Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Bende gidiyom zaten kalır mıyım tek hemde Fener muhabbeti dönüyo
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Gecenin bu saati uykum kaçtı bi bakiim dedim topiğe Kimseler yok buralarda sessizken kötü oluyo buralar. Bir sıcak dost yazısı arıyor insan Topiği topic yapan içindeki insanlarmış demek ki
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Yazar a.s. kardeşim nası olduğumu bilmiom yumote siz nassınız??????
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl ben eyiyim arkıdeşler daha da eyi olacağımdır rakipsiz hayırdr nen var
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Yazar bilmiom kuzum neyim olduğunu kötü gibiyim ama iyiyim de...... anlamadım yani........
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl olmaz ya daha yeni geldim sonra üzülürüm şimdi gülcez ya hehe hadin üffff nereye gitsek
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl hı ya ben hasta olunca yemedi bişiy benim için üzüldü dragonum yaaaaaaa
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl dur bi kendime geliyim ona da bakarım yoksa iyonyayı istila ederler aaaaa beni koruycak o beslerim onu
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl karlı ya oralar şimdi ejderha üşümüş. Gıdasız da bırakmışın. Ejderha yakında mortu çeker yomote söyliyim.
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl yomote kusura bakma yanlış yazmışım dragonun iyiliği için söylüyom ben
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.