Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Bu kenana bi çözüm üretcem başka yolu yokkkk Sen niye takıntı yaptın bu kenannı anlamadım
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Benim değil benim ben Kenannn Ya ya ben çıkyıım gidiyim forumdan ya da siz bana yazmayın valla kalbinizi kırarım yoksa
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Ya ya ben çıkyıım gidiyim forumdan ya da siz bana yazmayın valla kalbinizi kırarım yoksa Senin kalbini kimse kıramas gülüm
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl iyi abla niye kızıyon Bilmiorum sinirliyim işte kusura bakma
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Öfff kızdıysam kızdım Babamın topici değil ya gir tutuom mu snei ben aaa
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Ben bana bulaş diyene kadar bulaşma Yoksa her an sana patlarım ha ona göre
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Benim açılmam eskisi gibi olmam için bi olayın vuku etmesi lazım
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Buralarda Natalıa Aysum diye bazı kızlar varmış dost canlısı..... Tanıştırabilir misin benimle kardeşim Gene gelcem onlarla bir tanışsam.
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Sayın Natalıa Beni biriyle karıştırıyorsunuz galiba..... ben acemisiyim de daha buraların...
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Ne kadar güzel bi topicmiş burası böyle. İnsanlar da sıcak kanlı. Sevecen. Çok güzel bi topic Utandığımdan şimdiden açılamadım ama ilerde iyi bir dostluk kurarız belki
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar arkadaşım utancak çekincek bişe yok her konuda yardım ederiz sana nataly de eder dimi nataly :D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.