Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Yumote kızdın mı yoksa bana Hay dilim kopsun. Şu dandik şakalarım yok mu
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl eee sen bilirsin işte bak hemen de öğrendin nickimi Yumote şaka yaptım. Kızma... Bende böyleyim işte... Uzun süre ciddi kalamıyom
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl aaa nedenmiş ooooo sensiz olur mu rakipsizsin sen bikere hem bak sen bol tıkla üye listesinde rakipsiz yumote yazıyo o zaman tmm vatan şaka yaptım ya kızmadım ama yanlış yazma hımmmmm
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl pek çıkmıcak bundan sonra sesim.. hayırdır kardeşim darılttık mı seni
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl ana sayfaya bak orada liste var... ben bol bol tıklıyom ilkim sen de tıklayınca ben rakipsiz oluyom
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Yazar baktım vatan kardeşim nerdesin yaa... şimdide senin sesin kesildi pardon yazın....
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Müsadenizi istiycem iş çıktı acil Ben gene uğrarım Allaha emanet olun.
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl slm sessiz kız hmmmm ben dolma istiyorum yoğurt sosu olsun bi de
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl nasıl ya istemiyim mi? valla arkadaşım dövcek beni biraz daha oturursam
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.