Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl Aşk kapını çalmadan gelen ve elveda demeden çekip giden bir misafirdir... katılıyorummm..ve bu yüzdende inanmıyorummm....
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl aşk başına gelmeden önce inanmadığın,geldikten sonrada lanet ettiğin şeydir
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl aşk başına gelmeden önce inanmadığın,geldikten sonrada lanet ettiğin şeydir evet aynen öyle..
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl Aşk eve katılcak bişey değil.. Katmasan zorla girer.. Hadi kattın diyelim bu kez kapı dışarı atılcak bişey değil.. Çöpe atılcak bişeyde değil.. Çöpüde mahfeder kederindnen.. Aşk nedir ne değildir bilemedim... Alıştım ona...
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl üç kere üç dokuz eder bilirsin birin karesi birdir kare kökü de bilirsin "mutlu aşk yoktur" bilirsin ama baharda ya da dışarda sonsuz göğün altında aşkın aşkla çarpımı nedendir bilinmez garip bir biçimde hep sonsuzdur Turgut Uyar ----------------------
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Hani...yeşillikler içinde mulu, Gül yorgunu bahçeler vardır!... Bahçe bana, Gül sana benzer.... Çiçekler sevdalıdır dallara, Dallar ışıl ışıl baharlara... Bahar bana, Çiçek sana benzer... Bu şehri terk-i diyar ederim; Alır başımı giderim... Gurbet bana, Düş sana benzer.... Sevgili bana; AŞK sana benzer.... AŞK! Mutluluğun yücesi, duygunun en güzeli, hayatın temelidir, Aşk! gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan cok ölmek, gelmekten çok gitmektir Ask, rüzgarın agaçların arasında dolaşırken çıkardığı sesi dinleyip sevgilisinin yanında olmadıgına hayıflanmak.Yalnızlıktır. Ask, sizi kucaklayan kolların, gittikçe daha çok sarılması.Mutluluktur.
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Hani...yeşillikler içinde mulu, Gül yorgunu bahçeler vardır!... Bahçe bana, Gül sana benzer.... Çiçekler sevdalıdır dallara, Dallar ışıl ışıl baharlara... Bahar bana, Çiçek sana benzer... Bu şehri terk-i diyar ederim; Alır başımı giderim... Gurbet bana, Düş sana benzer.... Sevgili bana; AŞK sana benzer.... AŞK! Mutluluğun yücesi, duygunun en güzeli, hayatın temelidir, Aşk! gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan cok ölmek, gelmekten çok gitmektir Ask, rüzgarın agaçların arasında dolaşırken çıkardığı sesi dinleyip sevgilisinin yanında olmadıgına hayıflanmak.Yalnızlıktır. Ask, sizi kucaklayan kolların, gittikçe daha çok sarılması.Mutluluktur. varya sessiz kıj müthissin tam 10 puan hatta taktır saol teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl * Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktır. Beklentidir. * Aşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkını teslim etmektir. * Aşk,bir saygıdır, zaaflarınız olduğunu ortaya çıkarır. Kabullenmektir. * Aşk, şimdi zamanı değil diye beklemeyi bilmektir. Sabırdır. * Aşk, saçlarda başlayıp topuklarda biten bir gezintidir. Keşiftir. * Aşk, Sevişelim demeden sevişmek, yanindakinin ne istedigini bilmektir.Anlaşmaktır. * Aşk, bağlandıgını sandığında, karşındakine hayır deme şansını tanımaktır. * Aşk,inceliktir, korumaktır. Sorumluluktur. SEVGİ ZOR BİR SINAVDIR... SEVGİYİ YAŞAYIN EMEK VERİN Kİ SEVGİNİZ ÜRESİN... SEVGİ TESTİ SİZE GÜZEL DERSLER KAZANDIRIR... SEVGİNİZE BİR KAÇ DAKİKA AYIRIN... SEVGİ SINAVI BAŞLADI GEÇ KALMAYIN...
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar nekadar cok söz varmış aşka dair yada ögrenecek ne çok şey varmış hocamm
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl aysum senin solicek bişin yokmu Beğenmiyosun ki Aşk özlemdir ,hasrettir ,onu canından çok sevmektir ve onun hep en iyisine layık olduğunu düşünmektir... Aşk bir büyüdür insanı büyüler....
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Beğenmiyosun ki Aşk özlemdir ,hasrettir ,onu canından çok sevmektir ve onun hep en iyisine layık olduğunu düşünmektir... Aşk bir büyüdür insanı büyüler.... tamam ya beğendim güzel
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar gidip biraz çalışmam lazım 5,30 gibi gelirim buralardamısın
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl gidip biraz çalışmam lazım 5,30 gibi gelirim buralardamısın maalesef birazdan gidiyorum ...
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl hoş çakal ayrı yazınca başka bişey çıkıyor yalnız kolay gelsin sana da...
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Sen Aşk'mısın Sevda'mısın Çaresi olmayan, yanğındır Yüreğimi kasıp kavuran Gönlümü Damla,damla sevgi diye kanatan Gönlüm,senin fermanın oldu Hiç çekinmeden Beni,gönül gözlerimden ağlatan Sen,beni ben'de yakıp kavuran Beni, ben'de sen olarak alev aldıran Yaktıkça, harlatan ağlatan Sen, aşk'mısın sevda'mısın Beni canımdan yakan,sevgimden ağlatan Sevgi ateşi, ocak kurdu gönlüme Harlatan sen Yanan ben Yandıkça, ağlayan acı çeken, yine ben Sen, aşk'mısın sevda'mısın Beni camın'da, canıma ezdiren Hayata istemeden küstüren
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Hani...yeşillikler içinde mutlu, Gül yorgunu bahçeler vardır!... Bahçe bana, Gül sana benzer.... Çiçekler sevdalıdır dallara, Dallar ışıl ışıl baharlara... Bahar bana, Çiçek sana benzer... Bu şehri terk-i diyar ederim; Alır başımı giderim... Gurbet bana, Düş sana benzer.... Sevgili bana; AŞK sana benzer.... AŞK! Mutluluğun yücesi, duygunun en güzeli, hayatın temelidir, Aşk! gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan cok ölmek, gelmekten çok gitmektir Ask, rüzgarın agaçların arasında dolaşırken çıkardığı sesi dinleyip sevgilisinin yanında olmadıgına hayıflanmak.Yalnızlıktır. Ask, sizi kucaklayan kolların, gittikçe daha çok sarılması.Mutluluktur. Bak ya yine döktürmüşsün sen canım ;eee kimin arkadaşı senin arkadaşınım bitanesi döktürdük işte
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.