Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

-Enver Ören'in IHLAS devleti gücünü kimden almaktadir??

-A rmutlu Ihlas tatil köyü,Türkiyedeki hangi gerceklerin yansimasidir??

-Ihlas Holdingin Türk devletini sömürmesi ve bu sömürüyü destekleyen cevreler.

-Ihlas devletine taninan ayricaliklr ve Ihlas devletinin halkin kendi öz topraklarindaki hükümranligi.

-Armutlu Ihlas devletinin Kara ve Deniz sinirlari

-Armutlu Ihlas devletinin halka kapali kapilari

-Halka kapali deniz

-Egemen olanlar,Armutluda yasayan yüzbinlerce insanmi yoksa Ihlas devletinde yasayanlarmi.

-Uzanlarla Enver Ören arasindaki fark nedir??

-Bir tatil beldesi düsünün;beldenin en güzel sahilini Ihlas holding devleti satin alip kapatmis betonlastirmis,

-Bir tatil beldesi düsünün;normalde o belde halkinin kullanmasi gereken termal suyunu Ihlas devleti satin almis

-Bir tatil beldesi düsünün;Ihlas holding devleti satin aldigi en güzel sahil parcasini karadan ve denizden muhkem sinirlarla cevirmis,ve halka yasaklamis

-Bir tatil beldesi düsünün;O beldenin belediyesi bazi cikarlar ugruna beldenin en güzel kösesini Ihlas Holdinge satip tatil köyü adi altinda betonlasmasina göz yumarken,elinden avucundan arttirip ufak bir yazlik kulübe kuran vatandasa tapu vermemektedir.Ihlas holding devletinin acilisini basbakan R.T.Erdogan yaparak Ihlas holdingin vurgunculuguna siyasi destek saglamistir.Bu beldenin Belediye baskanida ne yazikki AKP mensubudur.

-Bir belde düsününkü yakin bir gelecekte Ihlas holding devletinin yayilmaci siyasetine kurban gideektir.

-Bir belde düsününkü bütün dünyada ve Türkiyede tretuvarlar trafik yasasina uygun olarak sari beyaz renklerle boyanirken,bu beldede maalesef yesil beyaz olarak boyanmistir.bu acik ihlale ne o beldenin kaymakami ne de AKP disinda kalan diger siyasi partiler herhangi bir tepki koyup tavir sergilememislerdir.

bu beldenin adi asagida verilmistir.

YALOVA'NIN ARMUTLU ILCESI

saygilarla

Gönderi tarihi:

Adamlar ne hallere düştü de şimdi toparlanmaya çalışıyor...

Bence siz önce gidin Türkiye'nin ekonomisini altüst eden 2001 sonrası diri kalanlara bakın...

Bir de yetmedi bu karalama kampanyaları...

Şunları gören sanmasın ki hep bunları eleştirenler doğruları çıkırır;hayır;sadece onlar fazlaca geveze ve tenezzül edilmeyecek kadar ileri derecede her şeye muhalefetler...

Yani bir yerde bir muhafazakar adam öldürebilir;ama hayır o da hataları olabilecek bir insan değildir o muhafazakardır,çokca konuşulur bunun hakkında;ama aynısını kendi görüşlerinden olan yapınca haklıdır;tahrik edilmiştir;hatta bunu vatan-millet için yapmıştır...

Ve emin olun halk bunlardan değil;halk bilinçli de değil ama en azından onlara açık bir desteği yok...

Türkiye'de halktan fazlaca kopuk bir grup kendilerinin ve "efendilerinin" çıkarı için çalışır;bunu anlamak zor iş değil;ama söylemek zor;çünkü bilirsiniz ki o zaman bunlar yine "çok ve boş konuşacak" ve hatta sizi yaşamınızla suçlayacaklardır...

Hoşçakalın...

:zorro:

Gönderi tarihi:

arkadaşım siz niye herşeye kıl oluyosunuz.belli ki komünistsin ve müslüman olan herkese saldırıyorsun.senin solcu yandaşların bu ülkeyi soyup soğana çevirmedimi.işiniz gücünüz müslümanlara çamur atmak..biraz aynaya bak .önce kendini düzelt...

arkadasim sen herseyden önce kurallari ögren ve bu forumlara katil.sen bozkurt resmiyle Türklük havasindasin ama Türkiyeyi sömürenleri bana hakaret ederek savunuyorsun.Ihlas holding devleti ve onun gibi devletlerde ergec sahiplerinin baslarina yikilacaktir.halki soyanlar halkin hakkini gaspedenler ergec adaletin demir yumrugunu suratlarinin ortasina yiyeceklerdir.Anlasilmistirki Bozkurt gecinenlerde bu ihanetin icersindeler.

saygilarla

Gönderi tarihi:

hayal aleminizde var ettiğiniz veya ilhan selçuk abinizden duyduğunuz maltavalları burda millete gerçekmiş gibi anlatmayın , hangi partiyi tutuyor veya hangi gazeteyi okuyorsun bilmiyorum ama sen git onlara deki ' deşifre olmak sözünden nasıl etkileniyorsunuz ' onlar anlayacaklardır..Bir tek çivi çakmadığınız halde birde bizi ayakta tutacak tüm değerlere çamur atıp karalayıp , ağaç budayan bazı ******* gibi bindiğimiz dalı keseceksiniz..Arkadaşım çok mutlu olacaksan dinsizlerle git moskova var , hindistan var , çin var , küba vardı bir aralar..BU ÜLKEYE GAYRİ KARIŞMAYIN CAHİLANE.Şu başlığa bakın yaa

Gönderi tarihi:

arkadasim sen herseyden önce kurallari ögren ve bu forumlara katil.sen bozkurt resmiyle Türklük havasindasin ama Türkiyeyi sömürenleri bana hakaret ederek savunuyorsun.Ihlas holding devleti ve onun gibi devletlerde ergec sahiplerinin baslarina yikilacaktir.halki soyanlar halkin hakkini gaspedenler ergec adaletin demir yumrugunu suratlarinin ortasina yiyeceklerdir.Anlasilmistirki Bozkurt gecinenlerde bu ihanetin icersindeler.

saygilarla

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşım ben sana burada birilerinin holdinginin savunmasını yapmıyorum...nedense herkes birisi müslümansa vatan haini ,ama masonsa( koç şirketler grubu gibi) milletini seven gözüyle bakıyor...siz koç şirketlerinin yıllardır israile yardım ve yataklık yaptığını bilyormusunuz...evellallah biz ülkücüler varken bu ülke ne arapların ne masonların ne de bilmem kimin olur...bu vatan savunmasında biz bozkurtlar herzaman ön saflardayız...ama bir insana sırf müslüman olduğu için vatanhaini diyemezsiniz...bu ülkede her şirketin kendine ait özel mülkü var...bitek ihlastamı var tatil beldesi...adamın keyfi öyle istemiş kapattırmıştır...özel mülkü değilmi..şimdi biri gelse senin evine ,evini halka açık yer haline getir gelen geçen uğrasın dese ne dersin...bir insana çamur ve iftira atmak bu kadar kolay olmamalı...

Gönderi tarihi:

Adamlar ne hallere düştü de şimdi toparlanmaya çalışıyor...

Bence siz önce gidin Türkiye'nin ekonomisini altüst eden 2001 sonrası diri kalanlara bakın...

Bir de yetmedi bu karalama kampanyaları...

Şunları gören sanmasın ki hep bunları eleştirenler doğruları çıkırır;hayır;sadece onlar fazlaca geveze ve tenezzül edilmeyecek kadar ileri derecede her şeye muhalefetler...

Yani bir yerde bir muhafazakar adam öldürebilir;ama hayır o da hataları olabilecek bir insan değildir o muhafazakardır,çokca konuşulur bunun hakkında;ama aynısını kendi görüşlerinden olan yapınca haklıdır;tahrik edilmiştir;hatta bunu vatan-millet için yapmıştır...

Ve emin olun halk bunlardan değil;halk bilinçli de değil ama en azından onlara açık bir desteği yok...

Türkiye'de halktan fazlaca kopuk bir grup kendilerinin ve "efendilerinin" çıkarı için çalışır;bunu anlamak zor iş değil;ama söylemek zor;çünkü bilirsiniz ki o zaman bunlar yine "çok ve boş konuşacak" ve hatta sizi yaşamınızla suçlayacaklardır...

Hoşçakalın...

:zorro:

adam milleti soyduktan sonra cesit cesit hilelerle siyasi dayilarla isini tekrar yürütmüstür.müslüman gecinip müslümanlikla alakasi olmayan bu tarz holdingler*Ihlas holding,Kombasan,Jetpa ve benzeri daha bir sürü müslüman holdinglerin masum insanlarin paralariyla saltan at sürme aliskanliklari hep malum hükümetler dönemlerinde olmasi tesadüf degildir.Türkiye cogunlukta müslüman kimlikli yön etimler tarafindan yönetildigine göre neden halkin sömürüldügüde acikca ortaya cikmaktadir.

-dergah toplantilarinda yillarca konustunuz sahifelerce kitaplar yazdiniz hep dedinizki yahudiler ve dönmeler kültürel hayatimiza büyük zarar veriyor.TGRTyi kurdunuz,Islami yayinlar yapacaktiniz,ne yayin yaptiginizi görüyoruz,üstelik tutup TGRTyi yahudu is adami RubertMurdocha sattiniz.isiginiz bol olsun.

NOT;üZEYIR GARIH naksibendi tarikatinin önemli seyhlerinden Seyyid!!! Abdülhakim Arvasinin talebelerinden Emekli albay HüseyinHilmi Isik'in kurdugu 'isikcilar'cemaatinin sirketi olarak bilinen Ihlas holdingin sahibi oldugu TGRTnin gizli ortagiydi.ve Amerikanin cok önem verdigi Fethullah Gülenlede siki iliskiler icersindeydiler.Iste Türkiyenin gizli sahifeleri.

saygilarla

Gönderi tarihi:

arkadaşım sen gitte cinerle aydın doğanla ilgilen , git sabetay patronlarla ilgilen , hee sen şimdicdiyeceksin ki onlar cumhuriyetçi bilmemneycii , zaten işte şu zihniyet bu ülkeye en büyük zararı vermekte

Her sakallı deden olmayacağı gibi her holding sahibi de senin dediğin gibi müslümanlığını tam yaşayan değildir..Karalamak için girmediğiniz kılıf uydurmadığınız şekil kalmadı be

Nerde Türkiye yi muhafazakarlar yönetiyor , adamlar bir yasayı çıkartana muhalefetinden cumhur başkanına kadar etmedikleri kalmıyor , hep orduyla halkla karşı karşıya getirmeye uğraşıyorlar ,BİR ALLAHIN KULUNDANDA DESTEK GELMİYOR , şimdi kalkıpta böyle ********* cümleler kurma lütfen , derin devleti öğrende gel sana tavsiyem

Işıkçılar lisesi veya fevziyeliler gibi cemaatler SABERTAYDIR GÜLÜM.Onlarda kendilerine cemaat diyorlar sende kalktın bunu mümin cemaatlerle karıştırdın :D Onlar derin devlete sızıyor ve bu ülkeyi batırmaya uğraşanlar var içlerinde , SAPLA SAMANI AYIRT ET LÜTFEN çok zor değil..Her ********* illa F.Gülen le irtibatlandırmayın! Sizin mantığınızıda dediklerinizide kaale ancak sizin gibiler alır zaten..İspatsızlar , bir insan biriyle bir zaman bi görüşme yapmış diye onun ******* çıkınca meydana hemen Hocaefendiye laf etıyorsunuz , zihniyetinize şaşıyorum sizin , halbuki gerçekten o insnaların bir kusur ollsaydı DÜNYAYA İLAN ETMEK İÇİN GEBERMEK ÜZERE AÇ KURT GİBİ BEKLİYORLARDI , ama yok işte bu seferde yalanlar uydurmaya başladılar AMA CEVAPLARINI TC MAHKEMLERİNCEDE AL-DI-LARRR

Gönderi tarihi:

Aslında güzel bir köprü kullanılmış.Evet rumeli holding ile İhlas holdingin her ikisininde tek bir ortak noktası bulunmaktadır.Birisi yazılı hukuku diğeri de yazısız hukuku(anonim hukuk) kullanmışlardır.

ihlas holding Türkiye gazetesinin kapı kapı dagıtılmasının yarattığı potansiyeli yahudi kurnazlığı ile kullanmış her eve bir elektrkli ısıtıcı ile girerek,ihlas holdingin temelini kurmuştur.O dönemlerdeki faiz haramdır hikayesini bir güzel kullanarak borsaya girmiş,kar zarar ortaklığı yutturmacasına 5000 tl bile etmeyen holding hisseleri önce 50000 tl den sonra 30000 tl den satarak vurgununu yapmış tüm müslüman insanların bu hisseleri almalarında ki hayrı bol miktarda kendi gazetesinden anlatmıştır.

İhlas holdıng'in battığı dönemde 3 trilyon kar beyan etmiştir.Onca insanın itikatlerini bir güzel kullanmış,finans kurumu vasıtası ile gelinlik kızların askerdeki erkeklerin düğün paralarını emklinin ev parasını dualarla hortumlamış sonra da ben ödeyeceğim edası ile batmıştır.

bazı arkadaşlar bazı şeyleri bilemeyebilir bu anlayış ile karşılanır bu tip insanlara karşı çıkmak için sagcı yada solcu olmak gerekmez.İnsan olmak erdemli davranmak yeter.Düşmanımın düşmanı benim dostumdur şiarları ile yorum yapmak sadece zıtlaşmayı getirir.Lütfen bırakın bu tip zıtlaşmayı da gerçeklerle uğraşın.Bu toplumsal gelişime bir katkı yaratır.Diğerinin ne yarattığını merak edenler yakın tarihe bir bakıversinler.

sevgilerimle,

Gönderi tarihi:

yani görüyorum ki bazı kişiler, artık neyi savunacağını şaşırmış ya. İhlas Holding binlerce kişiyi dolandıran bir şirket.

yine binlerce ihlaszede ihlas holdingin hiç ettiği paralarını kutarmaya çalışıyor.

bu şartlanmış mantıkları anlamak mümkün değil.

Gönderi tarihi:

yani görüyorum ki bazı kişiler, artık neyi savunacağını şaşırmış ya. İhlas Holding binlerce kişiyi dolandıran bir şirket.

yine binlerce ihlaszede ihlas holdingin hiç ettiği paralarını kutarmaya çalışıyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-ihlas holding kimseyi dolandırmadı

2-velevki öyle olsa bu ülkeyi halkçıyız,fakirden yanayız diye soyup soğana çeviren solcu kurum ve kuruluşlara karşı tepkiniz nasıl olurdu acaba...sanırım onlar ülkeye hizmet için soydu değil mi(!)

Gönderi tarihi:

arkadaşım sen gitte cinerle aydın doğanla ilgilen , git sabetay patronlarla ilgilen , hee sen şimdicdiyeceksin ki onlar cumhuriyetçi bilmemneycii , zaten işte şu zihniyet bu ülkeye en büyük zararı vermekte

Her sakallı deden olmayacağı gibi her holding sahibi de senin dediğin gibi müslümanlığını tam yaşayan değildir..Karalamak için girmediğiniz kılıf uydurmadığınız şekil kalmadı be

Nerde Türkiye yi muhafazakarlar yönetiyor , adamlar bir yasayı çıkartana muhalefetinden cumhur başkanına kadar etmedikleri kalmıyor , hep orduyla halkla karşı karşıya getirmeye uğraşıyorlar ,BİR ALLAHIN KULUNDANDA DESTEK GELMİYOR , şimdi kalkıpta böyle ********* cümleler kurma lütfen , derin devleti öğrende gel sana tavsiyem

Işıkçılar lisesi veya fevziyeliler gibi cemaatler SABERTAYDIR GÜLÜM.Onlarda kendilerine cemaat diyorlar sende kalktın bunu mümin cemaatlerle karıştırdın :D Onlar derin devlete sızıyor ve bu ülkeyi batırmaya uğraşanlar var içlerinde , SAPLA SAMANI AYIRT ET LÜTFEN çok zor değil..Her ********* illa F.Gülen le irtibatlandırmayın! Sizin mantığınızıda dediklerinizide kaale ancak sizin gibiler alır zaten..İspatsızlar , bir insan biriyle bir zaman bi görüşme yapmış diye onun ******* çıkınca meydana hemen Hocaefendiye laf etıyorsunuz , zihniyetinize şaşıyorum sizin , halbuki gerçekten o insnaların bir kusur ollsaydı DÜNYAYA İLAN ETMEK İÇİN GEBERMEK ÜZERE AÇ KURT GİBİ BEKLİYORLARDI , ama yok işte bu seferde yalanlar uydurmaya başladılar AMA CEVAPLARINI TC MAHKEMLERİNCEDE AL-DI-LARRR

hangi TCmahkemelerinin??AKPnin emrindekilerden bahsediyorsun saniyorum.ben sana Ihlas holdingin kimlerle ortakliklar kurdugundan bahsetmistim ama sen galiba okurken o satirlarida atlamayi uygun gördün

cünkü sahte peygamberiniz Gülen efendiye dokunuyordu ucu.hocaefendi diye yazmissin,hatirlatiyorumki bu kelime kanunen yasaktir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-ihlas holding kimseyi dolandırmadı

2-velevki öyle olsa bu ülkeyi halkçıyız,fakirden yanayız diye soyup soğana çeviren solcu kurum ve kuruluşlara karşı tepkiniz nasıl olurdu acaba...sanırım onlar ülkeye hizmet için soydu değil mi(!)

*Velevki öyle olsa*bunun anlami soygunculugu desteklemenizdir.bugüne kadar encok sizin holdingleriniz bu ülkeyi sömürdü ve hala devam ediyorlar.ha bu arada bana bazi seyler isnat etmeye calisiyorsunuz.bak arkadasim,soyguncu soyguncudur bunun sagi solu olamaz.sagi elestirip solu savunmak veya solu elestirip sai savunmak bence ikiyüzlülüktür.

sagilarla

Gönderi tarihi:

Aslında güzel bir köprü kullanılmış.Evet rumeli holding ile İhlas holdingin her ikisininde tek bir ortak noktası bulunmaktadır.Birisi yazılı hukuku diğeri de yazısız hukuku(anonim hukuk) kullanmışlardır.

ihlas holding Türkiye gazetesinin kapı kapı dagıtılmasının yarattığı potansiyeli yahudi kurnazlığı ile kullanmış her eve bir elektrkli ısıtıcı ile girerek,ihlas holdingin temelini kurmuştur.O dönemlerdeki faiz haramdır hikayesini bir güzel kullanarak borsaya girmiş,kar zarar ortaklığı yutturmacasına 5000 tl bile etmeyen holding hisseleri önce 50000 tl den sonra 30000 tl den satarak vurgununu yapmış tüm müslüman insanların bu hisseleri almalarında ki hayrı bol miktarda kendi gazetesinden anlatmıştır.

İhlas holdıng'in battığı dönemde 3 trilyon kar beyan etmiştir.Onca insanın itikatlerini bir güzel kullanmış,finans kurumu vasıtası ile gelinlik kızların askerdeki erkeklerin düğün paralarını emklinin ev parasını dualarla hortumlamış sonra da ben ödeyeceğim edası ile batmıştır.

bazı arkadaşlar bazı şeyleri bilemeyebilir bu anlayış ile karşılanır bu tip insanlara karşı çıkmak için sagcı yada solcu olmak gerekmez.İnsan olmak erdemli davranmak yeter.Düşmanımın düşmanı benim dostumdur şiarları ile yorum yapmak sadece zıtlaşmayı getirir.Lütfen bırakın bu tip zıtlaşmayı da gerçeklerle uğraşın.Bu toplumsal gelişime bir katkı yaratır.Diğerinin ne yarattığını merak edenler yakın tarihe bir bakıversinler.

sevgilerimle,

Gerceklere katkida bulundugun ve soygunculukta bile dini ve ideolojiyi kullanmaktan geri durmayan bu forumdaki bazi arkadaslari aydinlatmaya calistigin icin ben ve benim gibi düsünen nice insan m innettar kalacaktir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

hayal aleminizde var ettiğiniz veya ilhan selçuk abinizden duyduğunuz maltavalları burda millete gerçekmiş gibi anlatmayın , hangi partiyi tutuyor veya hangi gazeteyi okuyorsun bilmiyorum ama sen git onlara deki ' deşifre olmak sözünden nasıl etkileniyorsunuz ' onlar anlayacaklardır..Bir tek çivi çakmadığınız halde birde bizi ayakta tutacak tüm değerlere çamur atıp karalayıp , ağaç budayan bazı ******* gibi bindiğimiz dalı keseceksiniz..Arkadaşım çok mutlu olacaksan dinsizlerle git moskova var , hindistan var , çin var , küba vardı bir aralar..BU ÜLKEYE GAYRİ KARIŞMAYIN CAHİLANE.Şu başlığa bakın yaa

Bu ülke benim ülkem oldugu icin her yolsuzlugu elestirmeye devam edecegim.benim parti tutmadigim ideolojiye sahip olmadigim yazilarimdan anlasilmaktadir.benim icin A ve B farketmiyor,ne yazikki parti tutan ve ideolojiye sahip olan sizlersiniz.bana saldirma tekniginizle görüyorumki bir zamanlar ülkedeki namuslu insanlara saldirma teknigi ayni paralellik göstermektedir.yani tarikat teknigi,yani Gülen teknigi.ben Türküm atalarimda Türktür,Cumhuriyetciyim Atatürkcüyüm ve birileri gibi ülkemi terkedip kacacak kadar alcakta degilim.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Türküm atalarimda Türktür,Cumhuriyetciyim Atatürkcüyüm ve birileri gibi ülkemi terkedip kacacak kadar alcakta degilim.

--------------------------------------------------------------------------------------

elbette bizde TÜRKüz va vatnını satanlar her zaman *****...ama suçsuz insanlarıda suçlamamak lazım...eğer ortada gerçekten bir dolandırma varsa ben herzaman herkesten önce karşı çıkarım...

tatil beldesi yaptırmak insanlara hizmetmidir, yoksa dolandırıcılık mı...

bu arada ihlasla da ilişkimde yok,sadece gözlemlerimi söyledim....

Gönderi tarihi:

Türküm atalarimda Türktür,Cumhuriyetciyim Atatürkcüyüm ve birileri gibi ülkemi terkedip kacacak kadar alcakta degilim.

--------------------------------------------------------------------------------------

elbette bizde TÜRKüz va vatnını satanlar her zaman *****...ama suçsuz insanlarıda suçlamamak lazım...eğer ortada gerçekten bir dolandırma varsa ben herzaman herkesten önce karşı çıkarım...

tatil beldesi yaptırmak insanlara hizmetmidir, yoksa dolandırıcılık mı...

bu arada ihlasla da ilişkimde yok,sadece gözlemlerimi söyledim....

önemli olan tatil beldesi yaptirmak degildir burada tatil beldesi kavgasi vermiyoruz,önemli olan o tatil beldesinin nasil yapildigi ve halkin haklarinin nasil gaspedildigi ve bunu yapanlarin yaptiranlarin kimler olduklaridir.

yani tatil beldesi yaptirmak degildir suc olan,saniyorum birbirimizi yavas yavas anlamaya calisiyoruz.

saygiyla

• 9 ay sonra...
Gönderi tarihi:

IHLAS Holdinge satildi güzelim Armutlu,nereden geldi bu zenginlik kim döktü bu batan Enver Örene paralari kredileri kim onun Armutluyu satin almasina önayak oldu.Yokmu bu ülkede adalet denilen kavram.Ihlas holding devleti Armutluda yükselmesine devam ediyor.Bu devlet belirli bir kesime hizmet veren bir devlet olarak Armutlunun en güzel yöresini isgal veya gasp etti,karsiliginda Armutlu belediyesine bir itfaiye araci,micirla kapli bir yol hediye etti.Armutlunun kaplica suyu Ihlas devletine baglandi.Armutlunun sahilleri belediyenin ihmali yüzünden hergecen gün biraz daha denizin kurbani olmaktadir.Sahilleri deniz yutmakta fakat belediye bu felaketi seyretmektedir.

Alin bir Türkiye gazetesi ve okuyun,bastan sona kadar AKP propagandasi yapmaktadir.Türkiye gazetesi Ihlas holdingin mucidi Enver Örene aitti.

Armutluda Ihlas Holding gercegi hergün dahada su yüzüne cikmakta buna karsi Armutlu halki yetkililerin Ihlas bizim kalkinmamiza katkida bulunuyor yalanlariyla aldatilmaktadir.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.