Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Aşk kapını çalmadan gelen ve elveda demeden çekip giden bir misafirdir... katılıyorummm..ve bu yüzdende inanmıyorummm.... Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 aşk başına gelmeden önce inanmadığın,geldikten sonrada lanet ettiğin şeydir Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 aşk başına gelmeden önce inanmadığın,geldikten sonrada lanet ettiğin şeydir evet aynen öyle.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Aşk eve katılcak bişey değil.. Katmasan zorla girer.. Hadi kattın diyelim bu kez kapı dışarı atılcak bişey değil.. Çöpe atılcak bişeyde değil.. Çöpüde mahfeder kederindnen.. Aşk nedir ne değildir bilemedim... Alıştım ona... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 üç kere üç dokuz eder bilirsin birin karesi birdir kare kökü de bilirsin "mutlu aşk yoktur" bilirsin ama baharda ya da dışarda sonsuz göğün altında aşkın aşkla çarpımı nedendir bilinmez garip bir biçimde hep sonsuzdur Turgut Uyar ---------------------- Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Hani...yeşillikler içinde mulu, Gül yorgunu bahçeler vardır!... Bahçe bana, Gül sana benzer.... Çiçekler sevdalıdır dallara, Dallar ışıl ışıl baharlara... Bahar bana, Çiçek sana benzer... Bu şehri terk-i diyar ederim; Alır başımı giderim... Gurbet bana, Düş sana benzer.... Sevgili bana; AŞK sana benzer.... AŞK! Mutluluğun yücesi, duygunun en güzeli, hayatın temelidir, Aşk! gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan cok ölmek, gelmekten çok gitmektir Ask, rüzgarın agaçların arasında dolaşırken çıkardığı sesi dinleyip sevgilisinin yanında olmadıgına hayıflanmak.Yalnızlıktır. Ask, sizi kucaklayan kolların, gittikçe daha çok sarılması.Mutluluktur. Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 varya sessiz kıj müthissin tam 10 puan hatta taktır Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Hani...yeşillikler içinde mulu, Gül yorgunu bahçeler vardır!... Bahçe bana, Gül sana benzer.... Çiçekler sevdalıdır dallara, Dallar ışıl ışıl baharlara... Bahar bana, Çiçek sana benzer... Bu şehri terk-i diyar ederim; Alır başımı giderim... Gurbet bana, Düş sana benzer.... Sevgili bana; AŞK sana benzer.... AŞK! Mutluluğun yücesi, duygunun en güzeli, hayatın temelidir, Aşk! gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan cok ölmek, gelmekten çok gitmektir Ask, rüzgarın agaçların arasında dolaşırken çıkardığı sesi dinleyip sevgilisinin yanında olmadıgına hayıflanmak.Yalnızlıktır. Ask, sizi kucaklayan kolların, gittikçe daha çok sarılması.Mutluluktur. varya sessiz kıj müthissin tam 10 puan hatta taktır saol teşekkür ederim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Bak ya yine döktürmüşsün sen canım ;eee kimin arkadaşı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 * Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktır. Beklentidir. * Aşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkını teslim etmektir. * Aşk,bir saygıdır, zaaflarınız olduğunu ortaya çıkarır. Kabullenmektir. * Aşk, şimdi zamanı değil diye beklemeyi bilmektir. Sabırdır. * Aşk, saçlarda başlayıp topuklarda biten bir gezintidir. Keşiftir. * Aşk, Sevişelim demeden sevişmek, yanindakinin ne istedigini bilmektir.Anlaşmaktır. * Aşk, bağlandıgını sandığında, karşındakine hayır deme şansını tanımaktır. * Aşk,inceliktir, korumaktır. Sorumluluktur. SEVGİ ZOR BİR SINAVDIR... SEVGİYİ YAŞAYIN EMEK VERİN Kİ SEVGİNİZ ÜRESİN... SEVGİ TESTİ SİZE GÜZEL DERSLER KAZANDIRIR... SEVGİNİZE BİR KAÇ DAKİKA AYIRIN... SEVGİ SINAVI BAŞLADI GEÇ KALMAYIN... Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 nekadar cok söz varmış aşka dair yada ögrenecek ne çok şey varmış hocamm Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 aysum senin solicek bişin yokmu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 aysum senin solicek bişin yokmu Beğenmiyosun ki Aşk özlemdir ,hasrettir ,onu canından çok sevmektir ve onun hep en iyisine layık olduğunu düşünmektir... Aşk bir büyüdür insanı büyüler.... Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Beğenmiyosun ki Aşk özlemdir ,hasrettir ,onu canından çok sevmektir ve onun hep en iyisine layık olduğunu düşünmektir... Aşk bir büyüdür insanı büyüler.... tamam ya beğendim güzel Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 ben çaylak neyi beğeneceğimi biliyom sanki Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 tamam ya beğendim güzel Beğendirdik sana ha helal olsun Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 gidip biraz çalışmam lazım 5,30 gibi gelirim buralardamısın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 gidip biraz çalışmam lazım 5,30 gibi gelirim buralardamısın maalesef birazdan gidiyorum ... Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 maalesef birazdan gidiyorum ... hoş çakal Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 hoş çakal ayrı yazınca başka bişey çıkıyor yalnız kolay gelsin sana da... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Sen Aşk'mısın Sevda'mısın Çaresi olmayan, yanğındır Yüreğimi kasıp kavuran Gönlümü Damla,damla sevgi diye kanatan Gönlüm,senin fermanın oldu Hiç çekinmeden Beni,gönül gözlerimden ağlatan Sen,beni ben'de yakıp kavuran Beni, ben'de sen olarak alev aldıran Yaktıkça, harlatan ağlatan Sen, aşk'mısın sevda'mısın Beni canımdan yakan,sevgimden ağlatan Sevgi ateşi, ocak kurdu gönlüme Harlatan sen Yanan ben Yandıkça, ağlayan acı çeken, yine ben Sen, aşk'mısın sevda'mısın Beni camın'da, canıma ezdiren Hayata istemeden küstüren Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 En önemlisi malzemeleri çok biribirine karıştırmamak Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Hani...yeşillikler içinde mutlu, Gül yorgunu bahçeler vardır!... Bahçe bana, Gül sana benzer.... Çiçekler sevdalıdır dallara, Dallar ışıl ışıl baharlara... Bahar bana, Çiçek sana benzer... Bu şehri terk-i diyar ederim; Alır başımı giderim... Gurbet bana, Düş sana benzer.... Sevgili bana; AŞK sana benzer.... AŞK! Mutluluğun yücesi, duygunun en güzeli, hayatın temelidir, Aşk! gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan cok ölmek, gelmekten çok gitmektir Ask, rüzgarın agaçların arasında dolaşırken çıkardığı sesi dinleyip sevgilisinin yanında olmadıgına hayıflanmak.Yalnızlıktır. Ask, sizi kucaklayan kolların, gittikçe daha çok sarılması.Mutluluktur. Bak ya yine döktürmüşsün sen canım ;eee kimin arkadaşı senin arkadaşınım bitanesi döktürdük işte Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 iyi ya herkesgüzel şeyler yazmış Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Aşkın tarifi budur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.