Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ya burdaki kızların ne günahı var ya böyle bi karizmadan mahrum bırakmak olmaz
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar benim kaçmam lazım yemeğe beklio arakdaşlar allah'a emanet ol beni avatarda görüon zaten
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar muhabbette edemedik adam gibi ama işte sözleştik arkilerle o yüzden gitmem gerekti kusura bakma kardeşim
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Tarif ediyim kendimi o zaman: Çene kısmı İbrahim tatlıses (bıyıklarla beraber ) Üst tarafa tamamen Brad Pitt gibi.... O zaman bıyıklarını kesmelisin
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar brad pitt in ikizini beklemion heralde hoşgeldin arkadaşım...
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Bıyıklar karizmamın ana kaynağı Bu arada sanemavi aramıza hoşgeldin. Hoşbulduk, teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar walla ben kız olmamama rağmen bende görmedim ama heralde sanada yakışmasaydı deiştirirdin
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl brad pitt in ikizini beklemion heralde hoşgeldin arkadaşım... Ama ilk başta ne dedi; "üst taraf tamamen Brad Pitt" demedi mi? Eeeeee bende ikizini bekledim doğrusu... Sonradan Latif Doğan, Leonardo... birilerini daha ekledi şimdi görüntü karıştı valla
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yok ya karışmaz biraz daha hayal et açık açık çıkıo işte
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl sanemavi sen bizim topic için kendini tanıtma kartı aldın mı Almadım; ne işe yarar, nerden ve neden alınır, nasıl alınır bilmiyorumda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.