Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yine gece ne yalanlar atıo Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yine gece ne yalanlar atıo Sadece yalan mı iftira da atıyo Kıss kayboldun bi ara nere gittin Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 alıştım alıştım duygularımı ifade etmekten çekinmem kızıosanız başka tabii....... tmm gece yağmuru senin için alışmıyım en ii si Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ne yalanı ne iftirası kızlar????????? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yine gece ne yalanlar atıo Sanane Sadece yalan mı iftira da atıyo Kıss kayboldun bi ara nere gittin Aysum terlik gelio he kafana alıştım alıştım duygularımı ifade etmekten çekinmem kızıosanız başka tabii....... tmm gece yağmuru senin için alışmıyım en ii si Yok benim için bi sakıncası alışabilirsin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Sadece yalan mı iftira da atıyo Kıss kayboldun bi ara nere gittin Canım cıkmam gerekiodu Burdan devam Gece sus bi de cevap verme.. Milleti kandırıon yalanlarınla Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 alışmıyım ya terlik banada gelmesin topuklu falandır natalia ne yalanı yaws bi açıkla Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gece sus bi de cevap verme.. Milleti kandırıon yalanlarınla Bak bak ablaya nasıl konuşuo Kıs Aysum hep senden öğreniyor bu kıs bunları Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 natalia ne yalanı yaws bi açıkla Sen bilmezsin bu gece ne saman altından su yürütendiiiiir Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 gece seni günün maşeti yapcam valla bu forumda natalia cvp vermedin hala Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 natalia cvp vermedin hala Ahh ahhh hangi birini sayyım ne siz sorun ne ben söyleyim Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 kızdırmayalım geceyi topic i falan bombalar şimdi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Sen bilmezsin bu gece ne saman altından su yürütendiiiiir Kıs sen ne iftiracı birisin böyle gece seni günün maşeti yapcam valla bu forumda Sen bi sus kavga ediyos şurda Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gece huhu ordamısın ( şuan dayanma sınırını zorluyor heralde ) Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 gece açıldım kapatamazsın artık beni kusura bakma Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Kıs sen ne iftiracı birisin böyle Bak bak sıfatlarını nasıl sayıyo bana Ne bu senden çektiğim, insanlara onlar hakkında kötü şeyler söylediğim yalanını da uydurmuşsun.. ( aysum dayanma sınırının son aşaması ) Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ya kızlar siz biraraya gelince ortalığı karıştırıonuz hemen yaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gece huhu ordamısın ( şuan dayanma sınırını zorluyor heralde ) Nasıl bildinis gece açıldım kapatamazsın artık beni kusura bakma O tamamen senin kişisel sorunun Ben nasıl olsa gidiyorum birasdan ( aysum dayanma sınırının son aşaması ) Son damlada aktı natiiii Kısım yaktım ben seniiiiiii Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 gece beni ne bombalıon yawsss ne dedim şimdi sana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gece sivrisinek ısırıgı gibi bişi ısırdı beni sen miydi gıııı Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gece sivrisinek ısırıgı gibi bişi ısırdı beni sen miydi gıııı daha kötü ıssırıo sankimm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Boğacak bizi birazdan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Sivrisinek ne demek nataliiii Kıs akşam akşam güldürdün beni deli saol Hadi herkese ii akşamlar Natiii Aysum Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Boğacak bizi birazdan sadece bunla mı kalcak Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 görüşmek üzere gece yağmuru tanıştığıma çok memnun oldum seni birasda olsa tanımak güseldi saol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.