Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

torpil kazığı


today61

Önerilen İletiler

ben şu işe alımlarda torpil olayını anlamıyorum. bende yıllarda okudum emek verdim ve zar zor üniversiteyi bitirdim. ama ne oldu torpil yok işe giremiyorum.

sadece işe girmektemi kullanılıyor bu torpil kazığı. hayır. bir tanıdığım memuriyetinden doğan hak nedeniyle lojmana hak kazandı. ve bir kaç yıldır o lojmanda oturuyor. ancak bir başkası o lojmana geçmek istemiş ve benim tanıdığım böyle bir şeye müsade etmemiş ve hakkını sonuna kadar kullanacağını söylemiş. fakat bu diğer vatandaş malum parti il başkanına gidip yardım istemiş. bu görev aşığı il başkanımıymış neymiş kuruma telefon açarak derhal lojmandan atılmasını istemiş tanıdığımın. yetkili de aynen şöyle söylemiş: derhal efendim.

bir başka torpil kazığıda şu: bir tanıdığım 2 yıllık su ürünleri mezunu ve kendi şu anda çok iyi bilinen bir bankaya torpil ile girdi. bu haksızlık değilmi. bu 4 yıl okuyup emek verenlere onlar için para harcayan ailelere apaçık bir küfür değilmi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

O kadar yerinde bi konuki.. Ve beni de o kadar rahatsız eder ki anlatamam..Ama ne yaparsın ki elden bi şey gelmiyo düzen bu..

 

Geri kalmışlığın en güzel örneği... Düşünsenize batılı, gelişmiş bi toplumu orda torpil olayını ben düşünemiyorum. Bize yakışır ancak torpil.. Tüylerim diken diken oluyo..

 

Düşünün bi makamı ve ona taliplileri. Bi yanda çok zeki ama torpili olmayan biri öteki yanda torpilinden başka bişeyi olmayan biri.. Ve makama oturan ikincisi, tüyler ürpertici bi durum..

 

En güzel geri kalmışlık örneği bana göre... Hiç başka şeye bakmayın memleket torpil olayını bitirdiği gün çağdaş medeniyetler içerisine girmiştir..Çünlü makamlara hak eden, layık insanlar geçince çarklar kendiliğinden daha güzel dönecek ve ilerleme daha hızlı olacaktır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

haklisin today61... bizim ülkemizde böyle seyler gercekten dönüyor.. dün ilk kez kurtlar vadisini izledim ve gercekten hosuma gitti soyle bir replik vardi:

 

Arap bir kadin: evinize gerekli seyleri yaptirmak icin cok para gerek

P.A.: biliyorum

Kadin: Sizin ülkenizde de isler böyle yürümüyormu??

 

dizi de bile karsimize cikti ve bence gayette güzel bir dokundurmaydi.

 

bunun önüne geçmek çok zor maalesef.. bazi torpillerin önüne geçmek için en az 3 dil+ileri derecede bilgisayar kullanimi+üni+master+.....+.......

 

ancak o zaman belki belki bikaç kisiyi eleyebilirsin..

 

sevgiler

 

 

:clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bugün bende annemi bir ssk hastanesine götürdüm. Ve ilk defa bizimde hstanede bi tanıdıımız vardı. O hastanenin kasvetli havası bi anda uçuveriyo. Bilmem anlatabiliyormuyum. Meğer bu hastane ne güzel bi yermiş. İşte böyle aptallaşarak çıktım hastaneden. Beni aptallaştıranın bu torpil mevzusumu yoksa insanların görevlerini hakkıyla yapmayı sadece hatır gönüle bağlamaları mı onu bilemiyorum işte.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.