Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yani body guard ayarlayalım topic kapısına demeye çalıştım :D
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl TANITMA KARTI İsim: Sanemavi Topic: Forum Üyelerine Yaş: Belirsiz Bak bu kıyağımızı unutma wayyy ne kartmış ya!!! Süper bir buluş... Kıyağınızıda unutmam... beni tanıtmaya pek yetmemiş gördüm ama neyse...
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Biz seni tanırız kartın önemi yok. Topic te köpek de var yaklaş bi koklasın tanısın seni
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar o zaman sen tanıt kendini tanıyalım biz kendi tanıdığımız kadarını yazdık karta di mi kardeşim
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar buna bide isim bulmak lazım köpek köpek dioz ıssırcak bizi bigün yaa
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl ben sizin tanıtım kartlarınızı görmedim çıkartın bakalım kartları masaya... Sonra bende bir kart ayarlarım ama örnekte olduğu gibi değil... Ama şimdi yemeğe bekliyorlar... dönücem ben size Sevgiler...
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar topic bizim zaten ne tanıtım kartı tmm beklioruz sevgiler.......
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar benim için sorun yok aysum bulsun kenanla beraber bulsunlar
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar walla kardeşim farketmez bu isim meselelerini bana sormıcan ama hırçın güsel isim gerçekten
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar saol kardeşim bi daha böle şeler yapma tırsıom aysumada sorcam :D
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Hakkaten bi isim bulalım da aysum bulsun benim için sorun yok aysum bulsun kenanla beraber bulsunlar Bulsun bulsun demişiniz bulduğunuz isme bak hırçın Benim için mi taktn sen onu kapıya şimdi o köpeği sana bi ısıttırırsam görün sen Bu köpeğe kanım ısındı birden ismi de şanlı bişi olsun BARON olsun mesela Baron gel oğlum ısır şu abiyi aferim oğluma
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar biz kendi aramızda ölesine konuşuoduk oraya yazmışız AYSUMLA KENAN bulsun die
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl TANITMA KARTI İsim: Sanemavi Topic: Forum Üyelerine Yaş: Belirsiz Ne bu böyle Sanki sahipsiz hayvana tasma takıomuş gibi sanemavi kabul edemessin bunu kardeşim her daim yanındayım savunuyorum seni yürü be kim tutar seni
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar aaalllllllllooooooooooooooooooooooo uçtun mu aysum kim stres yaptırdı sana böyle
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.