Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar biliriz biz o ferahlığı aynısı bu topici açtığımda olmuştu bana bide cvp geldiğinde tabii... nataly saolsun
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Bilmiyorum ama bi yakınlık bi sıcaklık bu topiğin her yerini sarmış bağımlı yapıyor insanı kendine
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Şu başlıkta ne varsa gene beni kendine çekti. Yazmadan duramadım.
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl iyiyim kardeşim... bu başlık sıcak sohbetler ve insanlar var belli Natalıa yardım edicekti yok buralarda galiba
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar fırtına öncesi sessizlik karnım acıkmaya başladı mutfaktan güsel kokular gelio
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl İyi anlaşırız Natalıayla öyle bi sorun olcağını tahmin etmiyorum Sevecen bi insan kendisi
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl iyi biri sevgi dolu Ve sıcak kanlı eminim Yeniyim ya öyle tahmin ediyorum.
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar oo şekerim gelmiş hoşgeldin senin tahminlerinde hep doru çıkıo be kardeşim
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl men deldim Hoşgeldin yumote Doğrudur kardeşim hislerim mi güçlü ne?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.