Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Tabi yanlış yaptım. Kusuruma bakmayın. Kaybolan arkadaşın, dostun, canyoldaşının yeri hemen dolmaz. O bakımdan sonra yavaş yavaş birbirimizle dost oluruz. Adım adım.... Adım adım Amaan diim Pek bi tanımladın sen Turku Hiç sevmezdim kendisini gudubetin tekiydi
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Ne gülüon kıs Yalan mı Ayy cok saygısızdı hele bana karşıı.. Zaten hiç sevmedim onu ben
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Bi de bana aysum var dediler. Böyle cana yakın bi kız dediler buralarda mı oda acaba ana kim dedi ki acaba
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Şu TURK(* kafamı bozdu şimdi. Temizliyceksin böylelerini bu toplumdan
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Şu TURK(* kafamı bozdu şimdi. Temizliyceksin böylelerini bu toplumdan Eveet ya Bi de düşünüorum insan nası kendine kzıar die sen de düşünüon mu vatan
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Aysum diye biri var cana yakın bi kız dediler. alala merak ettim şimdi ha ama diyenine bağlı tabe mesela TURK dediyse inanmıciiin
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Eveet ya Bi de düşünüorum insan nası kendine kzıar die sen de düşünüon mu vatan Haklısın valla insan kendine kızmaz. Anca böyle TURK(* gibi insanlara kızılır. Elime bi geçirsem neler yaparım şimdi ona
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Haklısın valla insan kendine kızmaz. Anca böyle TURK(* gibi insanlara kızılır. Elime bi geçirsem neler yaparım şimdi ona Öff bırak artık yorma bizi hepimis bilios işte Turk(* sun
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl TURK(* mu.... O da kim.... Sonra bu kadar kötü bi insanı bana benzetmeniz beni incitti Natalıa hanım.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.