Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl yumote ile bu topic daha bi canlancak. yeni transferimiz yumote bizim
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yumote sen bizim herşeyimizsin daha dorusu şekerimizsin
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl every step that i take is another mistake to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu alooo öldünüs mü
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl I m a DJ yiuuuuuuu vuuuuuahhhhhhh heeeedgggg Fazla efekt olmadı mı
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar hayır ama yemeğe gitmezsem açlıktan ölcem size doyum olmas sonra görüşürüz dostlar kendinize iyi bakın eywallah
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar valla bakmadım yerken öğrencem işte sizde Allah'a emanet olun... şekerim görüşürüz
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl bir yaklaşık buldum ya üfff sıkıldım neyse boşver uğraşamıcam şinci
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar iç mi çekiom yoksa başka bişey mi oluo bilmiom hüzünlendim birden
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl hiç yakışmıyo aaaa bak ne güzel dansediyoduk noldu???? weezer mı duygulandırdı
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar bize gel fazla yemedim zaten..... sensiz geçmedi boğazımdan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.