Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl ee kaytarma nerde dalaşıyorduk,foto bölumunde dalaşırık bı ara
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar siz dalaşın yaa ben rahatsız etmiim arada kaynamak istemem
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl bir kedi gördüm sanki Amanın bende bir sedelina gördüm sankim kıs dönüşün muhteşem mi oldu bacım
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Neee diosuuuaaanıssssssss sizzz leyyyyyaaaaaaannnnnnn Ne kadar ayıp hitap şekli Natalıa hanım ayıpladım sizi
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl slm........ Merhaba kardeşim. Sanki seni önceden tanıyomuş gibiyim. Sanki önceki forumda kardeşmişiz gibisinden.....
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Hakkaten sana birden ısındım bende Ama Nataly aysum falan TURK(* mu ne varmış aynı osun sen falan diyolar
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Benzer benzer Yalnız kızlara falan asılıyo diyo Natalya TURK(* için Bana benzetme dedim ama inandıramadım Natalya hanımı
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar walla TURK(* benim kankamdı bi asılma olayı olsaydı anlardım yol öle asılma falan takılıodu o kızlara hem o asılıosa ben artık napıom bilinmez
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Yürü be konuş kardeşim diye gaza gelcem ama....... Tanımıyorum TURK(* u yorum yapmıyım en iyisi
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Amanın bende bir sedelina gördüm sankim kıs dönüşün muhteşem mi oldu bacım evet benım gördüğün bu bi kabus değil gerçek
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Yürü be konuş kardeşim diye gaza gelcem ama....... Tanımıyorum TURK(* u yorum yapmıyım en iyisi farketmez kardeşim takıl sen kızmazdı burda olsaydı
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Çok mu dalgacı bi tipti kendileri şimdi hakkında anlatılanlar biraz çarpıtılmış gibi geliyo
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yok yaw sadece takılıodu işte ama yanlış anlaşılmış heralde... valla nataly bi çarpar ki sorma nası çarpıtır bilmiom
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Demek iyi bi insandı.... Aslında kötü bi niyet taşımadığı anlaşılıyo şimdi yavaş yavaş
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ya TURK(* ü benden sorcan yaa.... çok sıkıydık........ çok iyi bi insan evet..........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.