Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Evet Arkadaşlar Sok iki gündür özellikle ATV kanalında İncirlik Üssünde yaşanan sözkonusu olay haber konusu ediliyor. Bu konuya Güncel demek ne derece doğru bilmiyorum zira hadise 1 sene önce yaşanmış ve bu süre zarfında kamuoyundan bir şekilde gizlenmiş. İncirlik Üssünde görev yapan Amerika Birleşik Devletleri askerlerinin (çavuş rütbeli) bir Türk binbaşı'yı ve eşini kendi arabalarından zorla indirip tartakladıkları ve kelepçeledikleri ve bu esnada etrafta bulunan sivil kıyafetli Amerikalıların(Muhtemelen asker yakınları) olayı seğredip kendi çavuşlarının tutumunu alkışladıkları bir yandan da "Onlar Türk" şeklinde sözler sarf ettikleri olayı yaşayan binbaşı ve eşi tarafından anlatıldı. Bu haberi ilk dinlediğim zaman kanımın beynime sıçradığını hissettim zira "İncirlik Üssünde geçmişten bugüne yaşanan ve haberdar olmadığımız daha ne vakalar gerçekleşmiştir" diye düşünmekten kendimi alamadım. Her bir Türk askerine yapılan en ufak yanlış bir hareket aslında Tüm Türklere ve Türkiye Cumhuriyetine yapılmıştır. Bu noktada neler yapıldı? Neler Yapılmadı? Neler Yapılmalıydı? Bilmiyorum ama bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak ülkemde tek bir ABD askeri dahi görmek istemiyorum. Başta Amerikan askerleri olmak üzere İncirlik Üssündeki yabancı askerlerin varlığı hiçbir zaman Türkiye çıkarlarına hizmet etmemiştir. Bu noktada Özellikle ABD askerleri DERHAL ülkemizi terk etmelidir. Bu konuda yapılması gereken neler? Hükümet ve Muhalefet ten neden ses çıkmıyor. Türk halkı olarak gördüğümüz hakaretler yetti!!
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl inşallah abd yakında belasını bulacak az kaldı musti dipnota demişsinya seninle birleştiğim tek nokta saidi nursinin vatan hainliğidir diye işte benimde seninle anlaşacağım tek nokta abd düşmanlığı ama sadece bu. amerka yeni silahlar üretiyor dünyayı ele geçirebileceği silahlar bu emperyalistleri şimdi durdurmak başarılmazsa bu sözler sadece propaganda olacak amerika katil katil... http://www.gencbilim.com/haber/haber_bilim...ter.php?id=1285
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Sevgili Arkadaşlar Sözkonusu Açıklamayı Anadolu Ajansı'nın sitesinde şimdi gördüm aynen aktarıyorum.. GENELKURMAY'DAN İNCİRLİK AÇIKLAMASI ANKARA - Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreterliği, TSK mensubu bir personelin, İncirlik Üssü'nde, ABD Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ait bir sosyal tesisten arabasıyla ayrılırken, park yerinden yanlış yönde çıkma girişiminde bulunması üzerine ABD güvenlik personeli tarafından durdurulduğunu bildirdi. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Araç dışına çıkmayı kabul etmeyen adı geçen personel ile ABD'li güvenlik görevlileri arasındaki münakaşa büyümüş, söz konusu personel ile eşi, fiili mukavemette bulunmaları üzerine ABD'li güvenlik görevlileri tarafından zorla araç dışına çıkarılarak kontrol altına alınmıştır'' denildi. İncirlik Üssü'nde 2005 yılında meydana gelen olayla ilgili olarak, bazı basın yayın organlarında yayımlanan haberlerin kamuoyunu yanlış yönlendirmesini önlemek amacıyla açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Açıklamada, konunun süratle komuta katına intikal ettirildiği, daha sonra ABD'li yetkililerle görüşülerek ABD'li güvenlik görevlisi hakkında cezai işlem yapılmasının sağlandığı ve Türkiye'den geri gönderildiği bildirildi. Türk personelin de yaşadığı olayın duygusallığından uzaklaştırılmak amacıyla geçici olarak garnizon dışında görevlendirildiği ifade edilen açıklamada, "Mecburi hizmet süresini doldurmuş durumda olan personel, bir süre sonra kişisel tercihi doğrultusunda Türk Silahlı Kuvvetlerinden istifa etme hakkını kullanmıştır" dedi.
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl amerka yeni silahlar üretiyor dünyayı ele geçirebileceği silahlar bu emperyalistleri şimdi durdurmak başarılmazsa bu sözler sadece propaganda olacak ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ merak etme yakında belasını bulacak az kaldı kendi başını yiyecek katil abd bencede abd katil....
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl amerka yeni silahlar üretiyor dünyayı ele geçirebileceği silahlar bu emperyalistleri şimdi durdurmak başarılmazsa bu sözler sadece propaganda olacak ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ merak etme yakında belasını bulacak az kaldı kendi başını yiyecek katil abd bencede abd katil.... Nasıl belasını bulacak bide anlatsan
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Türkiye'yi 50 yildan bugüne kadar Amerika'nin usagi yapanlar utansinlar.Amerikadan icazet alarak atanan ve sectirilenler utansinlar.Türkiye topraklari üzerinde nedeni ne olursa olsun hicbir Türk vatandasi helede bir TSKmensubu;katiyen bir yabanci güc tarafindan engellenemez tartaklanamaz hüviyet kontrolü yapilamaz.Eger bir devlet buna izin veriyorsa o devlet bir manda devlettir ve yöneticileride mandaci güclerin temsilcileri Vahdettin ve Damat Ferit misali yöneticilerdir. saygilarla
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Türkiye'yi 50 yildan bugüne kadar Amerika'nin usagi yapanlar utansinlar.Amerikadan icazet alarak atanan ve sectirilenler utansinlar.Türkiye topraklari üzerinde nedeni ne olursa olsun hicbir Türk vatandasi helede bir TSKmensubu;katiyen bir yabanci güc tarafindan engellenemez tartaklanamaz hüviyet kontrolü yapilamaz.Eger bir devlet buna izin veriyorsa o devlet bir manda devlettir ve yöneticileride mandaci güclerin temsilcileri Vahdettin ve Damat Ferit misali yöneticilerdir. saygilarla Sözlerine katılmamak elde değil.Teşekkürler politika
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Nasıl belasını bulacak bide anlatsan -------------------------------------------------------------------------- yaptığı zulümler kendisine geri dönecek .kendi halkı ayaklanacak....ha bide çin in ekonomik şahlanmasıda abd nin sonu olacak hatta olmaya başladı bile
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Nasıl belasını bulacak bide anlatsan -------------------------------------------------------------------------- yaptığı zulümler kendisine geri dönecek .kendi halkı ayaklanacak....ha bide çin in ekonomik şahlanmasıda abd nin sonu olacak hatta olmaya başladı bile yani sosyalizm kapitalizmi bitirecek diyorsun. Öyle olsun demek seni allah konuşturdu. Sevgiler
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl ben sosyalizm demedim.üstelik şu an çin sosyalist değil ,liberal...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.