Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

yoksa bu doru ******* benm amcam olmasın oda genelde alo yerine ben seni aricam der :D

Gönderi tarihi:

ya melişko sen neden hemen gaza gelip ayrıldın yaa bak benim ilişkimde öle aramıo sormuoo günde bi kere arasa ne mutlu bana ama biliorum ki çok sevioo bensizde yapamıo yani bu onun bi huyu olabilir telefonda konuşmayı sevmiyo olabilir bence arasa bi kere daha düşün???

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
ya melişko sen neden hemen gaza gelip ayrıldın yaa bak benim ilişkimde öle aramıo sormuoo günde bi kere arasa ne mutlu bana ama biliorum ki çok sevioo bensizde yapamıo yani bu onun bi huyu olabilir telefonda konuşmayı sevmiyo olabilir bence arasa bi kere daha düşün???

doğrudur şirinim, ama ayrıldık bız o adamla baktım okudum yazılarımızı cok komıkmiş hepsı :)

kısmet işi işte. sımdı de baskasıyla evlendım ama ben adamları bu konuma sokan benım demekki

bunun da ıstıyorum ayagını yıkamak yıkatmıyor :) saka bır yana bulasıktan camasırdan nete gırecek halim kalmadı nedır bu evlılık anlamadım ben gereksızmiş. nankörlük yapalım bıde :P

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Hep ben arayınca ben senı arıcam dıyıp kapatıyor

aramıyor :cat:

netçem ben

kaçıyım mı kovalasın

sana fazla gitmiceni solemek istiyorum seni umursamıyo

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.