, İsrail'in lübnan saldırılarına 1,5 dakika , Şerefcanın annesinin kocasını nasıl aldattığına 10 dakika ayıran, ATV ana haber. acaba Ali Kırcanın seks kasedine kaç dakika ayıracaktır ???
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Şimdi merak ediyorum, İsrail'in lübnan saldırılarına 1,5 dakika , Şerefcanın annesinin kocasını nasıl aldattığına 10 dakika ayıran, ATV ana haber. acaba Ali Kırcanın seks kasedine kaç dakika ayıracaktır ??? ne güzel ifade etmişsin cyrano bravo.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.